Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2341 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 06 March 2008 - 22:48

Ενταξει βρε παιδια,ψυχραιμια!Παντως ειναι λογικο να υπαρχουν τα fillers και να καθυστερουν τοσο τη μαχη,αφου ξερουν πως ολοι αυτο περιμενουν,αλλωστε το naruto ειναι απο τα πιο εμπορικα anime.Υπομονη:canthelp:!!!!!!!!

#2342 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 07 March 2008 - 06:24

Αν εξαιρεσουμε το απαραδεκτα μεγαλο φλασμπακ στο τελος με τον Σασουκε (παρολο που ηταν ολιγον τι συγκηνιτικο) το επεισοδιο ηταν Οκ.Και ωραια η μαχη αν και πολυ μικρη με τον Καμπουτο.Φανταζεστε να ετρωγε την γροθια της Σακουρα;;;Θα μας αφηνε χρονους!Και αν ειναι και φιλλερ το επεισοδιο αυτο ασχημο δεν ηταν ειδικα αν το συγκρινεις με το απαραδεκτο και τελεις αηδιαστικο φιλλερ του πρωτου αρκ με τους κλωνους...Παντως γνωριζουν οι μπασταρδοι οι γιαπωνεζοι οτι ολος ο κοσμος περιμενει για αυτην την συναξη και την καθυστερουν οσο δεν παει...

Παντως στο τελος βαλανε σκηνες απο το 1ο 8αλεπτο του shippuden χωρις βεβαια να ειναι το ιδιο animation φυσικα.Eπισης εκει στο τελος που τρεχανε σε συνδυασμο με την ωραια μουσικη, ειχα εναν γενικοτερο ενθουσιασμο.

υ.γ.Το σκετσακι στο τελος με τον sai Πολυ γελιο :)

Και το επομενο απο οτι φαινεται εχει και Ορο:wooi2::wooi2::wooi2:.

#2343 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 March 2008 - 12:46

Θα ήθελα κάποιος να μου πει πια είναι τα καλύτερα fillers να δω.Θα προτιμουσα αστεία επισοδεια με Jiraya.Επισόδεια με Neji, Rock Lee ή με την ομάδα του Gaara
Ευχαριστώ πολλύ.

#2344 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 13:42

Θα ήθελα κάποιος να μου πει πια είναι τα καλύτερα fillers να δω.Θα προτιμουσα αστεία επισοδεια με Jiraya.Επισόδεια με Neji, Rock Lee ή με την ομάδα του Gaara
Ευχαριστώ πολλύ.

παει καιρος που τα εχουμε δει οι περισσοτεροι, ομως εχω ενα txt που εχω σημειωσει τα 137, 161 και εννοειται το 147 το πιο θεικο filler if u are a naruto x hinata fan :drink: κοιτα αμα θες πας και κατευθειαν στο 21:40 me thinks. HF

#2345 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 07 March 2008 - 13:53

ΔΕΝ ξέρω πώς τα κατάφεραν και αυτή τη φορά, αλλά το σημερινό επεισόδιο δεν κάλυψε ΟΥΤΕ ένα chapter! :fromabove:
Το αντίστοιχο chapter είναι το 304, ξεκινάει από το ίδιο σημείο με το 49 επεισόδιο, αλλά προχωράει την ιστορία περισσότερο.:wooi2:
Posted Image

#2346 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 14:36

ψιλο αδιαφορο, περιμενουμε επομενο.

#2347 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 07 March 2008 - 16:22

ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ?? Μ Ε Λ Ι Σ Ε Σ ??
Πόση βλακεία μπορεί να παράγει ο ανθρώπινος εγκέφαλος?

Πραγματικά από τα πιο άθλια επισόδεια.
Να πως καταστρέφεται ένα τόσο φοβερό anime..

Είχατε και εσείς προβλήματα στο video?Στην εισαγωγή έλεγε "sorry for the audio and video problems"

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2348 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 16:26

Αν και το επισοδειο ηταν μονο 12,5 σελιδες απο το μανγκα,και ειχε και φιλλερ.ηταν πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο επισοδειο,μπορει να μην ηταν super but it was watchable.

PLZ STOP WHINING

#2349 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 17:04

προβληματα στο video δεν προσεξα και το ειχα στο νου μου,

@ hatake καλα οχι και πολυ καλυτερο επειδη ειχε ενα ημι fight

btw to fight με τις μελισσες παιζει να ειναι copy paste απο ενα αλλο filler οπου η hinata εχει νεο jutsu και αντιμετωπιζει 3 επιθεσεις μαζι απο ninja που χρησιμοποιουν μελισσες για attacks

γενικα, λιγο ακομα θα περιμενουμε ακομα....

#2350 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 March 2008 - 18:07

.ηταν πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο επισοδειο,μπορει να μην ηταν super but it was watchable.

PLZ STOP WHINING

My thoughts exactly μια χαρά επεισόδιο. Την άλλη βδομάδα η συνέχεια...

#2351 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 07 March 2008 - 21:10

Τι να πω αν βρίσκετε ικανοποιητικό το να βλέπετε flashbacks,μέλισσες,σαύρες κ.ο.κ πάσο.Εγώ είμαι πιο απαιτητικός.Με το ίδιο σκεπτικό να μην αρχίσουμε τα whining όταν αρχίσει πάλι να χαλάει το animation και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούνε στο Perriot.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2352 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 March 2008 - 22:32

Νταξ' και γω απαιτητικός είμαι απλά σαν άνθρωπος βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο :

Από προβλήματα animation εμένα μου παρουσιάστηκαν στην εισαγωγή αλλά αμέσως μετά το μήνυμα των DB και μόλις ξεκίνησε το κυρίως επεισόδιο δεν βρήκα άλλο πρόβλημα

#2353 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 07 March 2008 - 23:29

Εβγαλα τα εξης συμπερασματα
1)Ο Kabuto θα γινοταν καλος βοηθος σεφ,για ποτε θα εκοβε τα ζαρζαβατικα δε λεγεται!:madtodeath:
2)Μου αρεσε ο παραλληλισμος με το σαυρακι που τελικα το αρπαζει το γερακι(ουαου,εκανα και ριμα!)
3)Πηρα μια υποχθονια ικανοποιηση βλεποντας τον Kabuto δεμενο σαν αρνακι γαλακτος ετοιμο για τη σουβλα!:hehehe:
4)Τα καλυτερα ερχονται,τα βλεπω στη γωνια!
Οσο για τα προβληματα και μενα μου εμφανιστηκαν μονο στην εισαγωγη.

#2354 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 March 2008 - 23:50

Εβγαλα τα εξης συμπερασματα
1)Ο Kabuto θα γινοταν καλος βοηθος σεφ,για ποτε θα εκοβε τα ζαρζαβατικα δε λεγεται!:madtodeath:
2)Μου αρεσε ο παραλληλισμος με το σαυρακι που τελικα το αρπαζει το γερακι(ουαου,εκανα και ριμα!)
3)Πηρα μια υποχθονια ικανοποιηση βλεποντας τον Kabuto δεμενο σαν αρνακι γαλακτος ετοιμο για τη σουβλα!:hehehe:
4)Τα καλυτερα ερχονται,τα βλεπω στη γωνια!
Οσο για τα προβληματα και μενα μου εμφανιστηκαν μονο στην εισαγωγη.

καλη ριμα:hahaha::hahaha:

οντως τα καλυτερα ερχονται στο επομενο επεισοδειο. τερμα η αναμονη. :wooi2:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2355 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 March 2008 - 01:21

Τι να πω αν βρίσκετε ικανοποιητικό το να βλέπετε flashbacks,μέλισσες,σαύρες κ.ο.κ πάσο.Εγώ είμαι πιο απαιτητικός.Με το ίδιο σκεπτικό να μην αρχίσουμε τα whining όταν αρχίσει πάλι να χαλάει το animation και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούνε στο Perriot.

Oloi ειμαστε απαιτητικοι.Δεν ειπαμε οτι ειμαστε απολυτως ικανοιποιημενοι,απλα ειπαμε οτι το επεισοδιο ηταν απλα Οκ.Με το μεγαλο αρνητικο οτι ειχε πολλα φλασμπακς.Οι μελισσες που μου αρεσε ως σκηνη ηταν what; 15 seconds screen time;Τουλαχιστον η μαχη για τα 3 λεπτα ηταν πολυ καλη.Και πιστευω πως ολοι γκρινιαζουμε οταν εχει κακο animation (εσυ που εισαι απαιτητικος που το βρηκες το animation οτι ηταν καλό; Στο ανεκδιηγητο 44; ή στο 48;).Ειπαμε το καθυστερουν οι λαλακες επιτηδες γιατι ειναι turning point στη σειρα.Αλλα οπως λεει και ο mchasap βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο,τι να κανουμε με το studio Που εχουμε μπλεξει.