Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2371 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 March 2008 - 11:50

εμενα παντως η σκηνη με τον μελισσοκομο Kabuto, καθως και τα γερακια-σαυρες-μελλισσες
μου αρεσαν, εχω διθαβασει και το μανγκα και ολα καλα. σας φαινεται οτι αργει παιδες, γτ το βλεπετε ενα ενα επισοδειο την εβδομαδα. οπως ελεγε και το παλικαρι πιο πανω, και στην αρχη ειχε τετοια σκηνικα ( fillers και κοιταγματα δλδ), απλα τοτε δεν το κατλαβαιναμε γτ αφενος δνε ειχαμε διαβασει το μανγκα και αφετερου ( εγω τουλαχιστον) βλεπαμε 20 επισοδεια τη μερα.

δλδ οταν θα φτασει το ανιμε στο chapter που ειναι τωρα το mangα, που εχει εδω και 10 τευχη μια μαχη, τι θα λετε τοτε?

μην γκρινιαζετε , μια χαρα παει το ανιμε( με εξαιρεση τα επσ 40-41)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2372 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 09 March 2008 - 13:24

Rey φυσικα και θελω να δω την ιστορια,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.Αλλά δεν σου κανω πλακα,η σκηνη με τον καμπουτο και τις μελισσες αν δεν μας το ειχατε πει εσεις που διαβαζετε το manga ουτε που θα το ειχαμε καταλαβει.Εγω στην αρχη νομιζα πως ηθελε να δειξει πως ο Καμπουτο ειναι τελειως σαπιος (οχι πως δεν το ξεραμε).Δλδ διαφωνω στο οτι αυτη η σκηνη καταστρεφει ενα ολοκληρο anime.Πιο πολυ μου φαινεται οτι το καταστρεφει το κακο animation στις Μαχες παρά μια αδιαφορη σκηνη, που και στον πρωτο κυκλο ειχε αδιαφορες σκηνες κι ας ηταν και απο το manga.Tespa ειναι πως θα το δει κανεις.Προσωπικα εχω συμφιλιωθει με το γεγονος πως το Νατουτο ειναι ο ορισμος του εμπορικου ανιμε και θα το εκμεταλλευτουν οσο δεν παει.

#2373 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 March 2008 - 16:08

Ελπίζω πάντως στο επόμενο ark να προσέξουν πιο πολύ το animation κτλ γιατί είναι πάρα πολύ καλό ark και κρίμα να κάνουν και εκεί τέτοιες βλακείες.

Posted Image

#2374 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 March 2008 - 16:32

Ελπίζω πάντως στο επόμενο ark να προσέξουν πιο πολύ το animation κτλ γιατί είναι πάρα πολύ καλό ark και κρίμα να κάνουν και εκεί τέτοιες βλακείες.

Και εγω αυτο ελπιζω!!!!!!!Θα με ξενερωσει ασχημα αν δεν το σκηνοθετησουν και δεν το κανουν animated οπως πρεπει.

#2375 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 09 March 2008 - 17:15

Είχε κάτι από το manga σε αυτό το επεισόδιο? Δεν τα θυμάμαι κιόλας...
Spoiler:

#2376 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 10 March 2008 - 10:12

δε ξερω γιατι αλλα μου εχει καθησει
Spoiler:

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#2377 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 March 2008 - 12:12

εγω καποιος αλλος φοβαμαι οτι ειναι, και δε ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει η οχι αν οντως ετσι γινει :nosey:

#2378 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 March 2008 - 12:24

δε ξερω γιατι αλλα μου εχει καθησει

Spoiler:

Spoiler:

phmava.php

#2379 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 March 2008 - 12:43

Μερικοι απο εσας ισως γελασουν με το Σπέσιαλ ανιμε-μάνγκα που ηταν σε καποιο απο τα DVD (νομιζω στο 7). Οριστε το "RAW" μιας κ δεν εχει μεταφραστει ακομα. Αν ψαξετε σε γνωστα ναρουτο φορουμς θα δειτε μεταφρασεις κλπ.:drink:

Youtube Video

Επισης ισως βγει κ συνέχεια...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2380 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 10 March 2008 - 18:00

Spoiler:

Πεθαινω:hihi2:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#2381 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 March 2008 - 19:48

Χμμμ είδα το επεισόδιο καθυστερημένα γιατί είχα ακούσει και σχόλια ότι πάει αργά κτλ ΚΑΙ έφαγα κάτι τρελά spoilers χθες στο meeting (κατάρα την ώρα και την στιγμή που διάλεξα να ντυθώ itachi :if:)

Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό, αν και φαίνοταν πολύ ότι προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν (ματιές κλπ)
Το animation κλάσεις ανώτερο του προηγούμενου επεισοδίου και η μάχη με τον kabuto πολύ καλή αν και μικρή (το μόνο παράπονο μου είναι ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη μουσική)

οι μέλισσες ψιλοαδιάφορες μου ήταν (εκτός από το γεγονός ότι μου φάνηκαν 3D) και δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι filler αλλά στη σαύρα το μυρίστηκα..

εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου λοιπόν!

#2382 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 March 2008 - 19:52

Βασικά, οι μέλλισες θα ήταν εντάξει αν δε τον είχανε βάλει να τις πετσοκόβει τόσο άσχημα:hahaha:

#2383 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 March 2008 - 19:58

Βασικά αυτό που μου φάνηκε κουλό τώρα που το σκέφτομαι ήταν το ότι αυτός πετσόκοβε μια ώρα μόνος του και μετά που κοίταξε πάνω, οι άλλοι ήταν ακόμη στην ίδια στάση που είχαν πάρει όταν η sakura έχωσε την μπουνιά, δλδ αρκετά καρέ πιο πίσω :oo: θα μπορούσαν κάπως να το δέσουνε τουλάχιστον xD

#2384 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 March 2008 - 23:24

Βασικά αυτό που μου φάνηκε κουλό τώρα που το σκέφτομαι ήταν το ότι αυτός πετσόκοβε μια ώρα μόνος του και μετά που κοίταξε πάνω, οι άλλοι ήταν ακόμη στην ίδια στάση που είχαν πάρει όταν η sakura έχωσε την μπουνιά, δλδ αρκετά καρέ πιο πίσω :oo: θα μπορούσαν κάπως να το δέσουνε τουλάχιστον xD

ε ενταξει στο κοσμο του ναρουτο γινεται, οπως στα seals καθονται και περιμενουν, η λενε στρατηγικες επι ωρα ενω ο αλλος καθεται ακινητος κτλπ ...

παντως ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι η σκηνη με τις μελισσες ειναι rip off απο παλαιοτερο filler ( παρομοια τεχνικη, μαζικη επιθεση απο μελισσες αλλα λογω ninjutsu)

#2385 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 11 March 2008 - 19:00

Έχει δει κανείς σας τα fun with akatsuki στο youtube?
Έχουν πολύ γέλιο....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.