Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2311 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 02 March 2008 - 12:21

το επομενο επ ειναι φιλερ αν κρινω απο αυτα π δειξαναι...

ναρουτο να κανει Rashengan vs kabuto δν ειδα εγω στο μανκα...

Posted Image

#2312 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 March 2008 - 20:50

αν ειχε το κλασσικο πια animation of doom..δεν ειδα κατι αλλο αρνητικο...
whut?o.o you didn't know naruto has episodes like that?;ppp

My thoughts exactly....

Μια χαρά το βρήκα το επισόδειο... είχε και αρκετό συναίσθημα...

#2313 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 03 March 2008 - 00:15

Hμαρτον studio pierrot να λες καλυτερα,ο Κισι δεν ανακατευετε με το ανιμε.

Έννοια σου και το manga καθυστερεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε αυτό το σημείο. Συνέχεια έλεγε "στο επόμενο chapter η πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Sasuke!"... και αυτό γινόταν επί 3 chapters!
Επίσης, είναι αυτός που έκλεψε τρελά από το Rurouni Kenshin δημιουργώντας τον Sai ο οποίος είναι αντιγραφή από τον Soujiro (από το Kyoto Arc του RK). Μόνο που ο mangaka του Kenshin (Nobuhiro Watsuki) χειρίστηκε απείρως καλύτερα τον Soujiro απ' ό,τι ο Kishimoto τον Sai. Μέσα σε 2 επεισόδια η ιστορία του Soujiro ολοκληρώνεται και ο χαρακτήρας του αναλύεται πολύ καλύτερα απ' ό,τι μας πρήζει το Naruto με τον Sai εδώ και 10 επεισόδια...
Posted Image

#2314 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 March 2008 - 01:04

το επομενο επ ειναι φιλερ αν κρινω απο αυτα π δειξαναι...

ναρουτο να κανει Rashengan vs kabuto δν ειδα εγω στο μανκα...

Καλα τα εδειξε στο preview,ο Ναρουτο εκανε ρασενγκαν εναντια στο Κάμπουτο κ στο μάνγκα... Το επομενο επεισοδιο μαλλον θα καλυψει τα τσαπτερ 304-305.

Το επεισοδιο 48 ειχε ασχημο σχεδιο κ κακο ανιμεϊσιον,αλλα το επομενο φαινεται μια χαρα. Αϊντε να τελειωνει αυτη η ιστορια για να αρχισουν τα καλα...:wooi2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2315 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 March 2008 - 01:13

Telika Steiner ο SaI οπως μου ελεγες ειναι κακη αντιγραφη ε; Φαινεται να πω την μαυρη αληθεια.Πιο βαρετο arc στο Naruto δεν παιζει να υπαρχει...Αντε να περασει το Arc να γινουν τα αισχη που θα γινουν για να δουμε καλυτερες μερες!θΑ κρατησω μονο τα καλα σημεια απο αυτο το arc...H istoria toυ Sai ηταν παταγωδης αποτυχια...Αυτο αρκ χωρις τον Sai kai mono με τα γεγονοτα της γεφυρας θα ηταν πολυ καλυτερο ασυζητητι.

#2316 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 03 March 2008 - 02:18

Telika Steiner ο SaI οπως μου ελεγες ειναι κακη αντιγραφη ε; Φαινεται να πω την μαυρη αληθεια.

Διάβασα το manga μέχρι το τέλος αυτού του arc να δω πού θα το πάει ο ποιητής με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα και ο τρόπος που το έκανε ήταν αυτό ακριβώς που δεν ήθελα να δω.:stubborn:
Ίσως να έφταιγε και το ότι ο Soujiro είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε anime και με την προσθήκη του Sai στο Naruto χάνει αυτή την ιδιαιτερότητα που είχε ως χαρακτήρας. Οπότε είμαι και λίγο προκατειλημμένος.:P

Posted Image

Σας θυμίζει κάτι αυτό το ανέκφραστο χαμόγελο; >_>
Posted Image

#2317 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 March 2008 - 02:33

Έννοια σου και το manga καθυστερεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε αυτό το σημείο. Συνέχεια έλεγε "στο επόμενο chapter η πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Sasuke!"... και αυτό γινόταν επί 3 chapters!
Επίσης, είναι αυτός που έκλεψε τρελά από το Rurouni Kenshin δημιουργώντας τον Sai ο οποίος είναι αντιγραφή από τον Soujiro (από το Kyoto Arc του RK). Μόνο που ο mangaka του Kenshin (Nobuhiro Watsuki) χειρίστηκε απείρως καλύτερα τον Soujiro απ' ό,τι ο Kishimoto τον Sai. Μέσα σε 2 επεισόδια η ιστορία του Soujiro ολοκληρώνεται και ο χαρακτήρας του αναλύεται πολύ καλύτερα απ' ό,τι μας πρήζει το Naruto με τον Sai εδώ και 10 επεισόδια...

Και τι θελει να πει ο ποιητης λοιπον?

#2318 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 03 March 2008 - 03:05

Και τι θελει να πει ο ποιητης λοιπον?

Ότι σε αυτό το arc δεν ισχύει το anime=evil, manga=good, μια και το anime εδώ και αρκετά επεισόδια προχωράει με τους ρυθμούς του manga. Ειδικά στο περασμένο επεισόδιο, την ίδια αγανάκτηση είχα και όταν διάβαζα το manga για το πόσο αργά προχωράει το πράγμα.
Posted Image

#2319 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 03 March 2008 - 07:29

τι σας ελεγα εγω πριν 20 σελιδες και μου λεγατε " αχ οχι μας το χααλασες" xD
hahaahh YES IT SUCKS

#2320 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 03 March 2008 - 13:59

Λυπάμαι, εγώ διαφωνώ με όλους σας:wis:

Ίσως επειδή δεν διαβάζω το manga τι να πω.

#2321 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 March 2008 - 14:02

Λυπάμαι, εγώ διαφωνώ με όλους σας:wis:

Ίσως επειδή δεν διαβάζω το manga τι να πω.

Και εγω δεν εχω προβλημα με αυτο το arc,μαρεσε αρκετα... Το επομενο ομως θα ειναι ακομα καλυτερο.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2322 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 04 March 2008 - 00:34

Ουτε και εγω εχω προβλημα, αλλα το σπαστικο ειναι η αργη (παει με ρυθμους χελωνας θα ελεγα) εξελιξη της ιστοριας

Posted ImagePosted Image

#2323 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 04 March 2008 - 00:48

Εγώ δεν βλέπω καμία τρελή ομοιότητα με τον Soujiro.Δηλαδή επειδή ο Soujiro δεν είχε συναισθήματα πάει να πει ότι είναι clopy-paste ο Sai?Στο Naruto υποτίθεται πως όλοι οι Shinobi είναι χωρίς συναισθήματα (μόνο και μόνο για να αποδειχθεί ότι αυτό είναι αδύνατο)

Πού αρνητικοί είστε όλοι.Μια και αυτό το Arc έχει την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Sasuke θα περίμενε κανείς ότι θα είχε μεγαλύτερη απήχηση.Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι σκηνοθετικά το anime είναι άθλιο.Προτείνω όσοι έχουν τα κουράγια (και την θέληση να μην κοιτάξουν παρακάτω)
να διαβάσουν το Shippuunden manga μέχρι το αντίστοιχο επισόδειο anime που έχει προβληθεί.Ναι δεν λέω στατικές εικόνες είναι αλλά εγώ τις ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από το animated αποτέλεσμα..

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2324 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 04 March 2008 - 01:45

To manga den to exw διαβασει alla re paidia fainetai oti ο τυπας μεχρι να μας δειξει τον Saσuke Και να αρχισει να εξελισσεται η πλοκη, ε μας τα εκανε τσουρεκια.Και προτιμω το ανιμε απο manga παρολο που το anime se merικα επεισοδια ηταν αθλιο (οχι σε ολα ).Και δεν ειναι το οτι μιλανε πολυ,ισα-ισα που μου αρεσει οταν εχει ΝΟΗΜΑ και δεν ειναι αναμασημα του ιδιου πραγματος....οπως εγινε τωρα με ta bonds...Πειτε μου δλδ το επεισοδιο με την εξομοιωση μαχης ειχε λογω υπαρξης καθόλου;;;

ps.Fainontai τα σημεια του Αρκ που εχει δουλεψει ο kishi.Πχ το πρωτο 8αλεπτο που ειδαμε στο shippuden ηταν απιστευτο απο αποψη διαλογου μεταξυ κιούμπι-sasuke.Οπως και οι διαλογοι στην γεφυρα πανω ηταν καλοδουλεμενοι.

#2325 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 March 2008 - 04:14

ε παιδες μια ερωτηση...
Ειναι ANIMATION AYTO.....Μας δουλευουν τι κανουν αλλαζουν στουδιο καθε μερα...????
Ο YAMATO ΣΑΝ ANAPOΔΟ G@M0T0 ηταν!!!!

AAAAA το προιγουμενο με εφησε λακαμα με την καλη εννια αλλα αυτο με αφησε λακαμα με την χειριστη δεν παμε καλα ας κατσουν στο προιγουμενο στουντιο μπας και δουμε ασπρη μερα....
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!