Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2716 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 05 April 2008 - 21:56

Naruto, fail in HIGH DEFINITION!!!

Spoiler:

Πώς τον κάνανε έτσι οοοοοοοοοοοοοοοοοι!!!

LfNX0dh.png

#2717 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 April 2008 - 22:01

Οκ, βαρέθηκα να το λέω...
To Naruto από εδώ και πέρα θα είναι σε 16:9
OXI ΣΕ HD
phmava.php

#2718 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 05 April 2008 - 22:04

Οκ, βαρέθηκα να το λέω...
To Naruto από εδώ και πέρα θα είναι σε 16:9
OXI ΣΕ HD

Tomato, Tomato, fail animation is still fail animation. :hahaha:

LfNX0dh.png

#2719 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 05 April 2008 - 22:57

δεν αντεχω αλλα fillers. :redcard2: ξεκινω αμεσα το manga.

#2720 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 April 2008 - 23:27

Φιλερ - ξεφιλερ εγώ θα το δω

Mωρε ολοι θα το δουνε, αλλα πως...:despair:

δεν αντεχω αλλα fillers. Posted Image ξεκινω αμεσα το manga.

και καλα θα κανεις:riiight:

Posted ImagePosted Image

#2721 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 06 April 2008 - 00:15

Καλά το animation έχει πάει περίπατο στα τελευταία επεισόδια....

Επίσης μία ερώτηση.Αφού οροτσ. και σάσουκε τους έχει ο ιτάσι για πλάκα και ο Τζιραγια δεν τον εχει μονος του τον οροτσιμαρου, γιατί λοιπόν έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε όταν τον συνάντησε?τότε παλιά...πολύ παλιά?

#2722 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 April 2008 - 04:44

Lol πρεπει να ειμαι ο μονος που το ακουσε. Πριν παει η Σακουρα να μιλησει στον Σαϊ αυτος λεει "Icha-Icha Paradise" ...Ακυρο βεβαια αλλα οκ.
Εγω παντως κοιταω με καλο ματι αυτο το φιλλερακι που θα αρχισει (4-5 επεισοδιακια το κοβω να ειναι). Μιας κ το επομενο αρκ ειναι σχετικα μικρο με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα οποτε ας βγει απο την μεση η εκπαιδευση του ναρουτο κ ας ειναι παραλληλα με τα φιλλερ για να μην μας χαλαει την δραση. Επισης αν μπορουσα να μιλησω ελευθερα,θα ελεγα γιατι ειναι καπως λογικο που βαζουν αυτο το φιλλερ με την ομαδα του Αζουμα.
Παντως το 54 εμενα μου θυμησε τα παλια καλα επεισοδια του Ναρουτο παρτ 1...Ηταν ευχαριστο κ αστειο (ειδικα η σκηνη που η σακουρα πιανει κ βαραει τον Ναρουτο κ τον γυρναει δεξια αριστερα ήταν ολα τα λεφτα).
Το οπενινγκ ηταν πολυ καλο. Κ το τραγουδι μ'αρεσε αλλα κ το βιντεο.

Επίσης μία ερώτηση.Αφού οροτσ. και σάσουκε τους έχει ο ιτάσι για πλάκα και ο Τζιραγια δεν τον εχει μονος του τον οροτσιμαρου, γιατί λοιπόν έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε όταν τον συνάντησε?τότε παλιά...πολύ παλιά?

Δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει οτι ο Οροτσι ειναι δυνατοτερος,αλλα αν σαν αποδειξη εχεις την μαχη που ειχε γινει στα πρωτα επεισοδια,ο Τζιραϊγια ειχε πιει οποτε ήταν λογικο να μην ηταν σε θεση να πολεμισει με ολες του τις δυναμεις.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2723 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 06 April 2008 - 08:48

Λοιπόν το 54 μου άρεσε πολύ. To animation μου θύμισε το παλιό καλό Naruto και πολύ το ευχαριστήθηκα. Το νέο opening είναι καλό, (το προηγούμενο δεν μου πολυάρεσε, το πρώτο ήταν αρκετά καλό), και μ'άρεσε και το ending.

Το φιλλεράκι από τα λίγα που έδειξε μπορεί να είναι και καλό.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν φτιάξει τελευταία.

Συμφωνώ με τον Seraphimon.

#2724 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 06 April 2008 - 09:21

γμτ πανω στο καλο βαζουνε τα fillers..ειπε οτι αμεσως μετα απο αυτο το επιεσοδιο εχει μαχη akatsuki με jinjuriki κανονικα στο μανγκα;:nosey:

#2725 nightelf

nightelf

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 06 April 2008 - 11:23

το καταευχαριστηθηκα το επ54!και χαρηκα που αρεσε και σε σχεδον ολους!!!οκ,μπορει να γινει βομβαρδισμος απο fillers αλλα επιτελους βλεπεις naruto και νιωθεις οπως πρωτα!

#2726 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 posts

Posted 06 April 2008 - 12:32

Ρε παιδιά! Θα μου εξηγήσει κάποιο λογικό άτομο, γιατί ένα μεγάλο Group όπως οι DB, έβγαλαν επεισόδιο σε container format avi και codec h264?

Γιατί;

#2727 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 April 2008 - 13:02

Ρε παιδιά! Θα μου εξηγήσει κάποιο λογικό άτομο, γιατί ένα μεγάλο Group όπως οι DB, έβγαλαν επεισόδιο σε container format avi και codec h264?

Γιατί;

Λογικα απο το επομενο επεισοδιο ισως να δουμε αλλο format γιατι σε ανακοινωση τους ελεγαν κατι τετοιο. Τωρα ομως που το κοιταξα ειδα οτι εχουν βαλει μια γραμμη πανω απο αυτο το κειμενο,οποτε ισως να μην ψαξουν για κατι καλυτερο...:fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2728 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 06 April 2008 - 13:09

Lol πρεπει να ειμαι ο μονος που το ακουσε. Πριν παει η Σακουρα να μιλησει στον Σαϊ αυτος λεει "Icha-Icha Paradise"

Lol το άκουσα κι εγώ, πολύ γέλιο :hahaha:

Γιατί;

Γιατί μπορούνε! Αν και δεν δίνουν εξηγήσεις, δεδομένου ότι το avi έχει μεγαλύτερη συμβατότητα ως container (κάποια προγράμματα δεν παίζουν mkv) και δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιούν softsubs κλπ, δεν ήταν και κακή ιδέα :nosey: Τι σε πείραξε εσένα που δεν ήταν σε mkv;
phmava.php

#2729 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 06 April 2008 - 13:57

ισως επειδη σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που κατεβαζουν επεισοδια απο τους DB να μην εχουν υπολογιστη αρκετα δυνατο να παιζει mkv..(o υπολογιστης που εχω αυτη τι στιγμη δν μπορει να παιξει τα mkv(akoma k τα τv rip quality) χωρις να κολαει το βιντεο τρελλα...οποτε μια χαρα για μενα που το κρατησαν avi..

#2730 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 06 April 2008 - 13:59

ισως επειδη σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που κατεβαζουν επεισοδια απο τους DB να μην εχουν υπολογιστη αρκετα δυνατο να παιζει mkv..(o υπολογιστης που εχω αυτη τι στιγμη δν μπορει να παιξει τα mkv(akoma k τα τv rip quality) χωρις να κολαει το βιντεο τρελλα...οποτε μια χαρα για μενα που το κρατησαν avi..

Βασικά όχι ο λόγος που χρειάζεται καλύτερο υπολογιστή είναι το h.264. To αν είναι avi ή mkv δεν σχετίζεται με αυτό.
phmava.php