Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Matsu's Paintings!
Posted 01 January 2008 - 10:18
Περιμένω πως και πως να περάσω από το σπίτι σου να δω από κοντά.
Posted 29 March 2008 - 16:59

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 29 March 2008 - 17:09
- Τα μάτια στο δεύτερο σκίτσο τα λατρεύω.
- Το διαμαντάκι το κεφάλι του ξωτικού στο εύτερο σκίτσο λίγο το βιάστικες και είναι κρία, γιατί όλο το υπόλοιπο σκίτσο είναι πολύ καλά ζυγισμένο.
Το δεύτερο σχέδιο είναι πολύ καλύτερο κατ' εμέ και πιο χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων σου. Έχει και μια αίσθηση κίνησης και του δίνει περρισσότερη χάρη απ' το πρώτο. Πολύ καλή δουλειά και θέλουμε περρισσότερα πράγματα, I mean, this works rock!!!
Posted 29 March 2008 - 22:30
You go, girl, οι σκιές είναι όλα τα λεφτά.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 March 2008 - 23:47
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 30 March 2008 - 12:22
Posted 30 March 2008 - 16:33
Posted 15 May 2008 - 09:16

Posted 15 May 2008 - 09:58
Α να σε ρωτήσω γιατί δεν γράφεσαι στο deviantart να ανεβάζεις και εκεί τα σχεδία σου και ποιος ξέρει μπορι και να πουλήσεις μερικά μέσο print:thatsit:
Posted 15 May 2008 - 11:41

Posted 15 May 2008 - 12:34
Γιατι δεν θεωρω το σχεδιο μου αρκετα καλο για το devianart που ολοι περνανε τα σχεδια τους απο υπολογιστη και η ποιοτητα ειναι σαφως καλυτερη...εμενα ειναι ολα στο χερι..μονο απο κοντα μπορεις να δεις τελεια τα σχεδιο, ενω απο απλο σκαναρισμα 'η απο φωτογραφια ειναι λογικο να χανει...
Όσον αναφορά την ποιότητα, τρίχες κατσαρές, κορίτσι μου!! Αξίζεις και με το παραπάνω να μπεις στο DeviantArt! Ως φωτεινό παράδειγμα, παραθέτω αυτή την κοπελιά που δε χρησιμοποιεί παρά μόνο ό,τι κι εσύ: Χαρτί, μολύβι και τα χέρια -->
http://cataclysm-x.deviantart.com/
Το ίδιο κάνω κι εγώ και πίστεψέ με, το dA διψάει για έργα στο χέρι! Ιδιαίτερα, αν είναι τόσο καλά όσο τα δικά σου!
Και για όνομα, νά'ξερες μόνο πόσα σκίτσα-εκτρώματα υπάρχουν σε αυτό το site...!

Posted 15 May 2008 - 12:51
Και για όνομα, νά'ξερες μόνο πόσα σκίτσα-εκτρώματα υπάρχουν σε αυτό το site...!
Αυτό ξαναπές το... Τόσοι και τόσοι που νομίζουν ότι μπορούν να ζωγραφίσουν. Εχω κι εγώ deviant Art που άνοιξα πρόσφατα αλλά μόνο για φωτογραφίες. Μου αρέσει η φωτογραφία απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ ΚΑΙ με αυτό. Οπότε είπα να βάζω απλά τις φωτογραφίες που βγάζω σε ταξίδια και θεωρώ καλές για κάποιον λόγο. Μπορεί βέβαια να είναι απλές φωτογραφίες, δεν ξέρω.
Από ζωγραφική, εκείνα τα εκτρώματα μπορεί να είναι και δικά μου...
Οπότε Μαριλένα ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ DEVIANT ART! Και να δείς πόσοι και πόσοι θα σε παρακολουθούν.
Posted 15 May 2008 - 12:59
Posted 18 May 2008 - 23:22
δεχεσαι παραγγελιες??? ενοω αν σου ζητουσα να μου σκιτσαρεις κατι θα μπορουσες να το κανεις???