Όχι δεν έχει διαφορά καθότι είπα ότι κρίνεται κάθε περίπτωση με τα δικά της δεδομένα. Οι Obituary δεν μπορούσαν να σταματήσουν το napster γιατί δεν είχαν τη εμπορική δύναμη. Αντί αυτού, γράψαν στίχους για πτώματα, βιασμούς, με τα ανάλογα εξώφυλλα κτλ. Αν είχαν την δύναμη των Metallica τα ίδια θα κάνανε. Με τα δεδομένα του ο καθένας, πόσο πιο απλά να το πώ?
Δηλαδη let me get this straight, εσυ εννοεις ουσιαστικα πως:
"Καθε συγκροτημα που θα'χε την δυνατοτητα να το κανει θα το εκανε οπως το εκαναν και οι Metalica" ?? ενω εγω πως:
"ειναι ανηθικο κατα την γνωμη μου ως πραξη δεν με νιαζει τοσο το ποιος/πως/που/ποτε το εκανε, οποιος και αν το εκανε τον εχω ξεγραψει. Εκτως αυτου διαφωνω, δεν πιστευω οτι θα το εκαναν ολοι στην θεση των λεφταlica, και γι'αυτο δεν τους δικαιολογω ουτε λιγο" 
...και we agree to disagree? Γιατι το βρισκω πολυ απολυτο αυτο που εννοεις εσυ...
-Το συγκρότημα που ανέφερες ότι γνωρίζεις τέτοιου είδους συγκρότημα είναι απο τη περιγραφή.

Αφου προφανως εχεις βγει στο συμπερασμα πως:
"Ολα τα συγκροτηματα πανε για τα λεφτακια και μονο για τα λεφτακια και δεν τους νιαζει τιποτα αλλο αλλιως δεν ειναι 'επαγκελματικα συγκροτηματα' οποτε αυτο που μου λεει αυτος ο Yojimbo δεν ειναι επαγκελματικο συγκροτημα", εχεις μπλεξει τα μπουτια σου μου φαινεται με αποτελεσμα να βγαζεις ακυρα συμπερασματα ανευ λογου μονος σου για το συγκροτημα που σου περιγραφω.
-Όχι καθότι δεν αναφέρθηκα στο πόσα λεπτά παίξαν, αλλά στο αν έχει την ελάχιστη σημασία το αν σε αυτά τα λεπτά δείξαν ή όχι σεβασμό στους οπαδούς για τη μουσική τους.
Διαβαζοντας το thread απο την αρχη καταλαβα πως
εχεις δικιο στο θεμα των tool δεν ειναι απαραιτητο να τους ξεκοψει καποιος εντελως, μπορει να κατεβαζει τα mp3's τους. Αλλο αν εγω δεν θα κανω ουτε αυτο γιατι θα εχω ξενερωσει με την παρτη τους, αυτο ειναι προσωπικη επιλογη μου.
-Mainstream εννούμε αυτό που πουλάει πολύ, το εμπορικό. Όταν μιλάμε για underground μιλάμε για το αντίθετο του. Σόρρυ, αλλά δε βλέπω κανένα ιδιαίτερο διαχωρισμό απο τη στιγμή που και το ενναλακτικό ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι.
Οχι, και βαριεμαι να σου βρω την εννοια και την διαφορα της απο το internet.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yojimbo: 30 Αύγουστος 2008 - 01:34