Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1246 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 08:05

Εμένα πάλι εξακολουθούν να με πιάνουν τα διαόλια μου, γιατί βλέπεις ένα σωρό άτομα να πιστεύουν και να υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι το R2 είναι όχι απλά καλύτερο από την 1η season, αλλά και το καλύτερο anime όλων των εποχών... :redcard2:

Καλά άστο αυτό. Κάποιος σοφός κάπου είχε πει:

I bet all these ratings of code geass r2 are from fangirls for whom code geass is the 2nd anime they ever watched.

:deadga6:

15fkk04.jpg

#1247 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 14:05

Καλά άστο αυτό. Κάποιος σοφός κάπου είχε πει:

I bet all these ratings of code geass r2 are from fangirls for whom code geass is the 2nd anime they ever watched.

:deadga6:

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι τις ψήφους τις παίρνει περισσότερο από τα fanboys και όχι από τα fangirls; Περισσότερα στοιχεία έχει που απευθύνονται σε αγόρια εξάλλου.:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1248 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 14:31

Ρε παιδια κανετε σαν το code geass να ειναι η μονη υπερεκτιμημενη του κερατα σειρα εκει εξω :P

Προσωπικα εξακολουθω να την ευχαριστιεμε απιστευτα καθε φορα που κανω rewatch χωρις να την παιρνω στα σοβαρα οπως την επαιρνα παλια.

Τα ελατωματα της αρχισα να τα βλεπω μονο αφου ειδα σοβαρες πολεμικες σειρες, aka UC gundams, Logh κλπ.

Η σειρα ειναι φιαγμενη για να αρεσει σε πολλους και να πω την αληθεια με παραξενευει που δεν την αρμεξαν περισσοτερο με ovas, movies κλπ.

qzMHWHd.png

#1249 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 14:33

Είναι θέμα γούστου. Απλώς το Code Geass αρέσει σε περισσότερους. Εγώ θέλω και άλλο. :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1250 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 16:20

Code Geass 2 > Code Geass 1

ακουγεται οτι ερχεται και Code Geass 3 παντως με καποια εγκυροτητα :D

Mad Hatter το Code Geass δεν ειναι πραγματικα πολεμικη σειρα, ποιο πολυ παιζει με την στρατηγικη και την πολιτικη παρα με κανονικη μαχη.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#1251 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 16:41

Το Code Geass είναι πολεμική σειρά. Ο πόλεμος ήδη ξεκινά από το πρώτο επεισόδιο. Αυτό για τη στρατιγική ισχύει για την πρώτη season, μετά οι μάχες κατέληξαν να είναι της μορφής my mecha pwns your mecha. Kαμία στρατηγική.

#1252 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 16:51

Μη με παρεξηγείς, δε σου τη λέω, απλά εξέφραζα κάποιες σκέψεις μου. Δε νομίζω ότι είσαι φαν και ούτε πήρα ως δεδομένο την άποψή σου. Απλά μου φάνηκε λογικό αυτό που είπες και μπόρεσα να δω λίγο και από μια άλλη οπτική γωνία το θέμα.

Περί αχταρμά και υπερεκτίμησης σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψέ με. Και ας ήμουν κάποτε καμμένη φαν της σειράς. :sadist:

Δεν παρεξηγώ απλώς λέω ότι οι απόψεις μου ίσως δεν ταυτίζονται με τα άτομα που αναφέρεις(φανατικοί του code geass)και ίσως έχουν άλλους λογούς που το ψηφίζουν αυτό.

MANOS το NGE είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό mecha anime το έχεις δει όλο?αν όχι σου προτείνω να το κάνεις.

No code has to be inserted here.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#1253 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 17:37

http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-22/code-geass-gaiden-bokoku-no-akito-project-announced

what?

qzMHWHd.png

#1254 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 17:59

Xaxa μόλις το άρχισα το Gode Geass(είμαι στο 3 episode!) γιαυτό και μόλις είδα αυτό το thread ενθουσιάστηκα!!
Πάρα πολύ καλό είναι ως τώρα,πολύ ενδιαφέρον,με ωραία πλοκή και απίστευτους χαρακτήρες!!
Θα το δω όλο αυτο είναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#1255 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 20:24

http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-22/code-geass-gaiden-bokoku-no-akito-project-announced

what?

Eπιτέλους το ανακοίνωσαν...
Spoiler:

Μόλις μου έφτιαξες την μέρα...!!!
Spoiler:

#1256 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 19:36

πολυ ωραια νεα !
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1257 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 11:57

Ολίγον αργοπορημένα , όπως πάντα , άρχισα να βλέπω τη πρώτη σεζόν . Αρκετά ευχάριστο , με πλοκή που δεν σε κάνει να βαριέσαι και με χαρακτήρες ικανοποιητικούς (ο πρωταγωνιστής μου θυμίζει αρκετά τον Light :P) . Αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι ένα ευχάριστο anime αλλά ως εκεί . Με τόσα που άκουγα το περίμενα κάπως καλύτερο άλλα δεν αφήνει στα κρύα του λουτρού , είναι , όπως είπε και κάποιος άλλος, ένα anime που έχει φτιαχτεί για να αρέσει σε όλους .

Αυτό που με χαλάει είναι η τρελή διαφήμιση που κάνουν στη pizza hut :puke:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1258 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 23:24

Ένα έχω να πω
Spoiler:

There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#1259 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 23:47

cowboy bebop
end of evangelion
gundam 0080

#1260 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 00:13

@ass_kicker δες το "grave of the fireflies" εχει τελειο ending.
Ειναι anime-ταινια (καπου 2 ωρες, δεν εχεις να χασεις και τπτ)
Και κατι αλλο, το R2 ειναι καλυτερο απο τη πρωτη season και οχι μονο αυτο, αλλα το code geass ειναι ΤΟ καλυτερο anime ολων των εποχων. Do not forget, our opinions may differ.
Το καλο με τα anime, ειναι οτι πανε τα "παντα" ενα επιπεδο πιο πανω(gear secando lol), ωστοσο, υπαρχουν καποια ... εκτρωματα στο συγκεκριμενο χωρο, που "τα" ανεβαζουν σε τετοιο βαθμο, οπου πλεον' κατανταει γελοιο.