Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Posted 08 March 2009 - 02:27

Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir
Posted 21 March 2009 - 00:25
Just finished R2, μόνο έχω μια απορία. Έχει αναφέρει η C.C. ποτέ το
Posted 21 March 2009 - 07:55
Hello! Καινούργιος εδω περ'.
Just finished R2, μόνο έχω μια απορία. Έχει αναφέρει η C.C. ποτέ τοSpoiler:
Posted 21 March 2009 - 13:51
Posted 21 March 2009 - 14:14
Απλά εννοούσα
Spoiler:
Posted 05 May 2009 - 10:46
Πραγματικά είμαι ευχαριστιμένος απο τιν μετάβαση μου από το Death Note στο code Geass.

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 16 May 2009 - 18:18
Ειδα μονο το πρωτο season και ενθουσιαστικα
Posted 17 May 2009 - 15:00
Ειδα μονο το πρωτο season και ενθουσιαστικα
Τότε ΜΗΝ δεις το δεύτερο.
Posted 19 May 2009 - 00:02
Γιατί όχι? Πιστεύω πώς και το season 2 είναι αρκετά καλό γιατί σε κάποια σημεία κερδίζει ενώ σε κάποια άλλα χάνει, αλλα αυτό γίνεται λόγο τής αλλαγής της πλοκής και τις δράσης ( κατάστασης του Lelu).Τότε ΜΗΝ δεις το δεύτερο.
Edited by Yagami Light, 19 May 2009 - 18:47.

when you're through
-LB way-
Posted 19 May 2009 - 12:16
Γιατί όχι? Πιστεύω πώς και το season 2 είναι αρκετά καλό γιατί σε κάποια σημεία κερδίζει ενώ σε κάποια άλλα χάνει, αλλα αυτό γίνεται λόγο τής αλλαγής της πλοκής και τις δράσης ( κατάστασης του Lelu).
Spoiler:
To δεύτερο season απλά χαλάει όλη την υπόθεση. Ξεπετάει όλα τα ερωτήματα του πρώτου με βιαστικό και άκυρο τρόπο και αναλώνεται σε σούπερ μάχες με μέκα και δέκα τόνους fanservice. Άσε το σενάριο και τις τακτικές σε σχέση με το πρώτο, μην τις σχολιάσω. Το τέλος καλούτσικο ήταν αλλά πέντε λεπτά δε σώζουν ολόκληρη σαιζόν. Αν το δεις μόνο του καλό είναι για χαλάρωση αλλά σαν sequel είναι για κλάματα.
Ρε, εδώ και ο ίδιος ο δημιουργός το έχει χαρακτηρίσει trainwreck.
Posted 19 May 2009 - 12:39
Μόλις το ξεκίνησα και μέχρι το 9ο επισόδειο ολα κυλούν ωραία.
Spoiler:
Posted 19 May 2009 - 18:45
Κοίτα ένα δίκιο το έχεις να σου πώ την αλήθεια, αλλά η 2η σεζόν είχε, όπως είπα, διαφορετικά[/php]
To δεύτερο season απλά χαλάει όλη την υπόθεση. Ξεπετάει όλα τα ερωτήματα του πρώτου με βιαστικό και άκυρο τρόπο και αναλώνεται σε σούπερ μάχες με μέκα και δέκα τόνους fanservice. Άσε το σενάριο και τις τακτικές σε σχέση με το πρώτο, μην τις σχολιάσω. Το τέλος καλούτσικο ήταν αλλά πέντε λεπτά δε σώζουν ολόκληρη σαιζόν. Αν το δεις μόνο του καλό είναι για χαλάρωση αλλά σαν sequel είναι για κλάματα.
Ρε, εδώ και ο ίδιος ο δημιουργός το έχει χαρακτηρίσει trainwreck.
στοιχεία που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ( και αυτό έγινε με σκοπό να το κάνουν προσυτό σε
ευρύτερο κοινό μαλλον). Αλλα δέν νομίζω κατα την γνώμη μου οτι είναι τόσο scrap
Edited by Yagami Light, 20 May 2009 - 14:22.

when you're through
-LB way-
Posted 19 May 2009 - 19:31
Κοίτα ένα δίκιο το έχεις να σου πώ την αλήθεια, αλλά η 2η σεζόν είχε, όπως είπα, διαφορετικά
στοιχεία που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ( και αυτό έγινε με σκοπό να το κάνουν προσυτό σε
ευρύτερο κοινό μαλλον). Αλλα δέν νομίζω κατα την γνώμη μου οτι είναι τόσο scrap
Όντως έγινε γιατί το μετακίνησαν από τη νυχτερινή στην απογευματινή ώρα προβολής με σκοπό να πουλήσουν περισσότερες φιγούρες και λοιπές σαχλαμαρίτσες. Οπότε έγινε πολύ πιο ελαφρύ και χαζοχαρούμενο. Αν σου αρέσουν αυτές οι σειρές βλέπετε όντως αρκετά ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί.
Posted 06 June 2009 - 19:25
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk