Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Posted 12 June 2008 - 22:25
Posted 12 June 2008 - 22:27
we want MSG 00:madtodeath:
Posted 13 June 2008 - 08:58
Posted 13 June 2008 - 09:53
Φαντάζεστε ρε να καταλήξει το Geass να είναι franchise με 500 σειρές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σαν το Gundam ένα πράγμα? Αν γίνει θα ρίξω βόμβα στη Sunrise.
Posted 13 June 2008 - 12:01
+1000 αν κα ιπολυ αμφιβαλλωΌχι τρίτη season, please! Δε θα αντέξω να περιμένω άλλο.
Φαντάζεστε ρε να καταλήξει το Geass να είναι franchise με 500 σειρές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σαν το Gundam ένα πράγμα? Αν γίνει θα ρίξω βόμβα στη Sunrise.
Posted 13 June 2008 - 15:59
Συγνωμη που δε διαβασα προηγουμενα post αλλα απεχθανομαι υπερβολικα τα spoilers (ηδη διαβασα ενα εδω μεσα που με χαλασε). Κατα τ'αλλα, δεν ειδα καμια απο τις συμπτωσεις που με πειραξαν να δικαιολογηθηκε στη σειρα.καλα και εμεις , επι τοσα ποστ αυτα αναλυουμε .
Πολλες συμπτωσεις , πολλα κενα , γρηγορη πλοκη ομως και δραση .
Το εξυπνος ειναι που δικαιολογει τις συμπτωσεις ....τουλαχιστον νομιζουν , εστω σχετικα με τον λουλε...
Δηλαδη λες οτι αν μια σειρα εχει ενα στοιχειο υπερφυσικο τοτε δεν εχει καθολου νοημα να μιλαμε για λογικη; Αυτο μου φαινεται ακομα πιο παραξενο. Πρωτον, ναι, οτι αφορα αμεσα το υπερφυσικο στοιχειο δεν υπαγεται στη γνωστη μας λογικη, αλλα παλι ακολουθει ορισμενους κανονες (το geass εχει κανονες, η μαγεια στο D&D εχει κανονες, το death note εχει κανονες κτλ). Αρα δεν ειναι καθολου "παραλογο", ειναι λογικη επεκταμενη με ενα επιπλεον συνολο κανονων (και οτι αυτοι οι κανονες αμεσα συνεπαγονται). Δευτερον, οι συμπτωσεις/υπερβολες που ανεφερα δεν εχουν την παραμικρη σχεση με το geass, οποτε προφανως και θα με πειραζουν οι υπερβολες και συμπτωσεις αφου δεν εχουν κανενα υπερφυσικο στοιχειο για "δικαιολογηση".να ξεκαθαρισουμε κατι: οταν ξεκιναμε μια ιστορια που ο πρωταγωνιστης ( και μερικοι αλλοι ) εχουν μια μαγικη δυναμη, εμενα τουλαχιστον δεν με πειραζει το γεγονος οτι οι συμπτωσεις εινια υπερβολικα λογικες. αυτο εννοω φιλε Adventurer. δεν σε πειραζει δλδ το παραλογο της μαγειας κα ισε πειραζουν οι συμπτωσεις?
Κατα τ'αλλα αλλοι λενε οτι δεν τους πειραζουν αυτες οι συμπτωσεις/υπερβολες, δεκτο αφου γουστα ειναι αυτα
Το οτι οι αντιπαλοι του καθονταν σε ενα σημειο και περιμενουν ποτε να ερθει καποιος να τους σκοτωσει δεν το θεωρω σημαδι καλης αρχηγιας απο τον Lelouch, μαλλον αδυναμια του συγγραφεα, αλλα οπως νομιζεις.οσον αφορα την ιδιοφυια του. νομιζω οτι μεχρι το επισοδειο 16 εχει δειξει καποιες πολυ περιεργες κινησεις στην σκακιερα του παιχνιδιου που εχει κανει. και μονο στην αρχη αρχη που καταφερε οχι μονο να σωσει αλλα να βγαλει και νικητες τους μετεπειτα black knights δειχνει οτι το κατεχει το αθλημα
+10Ξαναλέω όμως πάλι και πρέπει να αναφερθεί ότι την γ***νη την σειρά θα μπορούσαν άνετα να την είχαν κάνει καλύτερη!Οπότε αυτό γιατί να μην αναφερθεί!
Λανθασμενο αυτο αφου στο anime.gr, καθως και στο μεγαλυτερο μερος του ιντερνετ, θεωρεται το καλυτερο ανιμε του 2007, και βασει αυτου παραξενευτηκα ιδιαιτερα.δεν θυμαμαι κανεις εδω μεσα να ισχυριστηκε οτι το ανιμε αυτο ειναι αριστουργημα.
Δε με κανει να βαριεμαι αλλα με κανει να αισθανομαι οτι υποτιμαει τη νοημοσυνη μου, και αυτο οσο να'ναι με χαλαει. Οσο για την πλοκη, ακριβως επειδη εχει κενα χανει αρκετο απο το ενδιαφερον της.Από τη στιγμή που είναι σειρά φαντασίας δε χρειάζεται άλλωστε να είναι απόλυτα λογική. Το σημαντικό είναι ότι δε σε κάνει να βαριέσαι και ότι μπορείς να συμπαθήσεις τους χαρακτήρες και η πλοκή με όλα της τα κενά έχει πολύ ενδιαφέρον.
Γενικά μην την ψειρίζετε τόσο πολύ τη σειρά. Για διασκέδαση είναι. Αν δε σας αρέσει μην τη βλέπετε.
-1.+1. Τι κάθεστε και αναλύετε τόσο τις σειρές.Έτσι χάνουν τη μαγεία τους.Απλά δείτε τες και περάστε καλά.
Μερικοι (οπως ο γραφων) δεν ευχαριστιουνται μια σειρα αν δεν την αναλυσουν. Καθενας αλλιως βλεπει τη διασκεδαση.
Posted 13 June 2008 - 16:51
Λανθασμενο αυτο αφου στο anime.gr, καθως και στο μεγαλυτερο μερος του ιντερνετ, θεωρεται το καλυτερο ανιμε του 2007, και βασει αυτου παραξενευτηκα ιδιαιτερα.
κανεις λαθος. αν θυμαμαι καλα, το καλυτερο ανιμε της χρονιας ψηφιστηκε το TTGL. για μενα δεν ισχυει αλλα δεν νομιζω να αποτελω μονος μου την πλειοψηφεια ουτε του ανιμετζρ, ουτε του ιντερνετ στο συνολο του. αν δεν το εχεις δει παντως, δες το.
αλλο τωρα. να μου λες οτι, η ιστορια, οι σεναριακες "στροφες", οι χαρακτηρες, οι κινησεις του Λουλη και δεν συμμαζευεται, εινια κοινοτυπες/συνηθισμενες, δεκτο. οφειλω να ομολογησω οτι ( εχοντας στο νου μου να περιμενω το απροσδοκητο ) σπανια ξαφνιαστηκα σεναριακα. αλλα δεν δεχομαι οτι ειναι εξυπνες οι κινησεις του. και δεν νομιζω να διαφωνουν πολλοι σε αυτο.
Posted 13 June 2008 - 20:07
κανεις λαθος. αν θυμαμαι καλα, το καλυτερο ανιμε της χρονιας ψηφιστηκε το TTGL.
Οπως θα δεις σε αυτο το thread, ψηφιστηκε το Code Geass.
Εχεις καποιο παραδειγμα πραγματικα εξυπνης κινησης απο τα πρωτα 19 επεισοδια στα οποια αναφερομαι;αλλα δεν δεχομαι οτι ειναι εξυπνες οι κινησεις του. και δεν νομιζω να διαφωνουν πολλοι σε αυτο.
Posted 13 June 2008 - 20:13

Posted 13 June 2008 - 20:14
Posted 13 June 2008 - 20:35
Οπως θα δεις σε αυτο το thread, ψηφιστηκε το Code Geass.
αναφερομουν σε αυτο: Anime-Reactor.net • View topic - AnimeReactor Community Awards - 2007
Εχεις καποιο παραδειγμα πραγματικα εξυπνης κινησης απο τα πρωτα 19 επεισοδια στα οποια αναφερομαι;
ειλικρινα εκτος απο την πρωτη μαχη που μου εκανε πολυ εντυπωση, δενβ θυμαμαι γτ περασε καιρος. αν θες, μιας και λογαριαζω να το ξαναδω, τα ξαναλεμε μετα την εξεταστικη
Posted 13 June 2008 - 21:00
Εχεις καποιο παραδειγμα πραγματικα εξυπνης κινησης απο τα πρωτα 19 επεισοδια στα οποια αναφερομαι;
Posted 13 June 2008 - 22:30
Spoiler:
Υποκλινομαι στο μεγαλειο σου!!
Posted 14 June 2008 - 00:37
Μερικα απο τα παραπανω πιο πολυ τονιζουν την ψυχραιμια του παρα την εξυπναδα του...Spoiler:
Αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι τα περισσοτερα απο αυτα οντως τα ειχα παραβλεψει. Ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να τα επαναφερεις στη μνημη μου, Maya-san
Ελπιζω στα υπολοιπα επεισοδια και τη δευτερη σεζον ο Lelouch να βασιζεται περισσοτερο σε εξυπνα σαν τα παραπανω και να κανει λιγοτερα λογικα σφαλματα (η εξηγηση για την οποια τη γλιτωσε ο Mao ηταν καπως...)
Posted 14 June 2008 - 00:42
Kι εγώ το ίδιο και να βλέπουμε και λιγότερη pizza hut!Μερικα απο τα παραπανω πιο πολυ τονιζουν την ψυχραιμια του παρα την εξυπναδα του...
Αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι τα περισσοτερα απο αυτα οντως τα ειχα παραβλεψει. Ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να τα επαναφερεις στη μνημη μου, Maya-san
Ελπιζω στα υπολοιπα επεισοδια και τη δευτερη σεζον ο Lelouch να βασιζεται περισσοτερο σε εξυπνα σαν τα παραπανω και να κανει λιγοτερα λογικα σφαλματα (η εξηγηση για την οποια τη γλιτωσε ο Mao ηταν καπως...)