Και μάλλον ο Κέννυ δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει, αφού απ'όσο ξέρω δεν το βλέπει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 10:25
Και μάλλον ο Κέννυ δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει, αφού απ'όσο ξέρω δεν το βλέπει.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 12:09
Από θέμα εικόνας/ήχου δεν το έχω ψιρίσει αλλά μου αρέσουν και τα τρια(απ' ότι φαίνεται θα γεμίσω τον σκληρό με CG από 3 group:emptyonexg1:)
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 12:12
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 12:25
Βασικά είναι ανάλογα τί θες.Αν δεν υπήρχε αυτή η "τυπικότητα" στην μετάφραση των Eclipse ,όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα κρατούσα των Eclipse έκδοση γιατί σαν σύνολο μου αρέσει περισσότερο(των Synd-Menclave δεν μου αρέσει καθόλου το OP/ED karaoke).Αν πάλι δεν είχα πρόβλημα με το softsubbed OP/ED θα κράταγα gg.
Από θέμα εικόνας/ήχου δεν το έχω ψιρίσει αλλά μου αρέσουν και τα τρια(απ' ότι φαίνεται θα γεμίσω τον σκληρό με CG από 3 group:emptyonexg1:)
Tα OP/ED karaoke δεν με πολυενδιαφέρουν, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ποιότητα εικόνας και μετάφρασης στο επεισόδιο. Αρα με βλέπω να κατεβάζω και τα 3 κι εγώ...
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 16:04
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 17:08
Κάνεις λάθος, το βλέπω (από υποχρέωση περισσότερο, παρά από πόρωση).Eclipse < gg < Menclave.-
Συμφωνώ με τη σειρά.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 22:46
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 17:33
ξερει κανεις?
Εχω δει ως το 15 απο εχθες και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος
Να ναι καλα o Jiraiya που μου το προτεινε
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 00:06
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 14:44
κοιτα αν συνεχισουν και τριτη κ τεταρτη κτλπα season θα κανταντισει γραφικο...για να μην πω αηδια..προς το παρον τα παει πολυ καλα η σειρα κ μια δευτερη season την σηκωνε πολυ ανετα...Δεν έχω ιδέα αν θα είναι η τελευταία αν και οι περισσότεροι πιστεύω πως έχουν την ίδια άποψη προς το παρόν.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 16:18
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 19:18
we want a never ending revolution
Not another mainstream shounen plix
Καλά είναι τώρα...
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 23:07
Δεν μπορω να πω, με μια πρωτη ματια ειναι αψογο. Αλλα απο ένα σημειο και μετα ισως αρχιζουν να κουραζουν αυτα τα ατελειωτα plot twists. Το παρακανανε νομιζω και φορτωσανε ακομη περισσότερο ένα ήδη βαρυφορτωμενο σεναριο από την πρώτη σεζόν.
Ξερω ότι το ψυρίζω και δεν εχω δικαιωμα να παραπονιέμαι,
Κατα τα άλλα ike ike lulu-sama!
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 12:24
γενικα μια second season δν ηταν απαραιτητη....1-2 ova που να εξιγουν τι εγινε και να δινουν ενα τελος στο story(happy ending plixx:congrats:) θα ηταν πιστευω πολυ καλυτερη λυση...τι λετε εσεις?Ax δεν αντεξα και τελκα είδα τα 3 πρώτα επεισοδια...
Δεν μπορω να πω, με μια πρωτη ματια ειναι αψογο. Αλλα απο ένα σημειο και μετα ισως αρχιζουν να κουραζουν αυτα τα ατελειωτα plot twists. Το παρακανανε νομιζω και φορτωσανε ακομη περισσότερο ένα ήδη βαρυφορτωμενο σεναριο από την πρώτη σεζόν.
Ξερω ότι το ψυρίζω και δεν εχω δικαιωμα να παραπονιέμαι,Spoiler:
Κατα τα άλλα ike ike lulu-sama!
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 14:13