Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#181 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 14 April 2008 - 22:34

Καλα εγω ειμαι αντιhero φαν (Light and Lelouche)

Συμφωνω με τον απο πανωPosted ImagePosted Image. Ελεος αυτος ο ανθρωπος.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο αφοσιωμενος στη Britannia. Δλδ, προτιμα την ειρηνη απο την ελευθερια?? Ενταξει τωρα μπηκε και στη μεση και η εκδικηση αλλα και παλι... Αμαν ρε Ζερο τοσες ευκαιριες ειχες να τον σκοτωσεις...

All hail Britannia
Yes your Highness
Yes my Lord

Posted ImagePosted Image

#182 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 15 April 2008 - 08:34

Εγώ πάντως στην πρώτη σαιζόν που είμαι ακόμα (ναι το 17 είναι το τελευταίο που είδα) συμπαθώ τον Suzaku. Καλά ο Lelouche είναι απίστευτος και μ'αρέσει τρελλά. (Και για όσους είπαν για τον Light:puke:, I hate Light Yagami! )

Και λυπάμαι που ο Suzaku απομακρύνεται από τον Lelouche με αυτά που κάνει. Διότι ο Lelouche έχει δίκιο σε αρκετά πράγματα. Μερικές φορές χρειάζονται θυσίες για να γίνει κάτι, βέβαια το έχει παρακάνει και αυτός σε μερικές φάσεις. Και οι δύο Suzaku και Lelouche θέλουν το ίδιο ακριβώς πράγμα αλλά προσπαθούν να τα καταφέρουν με διαφορετικούς τρόπους. Και εννοείται πως αν είναι να σκοτώσει κάποιος τον Αυτοκράτορα αυτός ΘΕΛΩ να είναι ο Lelouche...

#183 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 15 April 2008 - 11:07

Pizza Hut supports the Rebellion
Posted Image

Posted Image

#184 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 15 April 2008 - 13:11

Στο δεύτερο επεισόδιο πάντως ήταν απούσα η pizza hut... Τι έγινε?... Σημαντική παράλειψη νομίζω.

#185 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 April 2008 - 15:08

Τα έσπασε και το 2ο.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#186 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 15 April 2008 - 16:59

Τα έσπασε και το 2ο.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#187 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 15 April 2008 - 22:46

Eπιτέλους,ήρθε και η 2η σεζόν Code Geass να πορωθούμε πάλι με τον ψυχωτικό(Oh yeah) Lelouch.
Eιδικά στο 1ο επεισόδιο ήταν ίδιος ο Light στα τελευταία λεπτά...
Πάντως οι ομοιότητες μεταξύ των 2 πρώτων επεισοδίων των 2 σεζόν είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς...

Spoiler:

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε πολύ για να μας δείξουν τι έγινε μετά το τέλος του 25.Αν και παραμένουν πολλά άλλα ερωτήματα αναπάντητα...

Και για να μην ξεχνιόμαστε,bunny girl Kallen ftw!!

#188 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 posts

Posted 16 April 2008 - 01:32

o Lelouche ειναι κακοσχεδιασμενος ρε γαμω ομως...τον εχουν πολυ ρουφηγμενο...

#189 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 April 2008 - 01:59

Έγιναν leak τα τελευταία 6 λεπτά του Episode 3 προ λίγων ωρών και ακούγεται οτι παίζει να μην βγεί ή να βγεί αλλαγμένο το επεισόδιο αυτό
Spoiler:

Λένε οτι αύριο(σήμερα) θα αποφασήσουν τι θα γίνει με το επεισόδιο.Όποιος μάθει το αποτέλεσμα ας το γράψει.
Ελπίζω να μην μας κόψουν το επόμενο επεισόδιο γιατί θα χ@#$τουμε :hahaha:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#190 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 16 April 2008 - 03:38

Εγώ πάλι θα το γράψω αφού πήγα επίτηδες να δω τι περιέχει το Leak αφού το έγραψες :P

Spoiler:

#191 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 April 2008 - 06:22

Είσαι κακός :emptyonexg1:

Τελικά το spoiler tag εξάπτει την περιέργεια...

Φανταζεσαι να καναμε μια βδομαδα να δούμε επεισόδειο για αυτή την μπούρδα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#192 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 April 2008 - 09:35

Puranetsu, το time stop ειναι μια πολυ μαματη δυναμη. καταρχην θεωρητικα δεν πεθαινεις ποτε. κατα δευτερον θεωρητικα , μπορεις να σκοτωσεις τους παντες. παντως οπως και να εχει ειναι ισχυρο asset για την αυτοκρατορια.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#193 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 April 2008 - 11:18

H δεύτερη season μπήκε πολύ δυναμικά πάντως .Ανατροπές σε κάθε επεισόδιο.Το περίμενα ότι
Spoiler:
Πάντως μου άρεσε το ότι από νωρίς ξεμπέρδεψαν με τις εκκρεμότητες από την πρώτη season.
Γιατί θα βγει αλλαγμένο το επεισόδιο 3 ?

#194 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 16 April 2008 - 11:47

Timestop;!;!123
Ok μέχρι να θέσει σε λειτουργία ο Lelouche το geass του θα έχει πεθάνει, εκτός και αν γίνει και κάποιο θαύμα. Το θέμα είναι να μην είναι area effect αλλιώς όντως αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειρας :P:hahaha:. Μάλλον θα παγώνει τον αντίπαλο στον οποίο εστιάζει και δεν θα σταματάει γενικά τον χρόνο, αλλιώς δεν θα παλεύεται η κατάσταση.
Posted Image

#195 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 April 2008 - 12:06

Ότι δύναμη και να έχει, λογικά my goddess (C.C.) is unaffected οπότε μια χαρά τη γλυτώνει ο Zero:drink:

Posted Image