Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Karas
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 07:02
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 01:28
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 15:51
... Κι εκεί που έλεγα ότι θα περιμένω καρτερικά το 6 από [A-Kraze], χτυπάει από το πουθενά ο [niizk] με h264-ac3 batch. Εννοείται ότι τα XviD των [A-Kraze] φύγανε αυθωρεί και παραχρήμα από την πίσω πόρτα.
Βουρ στον h264 πατσά!
εσενα καποτε θα σε φαω ζωντανο
φοβερο το ανιμε ιδιαιτερα για 6 επ τα εσπασε περιμενα κατι παραπανω απο την τελικη μαχη αλλα δε με χαλασε και ετσι που ηταν ^^
@missing score
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 15:55
That, sir, is a compliment to me.εσενα καποτε θα σε φαω ζωντανο
... θα με κανεις να ξανακατεβασω τα μισα anime που εχω

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 19:42
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 16:52
@Loke
Spoiler:
χωρίς να το έχω δει το 4-6
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2007 - 17:46
@Loke
Spoiler:
αφού ούτως η άλλος πεθαμένος δεν είναι ;
ταξιδεύει η ψυχή του ανάμεσα στους δύο κόσμους; πως να πεθάνει;
Τελοςπαντων αυτα δεν εχουν και καμια φοβερη σημασια για τη πλοκη του ανιμε ουτε καν επηρεαζουν το μεγαλειο του karas
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 21:38
Πρωτον εχω να πω οτι το τελευταιο επεισοδιο εσπειρε! (ειναι μια καινουρια εκφραση που μου εμαθε ο 16 αδερφος μου... οταν του ειπα οτι "τα σπαει" μου λεει οτι ειναι παλια ατακα και τωρα λεμε "σπερνει"... dum spiro, spero)
Μου αρεσε πολυ η σκηνη
Δεν μου αρεσε
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 21:16
Δεν ηταν κατι το συγκλονιστικο απο αποψη πλοκης (ειδικα στα πρωτα επισοδεια δεν ειχα καταλαβει τιποτα),αλλα imo τα sfx αναπληρωνουν αυτο το κενο (αν και δεν τρελενομαι για CG σκηνες στο συγκεκριμενο ταιριαζαν)
Αlso,δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα τοση δραση μεσα σε 2,5 ωρες anime,ειδικα η μαχη στην αρχη (ενω εδειχνε τους συντελεστες) και αυτες στα τελευταια επισοδεια ηταν κορυφαιες.Επισης δεν μπορω να θυμηθω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα καποιον χαρακτηρα απο anime να ματωνει τοσο πολυ
Ουτε εμενα μου αρεσεΔεν μου αρεσε
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 10:49
Δεν μου αρεσε
Spoiler:
Μιλάμε για επετειακό OAV του studio Tatsunoko...το γεγονός πως οι ήρωες δεν μεταμορφώθηκαν και σε υποβρύχια ή καταμαράν αποτελεί έκπληξη για τα ειωθότα...
Χμ...τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω γράψει τπτ για αυτό...ΒΟΥΡ...

"-Anybody need a lighter?"
Νομίζω πως από animation, it cant get much better than this. Έπεσαν ένα σκατό χρήματα στην παραγωγή (Το Karas αποτελεί το δώρο του studio Tatsunoko στους fans για τα 40 χρόνια λειτουργίας του), και μόνο η ποσότητα και ποιότητα του rendering φτάνει για να καταλάβει κάποιος τι σκοπό είχε αυτό το OAV...πολύ απλά, shock 'n' awe. Με εξέπληξε ειδικά το blending των CG, αν και δεν έλειψαν κάποια λάθη υπάρχουν σκηνές που πραγματικά δείχνουν το τι μπορεί να κάνει το japanimation. Ειδικά η εισαγωγή στην σειρά τεχνικά βάζει κάτω αβάδιστα ότι έχω δει μέχρι τώρα...
Εκπληκτικό και το artwork, δίνει και διατηρεί σε συνεργασία με την μουσική την ατμόσφαιρα που ήθελε ο δημιουργός. Εκδηλωτικό του γεγονότος, είναι το παρακάτω πείραμα: Βαρέστε ένα pause σε όποιο σημείο της σειράς θέλετε και θαυμάστε την λεπτομέρεια. Φοβερή δουλειά!...
Μουσική υπέροχη, με την φιλαρμονική της Πράγας να δίνει πραγματικά ρέστα σε όλα τα επεισόδια, και τον Yoshihiro Ike (μεταξύ αρκετών άλλων) να στήνει όργια με τα ορχηστρικά...Nομίζω πως περισσότερο θα μου μείνεi το ear, παρά το eye candy... ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ..πολύ καλά και τα sound effects, μια επιφύλαξη διατηρώ όμως στο voice casting... μου φαίνεται πως δεν είναι on par με τα άλλα τεχνικά στοιχεία της σειράς.
Tώρα, από plot κτλ, μάπα το καρπούζι όπως προβλεπόταν. Ένα μικρό research στην Ιαπωνική λαογραφία, θα βοηθήσει τα μάλα τους μπερδεμένους με την υπόθεση. To pacing δεν βοήθησε αρκετά στην διατήρηση της προσοχής, και το char analysis/dev είναι όπως προβλεπόταν ανύπαρκτο. Αλλά νταξ, για action σειρά μιλάμε, αυτά είναι πταίσματα.
Εξάλλου, δεν μπορώ να είμαι και αντικειμενικός, καθώς δεν μου αρέσει καν το genre...
Νομίζω πως αν η υπόλοιπη σειρά ακολουθούσε το μοτίβο που έδωσε το eps 5, θα είχαμε ένα πραγματικό action epic στα χέρια μας, ακόμα και με αυτή την θεματολογία. Δυστυχώς, απέτυχε οικτρά IMO. Γιαυτό και το κατατάσσω σε δουλειές αντίστοιχες των FF7 AC και Appleseed 2004. Eye candy, low calories...
Must see από κάθε φίλο/η του animation, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.
Στα τεχνικά τώρα, ο Niizk έχει κάνει την καλύτερη δουλειά τεχνικά αλλά αδικείται από το source που επέλεξε. To R1 version συμπτύσει τα 6 ova σε 2 "ταινίες", και ταυτόχρονα η απόδοση των R1 υποτίτλων είναι σαφώς χειρότερη αυτής των AniKraze (Τα έχω οπότε μιλώ εκ πείρας). Το video source των R1 είναι επίσης χειρότερο, αλλά η φοβερή δουλειά του Niizk στο encoding βοηθάει τα μάλα. Η έκδοση των AniKraze πάντως, παραμένει imo καλύτερη σε συνολική απόδοση (consistency to source, subbing + typesetting).
Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να τελειώσουν οι δικοί μας παίδαροι την δουλειά...γιατί μετα AC και ξερό ψωμί...^^
Για τους συλλέκτες, το Boxset του OAV διατίθεται σε φθηνή και τίμια σε extras έκδοση...τσιμπάτε άφοβα...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 11:40
Για τη μουσική πάντως συμφωνώ, την απόλαυσα όσο σε ελάχιστα anime.
Όσο για τις δύο "ταινίες" του [niizk], εγώ του έχωσα chapters με το mkvtoolnix και είμαι κομπλέ. ^^/

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 11:44
Ε όχι και καλύτερο animation από το Innocence...
Τεχνικά, κατά πολύ ανώτερο στα σημεία. Και το innocence είχε και μεγαλύτερο budget...υποκειμενικά όμως, το στυλ του gits δεν ξεπερνιέται...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 05:42
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 07:10
επειδη pirate bay ειναι κατω για upgrade και λογω ωρας θα ψαξω το μεσημερι γτ τα θελω και εγω
edit
kenny saves the day!! παλι καλα γιατι εγω προσπαθω να κανω sign κατι sis αρχεια οποιος καταλαβε, καταλαβε.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 18:36