http://tracker.anime-kraze.org:5277/index.html?filter=Karasμπορεί κάποιος από eses να μου δόση κανένα link γιάννα κατεβάσω τα επεισόδια με ιαπωνική ομιλία και αγγλικούς υπότιτλους γιατί ψάχνω και όλο κάτι αλλα άκυρα βρίσκω (η είναι τρία επεισόδια ένα αρχείο η είναι κάτι τελείως άσχετο με το anime)...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Karas
Posted 02 November 2007 - 20:03

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 November 2007 - 20:51
μπορεί κάποιος από eses να μου δόση κανένα link γιάννα κατεβάσω τα επεισόδια με ιαπωνική ομιλία και αγγλικούς υπότιτλους γιατί ψάχνω και όλο κάτι αλλα άκυρα βρίσκω (η είναι τρία επεισόδια ένα αρχείο η είναι κάτι τελείως άσχετο με το anime)...
ωραία ρε Kenny τη δική μας προσπάθεια δεν την στηρίζεις;
Exoristos Κατέβασε τα πρώτα 4 επεισόδια με Ιαπωνική ομιλία και ελληνικούς υποτίτλους απο την animeclipse.com
Posted 02 November 2007 - 21:37
Karas 4-6 dvdrip H264 AC3 5.1 Dual Audio
Για τους ανυπομονους
Posted 03 November 2007 - 02:19
Αφού το παιδί γράφει:ωραία ρε Kenny τη δική μας προσπάθεια δεν την στηρίζεις;
Exoristos Κατέβασε τα πρώτα 4 επεισόδια με Ιαπωνική ομιλία και ελληνικούς υποτίτλους απο την animeclipse.com
μπορεί κάποιος από eses να μου δόση κανένα link γιάννα κατεβάσω τα επεισόδια με ιαπωνική ομιλία και αγγλικούς υπότιτλους γιατί ψάχνω και όλο κάτι αλλα άκυρα βρίσκω (η είναι τρία επεισόδια ένα αρχείο η είναι κάτι τελείως άσχετο με το anime)...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 November 2007 - 12:42
Posted 03 November 2007 - 23:09
ε ναι !!! Δεν νομίζω να θεωρεί άκυρη το dvd rip με ελληνικούς υπότιτλους τα 4 πρώτα επεισόδια !!!!!
:P:P:P ( άσε που μπορεί να μην ήξερε οτι κυκλοφορεί με Ελληνικούς υπότιτλους )
akirooooooooo!!!! εννοείτε πως απεχθάνομαι τους ελληνικούς υπότιτλους και πως δεν θα το ήθελα αυτό στην συλλογή μου... αλλα sorry Erusabetsu, thenks για το ενδιαφέρον όμως
Kenny i love u your the best
Posted 04 November 2007 - 00:22
ε ναι !!! Δεν νομίζω να θεωρεί άκυρη το dvd rip με ελληνικούς υπότιτλους τα 4 πρώτα επεισόδια !!!!!
:P:P:P ( άσε που μπορεί να μην ήξερε οτι κυκλοφορεί με Ελληνικούς υπότιτλους )
Βγάλατε το 4?
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 05 November 2007 - 00:46
Posted 05 November 2007 - 11:52
Posted 07 November 2007 - 03:10
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 27 November 2007 - 12:15
Your Life Is An Illusion, Life Starts After Death

Posted 02 December 2007 - 06:57
#anime-kraze στον rizon.irc.net