Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Karas

• Please log in to reply
119 replies to this topic

#91 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 09 February 2008 - 20:39

Το βρηκα τελικα αλλα το torrent σερνεται...Παντως εβαλα και το torrent του Kenny να κατεβαινει μπας και κατεβει πιο γρηγορα....Thx μεγαλε.

#92 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 18 February 2008 - 21:47

Απιστευτα γραφικα αλλα σαν υποθεση ψιλομετριοτητα.

Posted Image

#93 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 February 2008 - 03:37

EPIC! To τελειωσα σημερα....Αυτο το anime για 42 ιντσων οθονη- blu-ray εκδοση και τα μυαλα στα καγκελα.Απο υποθεση δεν ηταν και τιποτα το τρομερο,αλλα για 6 επεισοδια καλη ηταν.

#94 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 26 February 2008 - 05:40

Απλα απιστευτο.Δεν εχω να πω τπτ αλλο.
Posted Image

#95 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 599 posts

Posted 28 February 2008 - 08:37

Meh.. Too much buzz for nothing.

Το σενάριο ήταν ανύπαρκτο, η πλοκή τιποτένια, οι χαρακτήρες... ούτε που τους θυμάμαι..

Κανα 2 καλές ιδέες και τόνους eye candy animation sequences. That's all.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#96 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 March 2008 - 00:40

Πω πω μόλις τώρα είδα ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε που είδα τα πρώτα επεισόδια.

Δεν μου άρεσε:
Το πόσο έντονα θύμιζε tekkonkikret, αφού σε κάποια σκηνή ήμουν σίγουρη ότι βλέπω λάθος anime άσε που θα έπαιρνα όρκο ότι είδα τον Μαύρο σε μια ταράτσα.
Η ταχύτητα της μάχης ήταν τόσο γρήγορη που από ένα σημείο και μετά δεν ήξερες τι έβλεπες.
Οι εναλλαγές των χρωμάτων και τον φωτισμών ήταν ικανές να σε στείλουν στο νοσοκομείο με επιληψία.
Το ότι το είδα σε μικρή οθόνη.

Αυτό το anime πραγματικά είναι το ιδανικότερο για να μυήσεις κάποιον στον κόσμο μας.

Μου άρεσε:
Το κλισέ που έχουν τα Anime, καταστρέφουμε τα πάντα, διαλύουμε τα πάντα για να μπορέσει αυτός ο κόσμος να αναγεννηθεί. (ξέρω παλιά όλο γκρίνιαζα με αυτό το θέμα, αλλά τελικά το λατρεύω).
Το κλισέ του παράφρονα κακού.
Τα χρώματα ήταν υπέροχα, αν και κάποιες λεπτομέρειές έχουν αλλάξει πολύ απο τα πρώτα επεισόδια.
Το Animation ήταν δε φανταστικό, μπορεί να ξενερώνω όπως είπα με τα εφε, και την ψηφιοποίηση της τέχνης, αυτή τη φορά όμως απλά ένιωσα να αγγίζω το τέλειο.
Μουσική: οκ. πρώτη φορά πρόσεξα οτι υπάρχει μουσική σε anime Λολ (κοινώς ήταν τέλεια)
Αυτό το anime πιστεύω ότι πέρασε το animation σε άλλο επίπεδο και οτι ο σκηνοθέτης του Metropolis απλά θα χτυπιέται και θα καταλάβει πόσο δίκιο έιχε ο Τεζούκα όταν τον αποκαλούσε λίγο

Για το σενάριο... έχω δει και χειρότερα σενάρια, τι και αν είχε κενά, τι και αν έμεινα με απόρροιες, τι και αν δεν είχε κρυφά μηνύματα, τα κάλυψε όλα τo animation.

Tips: δείτε αυτή την ταινία με τεράστια οθόνη και ανάλογο ηχητικό σύστημα.
Προσέξετε μην πάθετε επιληψία.

εντάξει είχα καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με anime, για να είμαι ακριβής τελευταία φορά ενθουσιάστηκα έτσι μόνο με το 5cm per second. ( αφού είχε προηγηθεί το Tekkon Kikret)

#97 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 May 2008 - 08:39

ok proud owner of dvd not like you care...
voice actor in dvd r1 my beloved Mat
i have a crash on him since 1994
Spoiler:

#98 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 22 May 2008 - 15:37

Πάνω κάτω όπως τα λέει η Eri είναι.
Animation και sound σε κορυφαία επίπεδα οπότε είναι must-see σε μεγάλη οθόνη και κατά προτίμηση κάνα blu-ray version αν βρείτε. Πονοκέφαλος το animation βέβαια επειδή οι σκηνές action με τις εναλλαγές των καρέ είναι απίστευτα γρήγορες. Δεν συνιστάται να δει κανείς όλα τα OVA μαζί γιατί θα χαζέψει πλήρως. 2 τη φορά είναι καλά.

Σενάριο μετριότατο όλο τρύπες, όλο απορίες αλλά δε πειράζει νά'ναι καλά το Eye candy στη συγκεκριμένη περίπτωση. Καλό παράδειγμα anime για να δείξει κανείς σε άσχετους από animation πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία στα CG.

Edited by Radagast, 22 May 2008 - 18:03.

#99 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 22 May 2008 - 17:35

Δεν συνιστάται να δει κανείς όλα τα OVA μαζί γιατίο θα χαζέψει πλήρως. 2 τη φορά είναι καλά.

εγω τοτε χαζεψα....

αλλα επειδη τα 3 πρωτα βγηκαν περσι (η προσπερσι....ταρζαν δεν θυμαται καλα) τα ειδα κ μετα οταν βγηκαν τα επομενα 3 τα ειδα ολα μαζι απο την αρχη....κ ναι .......επεζεισα κ ειμαι καλα...(ταρζαν μαμ)
Posted Image

#100 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 15 June 2009 - 17:52

Αν και ειναι αρκετος καιρος απο τοτε που το ειδα το συγκεκριμενο ανιμε εχει ακομα και σημερα μερικα απο τα καλυτερα CG animation που εχω δει ποτε και οχι μονο σε σειρες αλλα ακομα και σε ταινιες πραγματικα κορυφη σε αυτον τον τομεα κριμα που το σεναριο δεν λεει και πολλα τοτε θα μιλουσαμε για αριστουργημα.
Ξερει κανεις τι αλλο εχει κανει η ομαδα παραγωγης?

#101 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 June 2009 - 21:06

Here you go.

#102 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 June 2009 - 21:49

Here you go.

Thanks!!!!

#103 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 24 October 2009 - 02:43

Meh.. Too much buzz for nothing.

Το σενάριο ήταν ανύπαρκτο, η πλοκή τιποτένια, οι χαρακτήρες... ούτε που τους θυμάμαι..

Κανα 2 καλές ιδέες και τόνους eye candy animation sequences. That's all.

Να συμφωνησω με ολα τα παραπανω αν και θα τα περιεγραφα με πιο επιεικη τροπο(no offense...)
για το λογο οτι μου αρεσε αρκετα το animation και η ολη ιδεα: πολη-"ψυχη"(?) και προστατης...
η voice actor της κοπελιας Yurine ειναι απιστευτη αν και δεν ακουστηκε κ πολυ....

Edited by shadowsong, 24 October 2009 - 02:51.

#104 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 24 October 2009 - 21:59

Το karras το είδα προ καιρού απο Anime-Awmn με ελληνικούς υπότιτλους.
Σίγουρα δν έλεγε πολλά απο χαραχτήρες κλπ αλλα είχε πολλή μα πολλή δράση.
Καλο για να περάσει η ώρα...
Posted Image

#105 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 29 October 2009 - 16:51

Karas bluray out.

dr00l time
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."