Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Karas
Posted 02 December 2007 - 21:08
Εννοείτε ότι κατεβάζω το Ost already:wis:

Posted 03 December 2007 - 02:06
Posted 03 December 2007 - 20:06
Posted 03 December 2007 - 23:04
Άντε να διούμε τι λέει και το άνιμε, μιας και έχω ακούσει τόσα πολλά.
Posted 04 December 2007 - 07:04
για οποιον βιαζεται εχω δωσει links και για τα 6... (10+ posts πισω...)
ναι, αλλά δεν είναι από Anikraze
Posted 04 December 2007 - 19:07
Posted 05 December 2007 - 01:22
Είδα το 1ο δου βου δου (επς 1-3). Από γραφικά, καλά σκίζει (τί μας είπες τώρα), έχει πολύ κουλ ξύλο και τρελές κινήσεις, δεν καταλαβαίνω πότε βγάζουν τι, όσα Karas έχω δει μέχρι τώρα είναι κ γαμώ σε εμφάνιση. Οι κατανο-ειδής σπάθες τους είναι φου του βου. Από σενάριο, οκ, καλό φαίνεται, αν και δεν έχω πολυ-ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος είναι τι.
Looking forward to tomorrow night to watch the next DVD.
Posted 05 December 2007 - 21:11
Χμού.
Είδα το 1ο δου βου δου (επς 1-3). Από γραφικά, καλά σκίζει (τί μας είπες τώρα), έχει πολύ κουλ ξύλο και τρελές κινήσεις, δεν καταλαβαίνω πότε βγάζουν τι, όσα Karas έχω δει μέχρι τώρα είναι κ γαμώ σε εμφάνιση. Οι κατανο-ειδής σπάθες τους είναι φου του βου. Από σενάριο, οκ, καλό φαίνεται, αν και δεν έχω πολυ-ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος είναι τι.
Looking forward to tomorrow night to watch the next DVD.
Don't worry about that. Μέχρι το 4 ήμουν και εγώ κάπως χαμένος με το τι ακριβώς παίζεται, but a friend and episode 5 cleared everything:congrats:

Posted 05 December 2007 - 23:16
Posted 06 December 2007 - 11:15
server irc.rizon.net
channel #anime-kraze
αν δε κανω λαθος θελει registered nickname
xdcc bot listing : right here
Posted 06 December 2007 - 22:39
Ψήνομαι ^_^
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 December 2007 - 15:11
Σίγουρα έχω δει πολύ καλύτερα άνιμε, αλλά καιρό έχω να πωρωθώ έτσι, έστω και για την λιγη(?) ώρα που κράτησαν οι μάχες.
Καλά ο Εκο δεν το συζητώ, IMBA που θα έλεγαν και οι WoW-heads φίλοι μου.
Να ήταν και λίγο λιγότερο θυληπρεπής...
Posted 09 December 2007 - 00:20
Μια ερωτησούλα:Στα επόμενα τρία ova δίνουν καμία εξήγηση?Γιατί παρόλου που αναλύουν λιγάκι τον κόσμο και τα σχετικά σε αφήνουν λίγο στο σκοτάδι.Εγώ πήγα και διάβασα την περίληψη στο internet για να καταλάβω περισσότερα.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 09 December 2007 - 14:25
Take a look at the following quotes. ^ ^Μια ερωτησούλα:Στα επόμενα τρία ova δίνουν καμία εξήγηση?Γιατί παρόλου που αναλύουν λιγάκι τον κόσμο και τα σχετικά σε αφήνουν λίγο στο σκοτάδι.Εγώ πήγα και διάβασα την περίληψη στο internet για να καταλάβω περισσότερα.
Χμού.
Looking forward to tomorrow night to watch the next DVD.Don't worry about that. Μέχρι το 4 ήμουν και εγώ κάπως χαμένος με το τι ακριβώς παίζεται, but a friend and episode 5 cleared everything:congrats:
Posted 09 December 2007 - 23:54
Βουρ στον h264 πατσά!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||