κοιτα, εγω που ακουω χρονια τα τραγουδια τους και τους γουσταρω πολυ, δεν με πειραξε τοσο η ολη ταλεπορια κλπ (και ηταν πολυ ταλεπορια γιατι ετρεχα απο τα φροντηστηρια, αλλαξα 2 λεοφορεια και πολυυ περπατημα) αλλα τα λεφτα και η απογοητευση γιατι ανυπομονουσα πολυ.Δηλαδη ο φιλος μου απο Πατρα, τσαμπα παει ?
η μια ωρα ηταν μαματι παντος (τουλαχιστον για μενα)
μολις ομως εφυγαν και συνιδητοποιησε ο κοσμος οτι δεν θα ξαναβγουν και οι σεκιουρηταδες μαζευαν τα μηχανηματα, αρχησε να φευγει πολυ μπουκαλι, επι 20 λεπτα γιουχαρισμα και μπουκαλι..
το 2ο σπασαρχιδιασμα ηταν οτι στην εισοδο οι σεκιουριταδες μου πειραν την μπαταρια της φοτογραφικης μηχανης (μια μεγαλη μαυρη, την οποια ειχα στην τσαντα του φροντηστηριου) και καλα οτι απαγορευετε κλπ. κλπ. και με καναν ολοκληρη ιστορια.. οταν τελειωσε η "συναυλια" τουλαχιστον πηγα και την πειρα...
τι να πω για τον φιλο σου, οποιος πηρε εισητηρια ας παει και ας το διασκεδασει οσο μπορει. οι υπολιποι που το σχεδιαζαν ας μαθουν τι εγινε στη θεσνικη και ας αποφασησουν..
edit προσοπικη μου αποψη ειναι οτι φταιει η εταιρια οργανωσης της συναυλιας, τουλαχιστον εγω δεν νομιζω να ξαναπαω σε δικια της οργανωσης, η ιδια εταιρια ειχε κανει περσυ την πο*στια με τους depeche mode.. ασε που αλλες τιμες λενε στα εισητηρια στο ιντερνετ και με αλλες τα πουλαν..
τελικα οι συναυλιες στη σοφια ειναι η καλυτερη επιλογη..