Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συναυλίες
Posted 30 June 2010 - 01:45
Και οι Scorpions μην ήσαστε τόσο σίγουροι πως δεν θα μας ξανά'ρθουν, η "τελευταία" περιοδεία τους κρατάει (τουλάχιστον) 2 χρόνια ακόμα.
Zed> Λίγο μεγάλο σου βγήκε το sig.
Posted 30 June 2010 - 01:54
Όσων αφορά τους Ramstein αμφιβάλω πως κάποιος με λίγο ανοιχτό μυαλό θα δυσκολευτεί να βρει καλύτερη συναυλία, μάλιστα με την ευκαιρία προτείνω αυτή της Maria Joao τον Ιούλιο στην Μικρή Επίδαυρο.
Και οι Scorpions μην ήσαστε τόσο σίγουροι πως δεν θα μας ξανά'ρθουν, η "τελευταία" περιοδεία τους κρατάει (τουλάχιστον) 2 χρόνια ακόμα.
Zed> Λίγο μεγάλο σου βγήκε το sig.
- Πρώτη φοορά ακούω τέτοιο σχόλιο για το sig μου....και το χρησιμποιώ αυτούσιο σε πολλά forum...
- Μην κρινεις τις συναυλίες από την μουσική μονο, αλλά και από το show...και μήπως μας έθιξες λίγο με αυτό που είπες??? Spoiler:λέμε τωρα...
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 30 June 2010 - 13:09
Eπίσης άσε κατά μέρος τις μπηχτές πέρι ανοικτομυαλιάς plz,γιατί όχι τίποτε αλλο,αλλά από ότι φαίνεται την έχεις παραλλήλισει με ο,τιδήποτε αντιmainstream και μη ευρέως γνωστό/underground.
Posted 30 June 2010 - 13:40

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο , σαν κοινό με τσατίσαμε . Τουλάχιστον 2-3 φορές μας έβαλε να τραγουδήσουμε μόνοι μας και σχεδόν κανείς δεν ήξερε τα λόγια ! Και οκ ,μπορεί να δυσκολεύει το ότι είναι στα γερμανικά , αλλά και σε άλλες χώρες που πάνε γίνεται χαμός από το κοινό

Posted 30 June 2010 - 15:05
Yojimbo,δεν μίλησα για καλύτερη συναυλία,μίλησα για καλύτερο show(σε bold,italics,underlined και δε συμμαζεύεται).Nα υποθέσω βέβαια πως δεν ήσουν στο Live τους πάντως ε;
Eπίσης άσε κατά μέρος τις μπηχτές πέρι ανοικτομυαλιάς plz,γιατί όχι τίποτε αλλο,αλλά από ότι φαίνεται την έχεις παραλλήλισει με ο,τιδήποτε αντιmainstream και μη ευρέως γνωστό/underground.
Δεν ήμουν, όχι. Δεν πάω σε συναυλίες της didi music γιατί είναι αστεία εταιρία που δεν σέβεται τον κόσμο, και εκτός αυτού υπάρχουν πολύ ομορφότερα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη, και προτιμάω να χαλάσω τα χρήματα μου εκεί π.χ. στον Raoul, την ορχήστρα νέων της Βολιβίας, τον Caetano Veloso , και την Maria Joao.
Επίσης δεν θα'λεγα πως ξέρεις τι ακούω & με τι λογική το ακούω, και σίγουρα δεν μπορείς να το κρίνεις από ένα post που έκανα πως πήγα στο synch, btw ένα φεστιβάλ που έχει φέρει την Peaches, την Florence και της μηχανές της, την Roisin Murphy, τους Friendly Fires, τους Hot Chip κλπ κλπ δεν μπορεί να είναι αντι-mainstream απλά γουστόζικο είναι.
Posted 30 June 2010 - 15:45
Αλλά το να αφορίζεις οτιδήποτε mainstream απλά και μόνο επειδή είναι δημοφιλές δε μου φαίνεται και τόσο ανοικτόμυαλο που λες και εσύ.Και σίγουρα δεν κρίνω τι ακούς από ΕΝΑ ποστ-το μόνο σίγουρο.
Οτι η didi είναι για κλωτσιές αποτελεί λίγο πολύ κοινη γνώση.Ομως είναι ο μόνος διωργανωτής που φέρνει τόσα πολλά ονόματα κράχτες και αναπόδραστά κάποια από αυτά θα εμπίπτουν στα μουσικά μου γούστα.Την προσωπική μου ευχαρίστηση θα κοιτάξω,όχι να πλήξω τα συμφέροντα της didi.
Posted 30 June 2010 - 16:07
Οι μουσικές προτιμήσεις και το που θα σπρώξεις τα λεφτά σου είναι δική σου επιλογή.
Σοβαρά;; Δεν το ήξερα.
Αλλά το να αφορίζεις οτιδήποτε mainstream απλά και μόνο επειδή είναι δημοφιλές δε μου φαίνεται και τόσο ανοικτόμυαλο που λες και εσύ.Και σίγουρα δεν κρίνω τι ακούς από ΕΝΑ ποστ-το μόνο σίγουρο.
Δεν διαβάζεις καν τι γράφω, γιατί να λες ότι αφορίζω οτιδήποτε mainstream ενώ έχω γράψει πως έχω δει live την Peaches, την Florence και της μηχανές της, την Roisin Murphy, τους Friendly Fires, τους Hot Chip κλπ είναι εντελώς άκυρο.

Οτι η didi είναι για κλωτσιές αποτελεί λίγο πολύ κοινη γνώση.Ομως είναι ο μόνος διωργανωτής που φέρνει τόσα πολλά ονόματα κράχτες και αναπόδραστά κάποια από αυτά θα εμπίπτουν στα μουσικά μου γούστα.Την προσωπική μου ευχαρίστηση θα κοιτάξω,όχι να πλήξω τα συμφέροντα της didi.
Την ίδια σχεδόν συζήτηση την είχα στο ίδιο θέμα πριν από 4-5 σελίδες.
Edited by Yojimbo, 30 June 2010 - 16:12.
Posted 30 June 2010 - 16:12
παμε μαζι!
Ψήσου^^
Να ψήσουμε και κόσμο, εγώ είμαι μέσα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 30 June 2010 - 16:27
Οπως για το live των Rammstein να υποθέσω ε;εγώ προσωπικά αν κάποιος μου γράψει για οτιδήποτε που δεν γνωρίζω το ψάχνω, τόσο κολλημένος είμαι.
Tεσπα,πολυ φτηνη "ωριμότητα" πουλάς,δε θα κατσω να απαντήσω στα χαριτωμένα που λες για μένα.Ναι,τους Hot Chips δεν τους έχω ψάξει όντως,μόνο που guess what,δε σου δίνει το δικαίωμα να με αποκαλέσεις έμμεσα ασχετο.
Και για την ιστορία ναι,η "Florance και οι μηχανές της" δεν είναι σε καμία περίπτωση όσο mainstream και βατοι είναι οι Rammstein,ανόμοιες καταστάσεις.
Posted 30 June 2010 - 17:02
Ποτέ δεν χρειάστηκε να ζυγίσω το πόσο mainstream είναι ο ένας Καλλιτέχνης η ο άλλος, απλά απαντούσα σε αυτά που μάντευες για'μενα.
Οπως για το live των Rammstein να υποθέσω ε;.
Την μουσική των ramstein δεν χρειάζεται να πάω στην συναυλία τους για να την συγκρίνω με τα άλλα δρώμενα που σου ανέφερα, ώστε να βγω στο συμπέρασμα πως δεν θέλω να πάω.
Posted 30 June 2010 - 17:15
Anyway,έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις απότι καταλαβαίνω,ας μη το κουράσουμε άλλο,κρίμα να κουράζουμε και τους υπολοιπους.
Posted 01 July 2010 - 13:55
Posted 01 July 2010 - 18:17
αλλα ναι
http://www.mad.tv/section/news/45375/news/
ερχονται οι Prodigy Ελλαδααααα

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 04 July 2010 - 17:39
Βέβαια έχουμε ακόμα το Ejekt και τη μπάντα του Wilson με τους Anathema μπροστά.
Posted 07 July 2010 - 00:38