Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#76 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 24 April 2007 - 11:17

loipon imai enas filos tou goggeta.Ego piga me ta filarakia mou sto live ton IRON MAIDEN stin athina.I apopsi mou inai oti oi maiden inai oi kaliteri pano sto sanidi!!!!Parolo tin ilikia pou exoun ta spane ashima kai sta studio album tous alla kai sta live giati apla noiwthoun akoma oti inai mikra paidia UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#77 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 April 2007 - 11:23

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

ξανακάνε ένα edit τώρα...

#78 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 24 April 2007 - 17:20

Ρε παιδία μήπώς πήγε κανεις Apoptygma berserk επροχτές να μας πείως ήταν?
Posted Image

#79 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 24 April 2007 - 18:39

Άσχετο, θα πάω Blind Guardian. Δε μ'αρέσουν πια αλλά δε πειράζει. Φάση θα 'χει.

#80 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 28 April 2007 - 11:37

Πήγε κανείς χθές Blind Guardian? Quajafrie πήγες????? Πως ήταν????

Έχασα τίποτα που δεν πήγα? :nod:

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 April 2007 - 12:04

ο Luffy είπε οτι ήταν τέλεια.

#82 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 28 April 2007 - 13:54

Εγώ αύριο πάω.

#83 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 28 April 2007 - 15:45

σε οποια συναυλια και να πατε σαν τα μεθυσμενα ξωτικα δεν θα ειναι :D

#84 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 28 April 2007 - 15:48

Σήμερα παίζουν και οι Crippled Black Phoenix με τους Misuse στην Αθήνα. Και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω : Θα πάει κανείς από δω μέσα ?
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#85 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 29 April 2007 - 11:58

Χτες hardcore night με Last Hope και support groups τους Studiowaste και τους Edens Demise...ακομα ποναει ολο μου το σωμα απο το χτυπημα...και τα 3 groups τα εδωσαν ολα!!Γνωριστηκα και με τους Studiowaste,γαματα παιδια:D

#86 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 30 April 2007 - 06:25

Πολύ καλοί οι BG. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αν και μερικές φορές ένοιωθα πως απλά δεν άνηκα εκεί, σε τραγούδια όπως το Lord of the Rings ή το Bard's Song ή το A Past and Future Secret (και γενικά σε όλες τις μπαλάντες, γιατί μόνο αυτές με συγκινούν πια, ασχέτως αν γνωρίζω κάθε τραγούδι που έπαιξαν λόγω παλιάς πώρωσης) η όλη ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Ασχέτως αν υπήρχαν κάτι ζωάρια πρώτης κλάσεως που δεν αξίζουν να ζουν απλά.

#87 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 30 April 2007 - 09:16

Δεν θα διαφωνήσω :P

Δυστυχώς έφτασα αργά και έμεινα σχετικά πίσω αλλά και καλά έβλεπα και αρκετό χώρο είχα οπότε no prob.
Το playlist τους πάντως ήταν κορυφή. Άκουσα όλα όσα ήθελα να ακούσω live και περίμενα πως και πως το Bard's Song [το οποίο και τράβηξα ολόκληρο :P].

Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως ο σβέρκος μου είναι ελεεινά πιασμένος σήμερα XD
Posted Image

#88 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 30 April 2007 - 09:49

γι' άλλη μια φορά κατάφερα να μην τους δω... το έχει η μοίρα μου τελικά να μη δω BG... :(

#89 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 30 April 2007 - 16:54

Δεν θα διαφωνήσω :P

Δυστυχώς έφτασα αργά και έμεινα σχετικά πίσω αλλά και καλά έβλεπα και αρκετό χώρο είχα οπότε no prob.
Το playlist τους πάντως ήταν κορυφή. Άκουσα όλα όσα ήθελα να ακούσω live και περίμενα πως και πως το Bard's Song [το οποίο και τράβηξα ολόκληρο :P].

Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως ο σβέρκος μου είναι ελεεινά πιασμένος σήμερα XD

Χοχο, εγώ είχα πάει στις 6:30 και ήμουν στους 20 πρώτους ή κάτι τέτοιο, οπότε έπιασα κάγκελο (ασχέτως αν το προαναφερθέν ζώο που έκανε πραγματικά σαν ζώο και βάραγε το κεφάλι του πάνω στο κάγκελο με έστειλε δεύτερη-τρίτη σειρά). Και γενικά δεν κουράστηκα καθόλου, ήταν πολύ χαλαρά, και μου φάνηκε περίεργο.

#90 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 02 May 2007 - 09:14

Ρε τι BG και πρασινα αλογα ερχονται οι Amon Amarth στο τελος του μηνα ..\m/
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια