Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#586 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 04 April 2008 - 22:34

καλά αν περάσουν DEP και Meshuggah θα μας φύγουν οι λαιμοι, τα πόδια, τα σαγόνια τα μάτια κ.ο.κ.

#587 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 04 April 2008 - 22:57

Linkin Park με 45 ευρώ??? Πλάκα με κάνεις???? Είμαι ήδη εκεί!!!!!

18 πακετα τσιγαρα δηλαδης..
ή μια σανιδα sk8..
ή μερικες πληρομενες βολτες με καμια κοπελιά..
:ppp
Εντομεταξυ μιλαει καποιος που ειχε βαψει μεχρι και το μαλλι του ξανθο για να μιασει με chester..

στη τριτη γυμνασιου..

#588 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 April 2008 - 23:04

48 είχαν πληρώσεη κάποια κορόιδα για Evanescence πριν 4 χρόνια, όσο είχα πληρώσει για το τότε Rockwave με 4 μπάντες, Judas Priest, Nightwish, Queensryche και Nightfall. Οπότε πάλι καλά λέω.
Posted Image

#589 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 04 April 2008 - 23:08

εγώ εκείνα τα 48 ευρώ για πριεστ δεν τα μετάνοιωσα ποτέ

#590 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2008 - 23:11

ε εντάξει δεν έχει περάσει πολύς καιρός απο τότες...

εγώ μόνο για τους gossip ψήνομαι

#591 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 04 April 2008 - 23:20

εγω φετο δηλωσα οτι θα κανω αποχη.
μονο Primordial και σε κανα σουπερ αντρεγκραου με αλλους 199 νοματεους να ακουσουμε "ψαγμενα", και αν γινει και αυτο....
φετο δεν εχωμε Metal Healing ε?
με την κρυαδα που φαγαν περσι ειναι να τολμας τετοια πραματα του διαολου?

Posted Image

#592 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 April 2008 - 00:04

Άντε και το καλοκαιράκι στην Ασπροβάλτα για το Aurora Festival.Αν έρχονταν και οι Wizzy Noise και θα ήθελα να δω τους Juno Reactor μιας και δεν θα έρθουν από Θεσσαλονίκη τώρα που θα πάνε Αθήνα, αλλά πολλά ζητάω.
Posted Image

#593 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 07 April 2008 - 09:14

Άντε και το καλοκαιράκι στην Ασπροβάλτα για το Aurora Festival.Αν έρχονταν και οι Wizzy Noise και θα ήθελα να δω τους Juno Reactor μιας και δεν θα έρθουν από Θεσσαλονίκη τώρα που θα πάνε Αθήνα, αλλά πολλά ζητάω.

Τα σπάνε οι Reactor... Ειδικά το έπος το Bible of Dreams :) Προς το παρόν θα αρκεστώ σε Amorphis 19 του μηνός :D
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#594 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 07 April 2008 - 09:46

Primordial θα έρθεις Λεμονίδα τελικά;

λογικά θα έχω το τίκετ μέσα στην εβδομάδα [ΦΙΙΙΙΙΙΙΙΝΓΚΟ]

#595 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 07 April 2008 - 12:53

Primordial ενώ την ίδια μέρα (ή την επόμενη δεν είμαι σίγουρη) έχει Bad Company,
που οκ μπορεί να λέμε πως δεν υφίστανται χωρίς Roghers αλλά και πάλι το όλο σκηνικό διχάζει τον ροκά-μεταλλά που δε θέλει να βάζει το χέρι στην τσέπη και να πιάνει το μπούτι του.

Θα τα αφήσω όλα δυστυχώς και θα πάω Diamanda Galas.
Θα σκάσω γύρω στα 60-70 ευρώ (καταραμένο θέατρο; ) για να κάτσουμε αρκετά μπροστά γιατί ο φιλαράκος μου θέλει όχι μόνο να την ακούσει την μάγισσα αλλά να την δει και καλά και από μακριά λέει δε θα βλέπει (εγώ θέλω απλά να κάτσω δίπλα του και να ακούω).
Αυτό θα γίνει 2 Μαίου! Ευτυχώς που πέφτει μια μικρή προτακαβολή στις 15..

Η παλιομάγισσα η Diamanda Galas έχει πάντως ένα απίστευτο εύρος φωνής
και είναι λίγο πολύ hate it or love με όλα αυτά τα vocal gymnastics.
We love it! Οπότε θα πάμε..

Βάλτε στους εχθρούς σαν να ακούσουν το "you must be certain of devil" πατάει κάτω τους Slayer
και οι zeppelinικοι ακούστε τη συνεργασία της με τον John Paul Jones "the sporting life".

Spoiler:

#596 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 07 April 2008 - 12:55

Yatta ^_^ Σημερα πηγα απο το πρωι και στηθηκα εξω απο το Ticket House και οταν ανοιξε Τσιμπα το Τιcket μου για τους The Offspring...:wooi2:
Eνα παραπονο εχω μονο....Καλα δεν μπορουσαν να βγαλουν χειροτερο Ticket?Ενα σκετο μπλε πραγμα με τα Bands μονο....
Το απογευμα θα προσπαθησω να βαλω την φωτο του να δειτε για τι πραμα μιλαμε :erk:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#597 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 April 2008 - 13:16

λογικα θα ειμαι Primordial.

Posted Image

#598 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 07 April 2008 - 13:33

sure!
Posted Image

#599 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 07 April 2008 - 19:08

Metallica περισυ στο rockwave μου αρεσε τρελα, αλλα πληρωσα κι εβλεπα κοσμο διπλα μου να εχει μπει τζαμπα :( locomondo στα γιαννενα χορευαμε μεχρι τις 2 το βραδυ, και τωρα περιμενω με χαρα linkin park , gogol bordello , offspring, manu ciao και james.... Πρεπει να μαζεψω λεφτα το Πασχα :P

#600 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 April 2008 - 09:38

Metallica περισυ στο rockwave μου αρεσε τρελα, αλλα πληρωσα κι εβλεπα κοσμο διπλα μου να εχει μπει τζαμπα

αν σε ενδιαφερει παιζουν στα Σοφια οι metallica στις 25 ιουλιου αν θυμαμαι καλα
απο 20 μεχρι 30 ευρω φτανουν τα εισιτηρια

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr