Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#571 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 April 2008 - 22:45

και η δωρεάν συναυλία της εβδομάδας

Posted Image

ε αφού δεν βρήκα παρέα να πάω στους Diary ας πάω στο ακριβώς δίπλα μαγαζί να δω ενα συγκρότημα που δεν ξέρω.

πολύ έξυπνο όνομα για γκρουπ πάντως αυτό τον Superstereo και της supergomenas τους.

ας ποστάρω κάτι και για αθήνα
Posted Image

#572 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 April 2008 - 23:56

Linkin Park με 45 ευρώ??? Πλάκα με κάνεις???? Είμαι ήδη εκεί!!!!!
Posted Image

#573 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 03 April 2008 - 01:54

να σου πω.
επειδη τις προαλλες τα λεγαμε και εγιναν.
ας πει καποιος και 6 νουμερακια για καλο και για κακο.

rebele/nasum θα παμε ε?

Εσύ τυχερέ έχεισ βρει εισητίριο apo ton Zoro

CRAWWWWWWWLING INNNNN MY SKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN

#574 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 03 April 2008 - 01:54

αμα δειτε γερμανια τι φεστιβαλ εχουνε 60 ευρο και βλεπεις 50 συγκροτηματα ασε που ειναι πολυ οργανωμενα.Το βακεν να σκεφτειτε ειναι σε 150 μερες και τα εισητηρια τελειωσαν

#575 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 03 April 2008 - 11:48

καλημερα, λ.π και οφσπριν ειναι πεταμα λεφτων και 10εουρος να'χε το λαηβ.
καλοκαιρι εχει Μασιβ Ατακ,Γκογκολ και Ιμαμ Μπαηλντι(δλδ μιλαμε για το καλυτερο φετινο λαηβ) κι εσεις ασχολεισθε με μπαντες που εχει περασει κατα πολυ η μοδα τους και δεν εχουνε τπτ καλυτερο να δωσουν στη μουσικη.
Posted Image

#576 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 03 April 2008 - 12:22

Πρώτα θα εκραγεί η CERN και μετά θα έρθουν. Αh και για RHCP κάτι είχε ακουστεί στην Athens Voice αλλά μάλλον ήταν φάρσα.

δεν ηταν φαρσα ειχε πει η ΠΑΕ Παναθηναικος οτι θα τους φερει για των εορτασμο των 100 χρονων του Συλογου...Αλλα απο τοτε εχουν αλαξει αλλα 2 συγκροτηματα...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#577 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 April 2008 - 13:09

οι μουσικοί αφορισμοί είναι πατρινιό φαινόμενο;

ή όσοι πάτε εκεί κάτω σπουδάζετε τη μουσική και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε απλά ασχετόπουλοι, θύματα, παλαιολιθικοί κτλ κτλ.

απλές απορίες

#578 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 03 April 2008 - 13:46

οι μουσικοί αφορισμοί είναι πατρινιό φαινόμενο;

ή όσοι πάτε εκεί κάτω σπουδάζετε τη μουσική και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε απλά ασχετόπουλοι, θύματα, παλαιολιθικοί κτλ κτλ.

απλές απορίες

"ασχετοπουλοι" εννοειται, "θυματα" ναι, "παλαιολιθικοι" δεν ειναι ο σωστος ορος(για να σου πω παλι ναι):P

σποναη.
εγω λεω την αποψη μου, δεν ειπε κανεις οτι στα φορουμακια πρεπει να τηρουμε χρεη αντικειμενισμου. λοιπον, 'εντελως' υποκειμενικα μιλωντας βρισκω 'παντελως'
ανουσιο τον ερχομο αυτων των 2 μπαντων στην Ελλαδα εν ετι 2008.
Posted Image

#579 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 April 2008 - 14:00

δλδ. αν εγώ βγω και πω ότι δε βρίσκω λογο ύπαρξης κάθε μπάντας που μαζευει 200 καμένους από κάτω και είναι δήθεν underground, ψαγμένη κτλ κτλ, μπορώ να "κρυφτώ" στην υποκειμενικότητά μου και ότι το λέω σε ένα φόρουμ;

κάθε άποψη είναι σεβαστή και καλό να ακούγετε αλλά όταν έρχεται σε κόντρα με έναν, δέκα, χίλιους καλό είναι να υπάρχει και ένα επιχείρημα. Από το "έτσι για το γαμώτο" μέχρι το να φτάσεις τον άλλο να πει "ρε λες να έχει δίκιο τούτος;"

#580 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 03 April 2008 - 18:26

δλδ. αν εγώ βγω και πω ότι δε βρίσκω λογο ύπαρξης κάθε μπάντας που μαζευει 200 καμένους από κάτω και είναι δήθεν underground, ψαγμένη κτλ κτλ, μπορώ να "κρυφτώ" στην υποκειμενικότητά μου και ότι το λέω σε ένα φόρουμ;

κάθε άποψη είναι σεβαστή και καλό να ακούγετε αλλά όταν έρχεται σε κόντρα με έναν, δέκα, χίλιους καλό είναι να υπάρχει και ένα επιχείρημα. Από το "έτσι για το γαμώτο" μέχρι το να φτάσεις τον άλλο να πει "ρε λες να έχει δίκιο τούτος;"

200 καμμενους?
μηπως μονο αυτοι οι 200 ανοιξαν τα αυτια τους και δεν εχουν "δισκογραφια των 100mp3" (ρησπεκτ στον illy).
εννοειται το οτι λεω εδω το υποστηριζω.
αφου αυτη ειναι η γνωμη ΜΟΥ,αμα εσυ εχεις αλλη ,δικαιωμα σου.πες την.
αν ειναι αντιθετη ,οκ.δεν πεθανε και κανεις.

Β.
υπαρχει επιχειρημα.
οτι αυτες οι μπαντες βγαζουν το εφαπαξ τους στην ελλαδα.
ναι κανονικα.
οταν εχω τους σκορπιονς να ρχονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,τους αηρον μεηντεν που ερχοταν οποτε το φεγγαρι ειχε ευθυγραμιση με τον Ωριονα και πλεον ερχονται για ψυλου πηδημα -οταν καλλιτεχνικα εχουν παρει την κατηφορα προ πολλου- ναι ρε δεν θα παω.
θα παω στους Mono,Ιsis, Red Sparrowes,Disfear ,και ενα σωρο μπαντες που ζουν τον δημιουργικοτητα τους και δεν επαναπαυονται στα περασμενα μεγαλεια τους και την επιτυχια ενος δισκου (βλεπε WASP,Whitesnake και λοιπα γεροντια).
διαμαρτηρηθηκα οταν ηρθαν οι Mastodon ή oι Tool ?(σε κατι εκτος τιμης)
oχι.
λοιπον αμα θελεις εσυ να πηγαινεις αηρον μεηντεν πηγαινε.
ναι καλα θα περασεις.
και γω καλα θα περασω βλεποντας ενα dvd τους ή ακουγοντας ενα λαηβ cd (που δεν το κανω πια αφου τοσα χρονια τα χω μαθει πατερ ημων)

την επομενη φορα που ο Μητσος θα σου πει οτι θα παει σε μια αντεργκραου συναυλια -και εχει εισητηριο προσιτο ,πηγαινε μαζι του.
μονο να δεις τι "βρισκουμε" και υποστηριζουμε οτι λεμε.

Posted Image

#581 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2008 - 08:37

pastor,το κερί τελικά βρίσκετε στην κατερίνη

Posted Image
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ...

Posted Image
Posted Image

#582 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 posts

Posted 04 April 2008 - 13:19

Οι Linkin Park στην Αθήνα! :lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Posted Image

There is no justice without sin...

#583 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 April 2008 - 22:17

Έρχονται οι Behemoth Σάββατο και Κυριακή 10 και 11 Μαΐου στη Σαλονίκη και στην aθήνα αντίστοιχα.

Αφού θα χάσω τόσα καλά λάιβς για διάφορους λόγους, ψήνομαι να πάω σε δαύτους.

HnH5aB0.jpg

#584 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 04 April 2008 - 22:22

EΛΑ!!!!!!!!!! sounds goooood!!!^^
gotta find money though... :\
μηπως ξερεις και ποσο παει το μαλλι του Nergal?

Posted Image

Spoiler: &#33909

#585 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 April 2008 - 22:26

MESHUGGAH, THE DILLINGER ESCAPE PLAN and BETWEEN THE BURIED AND ME will reportedly team up for a European tour in June. The following dates have been released thus far:

June 17 - Stuttgart, Germany @ Rohre
June 18 - Aschaffenburg, Germany @ Roxy
June 20 - Brussels, Belgium @ VK
June 21 - Tilburg, Holland @ 013
June 22 - Clisson, France @ Hellfest
June 24 - Winterthur, Switzerland @ Salzhau
June 25 - Prague, Czech Republic @ Roxy
June 27 - Lindau, Germany @ Club Vaudeville
June 30 - Bolzano, Italy @ Palasport

http://www.roadrunnerrecords.com/bla...wsitemID=94223

Αν περάσει απο Ελλάδα θα γίνει κόλαση. Θεέ μου όμως, πως θα αντέξουμε οικονομικά?
Posted Image