Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1186 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 08 September 2010 - 11:35

Γεια σας...Εγώ πήγα Amita Motion Tour στο Ηράκλειο...Ήταν οι : Professional Sinnerz, Komis X, Stavento, Ήβη Αδάμου, Decibel, Μύρωνας Στρατής, Μέλισσες και οι Sunrise Avenue...Εκπληκτική Συναυλία με πολύ κέφι και πολύ τρέλα....;) Είχε ελεύθερη είσοδο...Αμέτρητος κόσμος...

Πήγα...σε ένα beach party στον Μακρύ Γιαλό της Σητείας με C Real (συγκροτημα ποπ/ροκ) ελεύθερη είσοδο...ήταν πολύ ωραία μόνο [που φύγανε γρήγορα....

Πήγα επίσης Παπαρίζου και Ονιράμα στα Χανιά...Εξαιρετική συναυλία...Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ...(Για Ονιράμα πήγα κυρίως)...Ήταν πολύ ωραία...Είχε πολύ φάση,κόσμο και τρέλα.....!!

Επίσης πήγα Παπακωνσταντίνου (Βασίλης) τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ (αρκετά ακριβό) εμφανίστηκε στον Μόχλο Λασιθίου....Στο Κουζουλό Φεστιβάλ....Μπορώ να πω ότι αν και μεγάλος σε ηλικία έκανε καταπληκτική συναυλία και αποθεώθηκε...Βέβαια ακρίβο το εισητίριο του...Αλλά άξιζε...

Τέλος πήγα προχθές στην συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη εδώ στα Χανιά...Τιμή 20 ευρώ...όμως άξιζε...καταπληκτική φωνή ο άνθρωπος...και τα τραγούδια του σε ταξιδεύουν...

#1187 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 10 September 2010 - 23:58

εντελως πληροφοριακα και για το καλο σας, μην πατε πλασιμπο αυριο οσοι αθηναιοι το σχεδιαζατε να παρετε εισητηρια, η σημερινη συναυλια στη θεσσαλονικη κρατησε μονο μια ωρα..:fromabove:

παρακαλω απο τους υπολιπους μην μπουν στα σχολια του στυλ "καλα να παθετε τι περιμενατε" ή "τρελο φαιλ" ή "μονο μια ωρα? ημαστε σοβαροι?" βαρεθηκα να τα ακουω...

#1188 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 11 September 2010 - 00:02

εντελως πληροφοριακα και για το καλο σας, μην πατε πλασιμπο αυριο οσοι αθηναιοι το σχεδιαζατε να παρετε εισητηρια, η σημερινη συναυλια στη θεσσαλονικη κρατησε μονο μια ωρα..:fromabove:

παρακαλω απο τους υπολιπους μην μπουν στα σχολια του στυλ "καλα να παθετε τι περιμενατε" ή "τρελο φαιλ" ή "μονο μια ωρα? ημαστε σοβαροι?" βαρεθηκα να τα ακουω...

Δηλαδη ο φιλος μου απο Πατρα, τσαμπα παει ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1189 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 11 September 2010 - 00:11

Καλα και να ηταν το μονο προβλημα αυτο. Ολα τα δελτια λενε για χαλαζι αυριο και ξερετε τι σημαινει αυτο για το terra vibe...
Posted Image

#1190 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 11 September 2010 - 00:14

Δηλαδη ο φιλος μου απο Πατρα, τσαμπα παει ?

κοιτα, εγω που ακουω χρονια τα τραγουδια τους και τους γουσταρω πολυ, δεν με πειραξε τοσο η ολη ταλεπορια κλπ (και ηταν πολυ ταλεπορια γιατι ετρεχα απο τα φροντηστηρια, αλλαξα 2 λεοφορεια και πολυυ περπατημα) αλλα τα λεφτα και η απογοητευση γιατι ανυπομονουσα πολυ.

η μια ωρα ηταν μαματι παντος (τουλαχιστον για μενα)

μολις ομως εφυγαν και συνιδητοποιησε ο κοσμος οτι δεν θα ξαναβγουν και οι σεκιουρηταδες μαζευαν τα μηχανηματα, αρχησε να φευγει πολυ μπουκαλι, επι 20 λεπτα γιουχαρισμα και μπουκαλι..

το 2ο σπασαρχιδιασμα ηταν οτι στην εισοδο οι σεκιουριταδες μου πειραν την μπαταρια της φοτογραφικης μηχανης (μια μεγαλη μαυρη, την οποια ειχα στην τσαντα του φροντηστηριου) και καλα οτι απαγορευετε κλπ. κλπ. και με καναν ολοκληρη ιστορια.. οταν τελειωσε η "συναυλια" τουλαχιστον πηγα και την πειρα...

τι να πω για τον φιλο σου, οποιος πηρε εισητηρια ας παει και ας το διασκεδασει οσο μπορει. οι υπολιποι που το σχεδιαζαν ας μαθουν τι εγινε στη θεσνικη και ας αποφασησουν..

edit προσοπικη μου αποψη ειναι οτι φταιει η εταιρια οργανωσης της συναυλιας, τουλαχιστον εγω δεν νομιζω να ξαναπαω σε δικια της οργανωσης, η ιδια εταιρια ειχε κανει περσυ την πο*στια με τους depeche mode.. ασε που αλλες τιμες λενε στα εισητηρια στο ιντερνετ και με αλλες τα πουλαν..
τελικα οι συναυλιες στη σοφια ειναι η καλυτερη επιλογη..

#1191 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 12 September 2010 - 11:46

εγώ ήμουν ένα βήμα πριν πάω στους placebo αλλά τελικά δεν πήγα. και χαίρομαι! σόρυ είναι λίγο χαιρέκακο αυτό που λέω (ειδικά γι'αυτούς που πήγαν στην συναυλία) αλλά τουλάχιστον δεν κλαίω τα 35 ευρώ μου! Άκουσα ότι ήταν αίσχος, και από ένα φίλο (ο οποίος τους έχει καταβρίσει) αλλά και από το ραδιόφωνο.
ναι όμως έμαθα ότι πριν βγουν αυτοί είχαν βγει οι blackfield που είναι και ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και ήταν καλοί!
εγώ φέτος δεν πήγα σε καμία συναυλία :(

#1192 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 September 2010 - 13:11

Before The Dawn + διάφοροι άλλοι σε Λάρισα, Αθηνα και Θεσσαλονίκη στις 23, 24 και 26 του μηνα αντίστοιχα. Τώρα που ανέβηκα Φινλανδία βρήκαν να κατεβουν :sadist:

http://www.last.fm/music/Before+the+Dawn/+events

E5VV38U.jpg

#1193 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 September 2010 - 14:16

Αθήνα, 10/3 στο Κύτταρο Triptykon, Anaal Nathrakh και ALCEST γαμό τον κόκορα.

Όσοι μπορείτε να πάτε και δεν το κάνετε σας μισώ θανάσιμα.

HnH5aB0.jpg

#1194 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 26 September 2010 - 11:48

o ozzy χθες πολυ καλος!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1195 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 26 September 2010 - 16:00

Μετά τους Autechre έχουμε να περιμένουμε...

- Sonny Rollins & Maceo Parker στο Παλλάς.

- Einsturzende neubauten στο Fuzz.

- Al Di meola στο Gazarte.

- Billy Cobham στο θέατρο Badminton.

- Wedding Present στο Tiki.

- Anushka Shankar & Arturo Sandoval στο μέγαρο.

Edited by Yojimbo, 26 September 2010 - 23:59.

#1196 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 27 September 2010 - 16:16

Posted Image

24 οκτωμβρη θεσσαλονικη,και παιζει να μην παω.

το ιδιο και για triptykon.

τι καλα.

#1197 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 27 September 2010 - 21:48

έρχονται οι Mayhem ελλάδα για ali μια φορα, τους είχα δει όταν κάνανε διαφήμιση για τον καινούριο δίσκο, νομίζω το 2007 τον νοέμβριο. δεν αντέχω να μην ξαναπάω, παραήτανε γαμάτη η συναυλία. έρχονται λοιπόν στις 22 οκτωβρίου, ημερα παρασκευή και εγώ θα πάω με την Lucy Heartfilia (the member, not the character) πράγμα που κάνει την όλη υπόθεση ακόμα καλύτερη.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1198 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 September 2010 - 22:00

Αξιζει να πας Mayhem μονο για να λες οτι τους εχεις δει. Απο κει και περα...meh.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1199 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 27 September 2010 - 22:05

Mayhem?? το black metal συγκροτημα??

#1200 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 27 September 2010 - 22:19

Αξιζει να πας Mayhem μονο για να λες οτι τους εχεις δει. Απο κει και περα...meh.

αξίζει να πας mayhem μονο και μονο επειδή είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στο είδος τους, είναι από τους πρώτους, τους καλύτερους, και μέχρι και τώρα στα 40ποσα τους κάνουνε πολύ καλές συναυλίες και παραστάσεις. προφανέστατα στα λίγα χρονια ζωής σου, δεν είχες την τύχη να τους δεις μάλλον, να δεις στην γνησιότητα και αηδία τον performance του ατίλλα όταν έκανε τις τρελες του πάνω στο stage.

Mayhem?? το black metal συγκροτημα??

yeah, that one

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.