Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το μουσικό προφίλ μας
Posted 22 April 2007 - 12:20
Από rock metal ως ελληνικά και pop ότι μου ακούγεται «καλό» το ακούω, εξαρτάτε κάθε φορά από τα κέφια καμία φορά και την παρέα το τι θα ακούω …
Τελευταία έχω φάει ένα κόλλημα με Roxette …
Btw καθώς είμαι n00bas στα ήδη μουσικής και επειδή μου κινήσατε το ενδιαφέρον αλλά βαριέμαι να ψάχνω … όταν λέτε house τι ακριβώς ενοάτε ? δώστε Κανά παράδειγμα …
Posted 22 April 2007 - 12:50
όταν λέτε house τι ακριβώς ενοάτε ? δώστε Κανά παράδειγμα …
μπαπα, μπουπα, τσιν, μπαν,μπαν,μπουμπ,μπουπ...

Γενικά αυτές οι βλακείες (για μένα βλακείες είναι) που παίζει στα club......
(τα smilies ΤΑ ΣΠΑΝΕ

Posted 23 April 2007 - 13:07
μπαπα, μπουπα, τσιν, μπαν,μπαν,μπουμπ,μπουπ...
![]()
Γενικά αυτές οι βλακείες (για μένα βλακείες είναι) που παίζει στα club......
(τα smilies ΤΑ ΣΠΑΝΕ)
Και RATM και red hot chili peppers παιζει στα clubs:fromabove:
House music is a style of electronic dance music that was developed by dance club DJs in the Midwestern US city of Chicago in the early to mid-1980s. House music is strongly influenced by some elements of the late 1970s soul- and funk-infused dance music style of disco. House music takes disco's use of a prominent bass drum on every beat and developed a new style by mixing in a heavy electronic synthesizer bassline, electronic drums, electronic effects, funk and pop samples, and reverb (or delay)-enhanced vocals.
Μακροπουλος μονο... γιατι ειναι Grind:if:
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 24 April 2007 - 10:43

Τώρα πάω για παραγωγός?? χεχεχε..
Posted 24 April 2007 - 11:06
is.....
METALLICA
IRON MAIDEN
NIGHTWISH
EPICA
Auta einai pou akouo pio suxna basika akouo para polla sigkrotimata einai kalo na exeis megali apopsi gia ti mousiki kai auto to apoktas me ta polla mousika akousmata pou exeis mou aresi i rock theoria ton progmaton alla mou aresi poli kai i klassiki mousiki opos kai polla pop arki na exoun kati na poun gia emena!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 25 April 2007 - 08:33
My M Profile..
Astral Projection
Astrix
Paranormal Attack
D-Devils:twisted: (που δυχτηχώς τους πέταξαν επιδή ήταν σατανιστές ενω οι Μεταλάδες που οι πιο πολοί είναι σατανιστές δε τους πετανε)
(αν και οι D-Devils:twisted: είχαν την καλύτερη BASS Music.)<<ενω οι Μεταλάδες που οι πιο πολοί είναι σατανιστές δε τους πετανε>

->

Posted 25 April 2007 - 16:29
Posted 25 April 2007 - 17:18
δεν το λες για να παρεξηγηθεί κανένας που ακούει μεταλ αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι λες παπαριά...
lol idd
Posted 27 April 2007 - 19:29
Posted 27 April 2007 - 23:01
ζεις μηπως στο ετος 2002?metal kai heavy οπος slipknot disturbed mudvayne manowar soad kai λιγο linkin park
Posted 30 April 2007 - 10:47
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στο συμπαν που αντεχει Διονυσιου επειτα απο Dolphin's cry,και Κιαμο επειτα απο Εminem ξερω γω.
Τωρα τελευταια το εχω ριξει λιγο παραπανω στη ξενη μουσικη(κυριως pop)διοτι απο Ελλαδα δε βλεπω κατι καινουργιο.
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Posted 02 May 2007 - 01:38
λογικο μου ακουγεται.Τωρα τελευταια το εχω ριξει λιγο παραπανω στη ξενη μουσικη(κυριως pop)διοτι απο Ελλαδα δε βλεπω κατι καινουργιο.
αφου το 80% της mainstream μουσικης γραφετε απο τα ιδια ατομα.(Φοιβος,Καρβελας Αφοι πηγασος,Γερμανου και ΣΙΑ.)
Posted 02 May 2007 - 09:06
D-Devils:twisted: (που δυχτηχώς τους πέταξαν επιδή ήταν σατανιστές ενω οι Μεταλάδες που οι πιο πολοί είναι σατανιστές δε τους πετανε)
(αν και οι D-Devils:twisted: είχαν την καλύτερη BASS Music.)<<ενω οι Μεταλάδες που οι πιο πολοί είναι σατανιστές δε τους πετανε>--Αυτό δεν το λέω για να παρεξιγηθεί κανείς που ακούει METAL...
lol
Για καποιο λογο μου θυμησες τον Κατμαν που προσπαθουσε να απαγγηλει Αλμετ στην Πανια (trash tv ftw)
spam ftw:yellowcard:δεν το λες για να παρεξηγηθεί κανένας που ακούει μεταλ αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι λες παπαριά...
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 11 May 2007 - 23:00
Mettalica
slipknot
disturbed
οτι παιζεται στα club εγω beatια τα λεω ολα αυτα δεν με νιαζει αν διαφερουν τα ονομα! ωραιο ρυθμο να εχουν ( πχ walking away-the egg)
PRODIGY <--favourite:lovulovu:

Βοσκοπουλο
Διονυσιου
γενικος παλιο λαικο (οχι κιαμους )κτλ
κανα ραπακι θα ακουσω που και που
πολες φορες soundtrack ταινιων (και opening απο ανιμε πχ του deathnote το δευτερο μου αρεσε)
γενικα τα παντα σχεδον εκτος απο τα μεταλ σε στυλ manowar ( μετα τα 5 λεπτα τα βαριεμαι)
και το μονο που δεν μπορω με τπτ ειναι κατι shakires απαπαπαπα

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews