Και μου το έχω πει πρώτα να περνά μισή ώρα από όταν ξυπνάω και μετά να ποστάρω!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2007 - 14:50
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 13:12
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2007 - 14:31
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2007 - 11:50
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2007 - 11:10
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 00:04
ο Burzum-άκος με τις τελευταίες δουλειές του [από τα μπουντρούμι-studios] δε μπαίνει στην κατηγορία ambient [πραγματική απορία είναι αυτή όχι ερώτηση-δούλεμα]
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 11:14
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 06:07
το ότι άλλαξε στυλ εγώ ξέρω ότι δε φταίει μόνο το μπουντρούμι αλλά και το ολίγον τι σαλεμένο του μυαλό... Δλδ. ότι δε ξαναφτιάχνει μουσική με κιθάρα γιατί η ηλ.κιθάρα είναι όργανο που διαδόθηκε από τους μαύρους [bluesman] και σαν καλός ρατσιστής που είναι [και υπέρμαχος μιας άρειας φυλής] δε μπορεί να ασχολειται με τέτοια πράγματα... Τέσπα
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 00:21
Παλιότερα άκουγα ό,τι άκουγαν όλοι...τώρα ακούω house με μέτρο δανεισμένο από techno και επειδή είμαι μουσικά και κοινωνικά αναλφάβητος έχω το θράσος να το αποκαλώ progressive...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 02:00
Sorry να στο πω...Μίας που σε κόβω αδιάβαστο στον χώρο της μουσικής θα σου πω κάποια πράγματα...
"τώρα ακούω house με μέτρο δανεισμένο από techno" <-- Αυτό που λές είναι αυτό που λέμε techno house εν συντομία λέγεται tech-house... Τέτοια φτιάχνει ο James Holden.
"έχω το θράσος να το αποκαλώ progressive..." <-- Μαλακία θράσος πηρες για να το αποκαλείς διότι δεν μπορεί να γίνει progressive ενώ έχει ηδή ονομαστεί tech-house...Progressive είναι άλλο beat συνδυασμού από τα μπάσσα και από τα ψηλά...Progressive House φτιάχνει ο John Digwed και ο Sasha...Progressive Trance φτιάχνει ο φλώρος ο Tiesto...Outelectro Progressive φτιάχνει ένας καλός φίλος μου ο Damod...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 04:43
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 04:56
sorry κιολας μαστορα αλλα σαν πολυ φορα να πηρες.
επειδη εσυ "το σπουδαζεις" και καλα το θεμα εχεις την απαιτηση να γνωριζουν οτι -και καλα - εσυ ο insider "γνωριζεις"?
ΠΟΛΥΞΕΡΟΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥ.ΑΧΑΧΟΥΧΑ.Spoiler:
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 05:33
Μαλακία θράσος πηρες για να το αποκαλείς διότι δεν μπορεί να γίνει progressive ενώ έχει ηδή ονομαστεί tech-house...Progressive είναι άλλο beat συνδυασμού από τα μπάσσα και από τα ψηλά...Progressive House φτιάχνει ο John Digwed και ο Sasha...Progressive Trance φτιάχνει ο φλώρος ο Tiesto...Outelectro Progressive φτιάχνει ένας καλός φίλος μου ο Damod...
lol ρε...Δεν πήρα φορά...απλά ενημερώνω το παιδί για να ξέρει το είδος...όχι και να του ορμάω έτσι...
Το είπα για να μην τα μπερδέψει τελείως...και στο τέλος τον πιάσουν κορόιδο...
ποιοι ακριβως θα το πιασουν κοροιδο?
lol ρε...Δεν πήρα φορά...απλά ενημερώνω το παιδί για να ξέρει το είδος...όχι και να του ορμάω έτσι...
Το είπα για να μην τα μπερδέψει τελείως...και στο τέλος τον πιάσουν κορόιδο...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2007 - 16:17