Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 16 February 2009 - 23:35

Posted 17 February 2009 - 16:55
what is this?
βγαινουμε λιγο off αλλα οκ Luxemburgism - Wikipedia, the free encyclopedia
οπως θα επρεπε πιστευω να ειναι ο κομμουνισμος

Posted 17 February 2009 - 19:16

Πέρα απο την πλάκα όμως δεν ξέρω τι πραγματικα θα έκανα... Λογικά όπως αρκετοι άλλοι +φορουμήτες θα το θεώρουσα κι εγώ σαν ένα κακόγουστο αστείο και θα το πετουσα στα σκουπιδια.
Αλλιως αν με έτρωγε η περιέργια μάλλον θα έγραφα το όνομα κάποιου διάσημου/ης της τηλεόρασης, μονο και μονο για να το επιβεβαιώσω... Απο εκεί και πέρα θα

Posted 23 March 2009 - 16:18

Ο bush γιατι διαβασα και κατι καλουδια για αυτον ακολουθησε μια κακιστη πολιτικη που ισως και να οδηγησε εκατομμυρια ανθρωπους στον θανατο και στις φυλακες εμμεσα η αμμεσα.Ωραια....και αυτο σου δινει το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???δλδ τι γυναικα του τα παιδια του τα σκεφτηκατε.αν ο πατερας σας ηταν κακοποιος λεμε ετσι δεν θα θελατε να του δωθει μια ευκαιρια ακομα παρα να τον δεσουν σε καμια ηλεκτρικη καρεκλουλα??μιλαω πολυ αυθαιρετα για ενα καινουριο μελος αλλα προσβληθηκα και εγω ο ιδιος με ορισμενα μνμ που ειδα!!Κοιταξτε φιλικα αυτα τα ατομα που ηταν τοσο σκληρα να ξανασκεφτουν λιγο καποια πραγματα σχετικα με το αν τους δοθηκε ποτε το δικαιωμα να παρουν την ζωη καποιου επειδη τους την δινει

δλδ ας σκοτωσουμε τους εφηβους η τους δεκαοχρωνους γκραφιταδες(παραδειγμα φερνω)
επειδη μολυνουν με τα σπρει τους αντι να τους πλησιασουμε και να τους αλλαξουμε πορεια προς το καλυτερο..Ας ωριμασουμε λιγο plz!

Posted 23 March 2009 - 17:06
Ο bush οδηγησε εκατομμυρια ανθρωπους στον θανατο και στις φυλακες εμμεσα η αμμεσα.Ωραια....και αυτο σου δινει το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???
Ναι.
δλδ τι γυναικα του τα παιδια του τα σκεφτηκατε.
Εδώ αυτός δε σκέφτηκε χώρες και λαούς και θα σκεφτώ εγώ το μυξιάρικο του;
Αν έχω το δικαίωμα λέει; Αυτό το έχω. Ένα real dn δεν έχω. Και δεν είμαι ψυχακι. Απλώς είναι ένα ελάχιστο δωράκι. Όπως εκείνος (είχε το δικαίωμα) έκρινε τι είναι σωστό για εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και 10 χρόνια σκοτώνοντας, δολοφονώντας και προκαλώντας πολέμους, έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να τον κρίνω κι αν είχα και τη δυνατότητα, θα έβρισκε έναν πολύ φρικαλέο θάνατο

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 23 March 2009 - 19:12.
Posted 23 March 2009 - 17:14
που ξερεις γιατι το εκανε αν ηταν αρρωστος αν πεθαινε η γυναικα του αν αν αν αν
lol κοιτα, ο βιαστης, ο λαθρεμπορος ναρκωτικων και αλλοι τοσοι εγκληματιες πολεμου, δε νομιζω να το εκαναν επειδη πεθενε η γυναικα τους.
Posted 23 March 2009 - 19:14
Posted 23 March 2009 - 19:32

Posted 23 March 2009 - 19:55
και ναι βρηκα ποιο θα ηταν το θυμα μου και συγνωμη που θα απογοητευσω αρκετους απο εδω μεσα... η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ.... γιατι ο πατερας μου εχει γινει pervert και την βαζει τερμα καθε μερα και φωναζει .......... ελα εδω να δεις ελα ελα γρηγορα γρηγορα χανεις...
Τόλμα να αγγίξεις έστω και μία τρίχα της...

Posted 23 March 2009 - 22:09

Posted 23 March 2009 - 22:30
Posted 23 March 2009 - 22:34
Μangalover το να συμφωνείς ή να διαφωνείς με τις απόψεις των υπολοιπων μελών είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Αυτό είναι και το νόημα του thread στο κάτω κάτω. Να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις. Αυτό το οποίο όμως δεν δικαιούσαι να κάνεις είναι να κρίνεις και να χαρακτηρίζεις τους υπόλοιπους χρήστες το τι επέλεξαν να απαντήσουν στο συγκεκριμένο thread. Όλες οι απόψεις χιουμοριστικές ή σοβαρές αξίζουν τον ίδιο σεβασμό άσχετα με το αν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι.
indeed,indeed. καθε αποψη ειναι ανεξαρτητη και απολυτα προσωπικη. και πρεπει να την δεχομαστε και ας μην μας αρεσει.
Posted 23 March 2009 - 22:51
Σκέφτηκες όμως ότι αυτή του η πράξη είναι απερίσκεπτη, και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέσει χειρότερα τη οικογένεια του? Σκέψου πως την βάζει σε περισσότερους μπελάδες απ'οσους θέλει να λύσει, και το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό (παιδιά που θα ορφανέψουν ή θα μείνουν στον δρόμο στο έλεος του κάθε επαίτη, και γενικά ένα κατεστραμμένο σπίτι, όπου θα στιγματιστεί απο την τοπική κοινότητα αρνητικά)
Posted 23 March 2009 - 23:36
Δν γινεται ενας ανθρωπος με τετοια δυναμη να μεινει στην καλη πλευρα της ζωης.Ο εγωισμος του η διψα για εξουσια και η αυθαδεια καποιου σαν τον κιρα ειναι κατι που θα τον οδηγησει στην παρανομια ουτως η αλλος καποτε.Γιατι μπορει να σας φανει αστειο το παρακατω.Ο θεος(για οσους πιστευουν)δεν μας εδωσε ποτε κατι τοσο καταστροφικο εμεις μπουρδουκλωσαμε τα ποδια μας και φτανουμε το ανθρωπινο μυαλο να φανταζεται τετραδια σαν το death note για να εξαλειψει το κακο που εκανε.Αλλα δεν ειναι λυση γιατι η βια φερνει βια..Αντιθετα εαν δεν ψαχναμε την ευκολη λυση

Οπως ειπατε ομως γνωμη μου

Δεν εχω κατι εναντιων σας προς θεου

Posted 23 March 2009 - 23:50
Πρώτον να με συνχώρεσετε που έκανα ποστ το ίδιο μνμ δύο φορές...Συνέχιζοντας...Ημουν παντα λάτρης της δημοκρατίας...Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι αλλα τους απαγορευεται να περασουν τα ορια της ελευθεριας του αλλου...Εκει ειναι που τρεφεται η εγκληματικοτητα...Και μακαρι ολοι οι εγκληματιες να ηταν κλειδωμενοι σε φυλακες ωστε να τιμωρηθουν για τις αμαρτιες που διεπραξαν...Αλλα πιστευω πως δεν μας εχει δωθει το δικαιωμα να τους κοψουμε και το νημα της ζωης τους.Μπορουν να περασουν αρκετα ψυχολογικα ρατσιστικα και αλλα σοκ που εκαναν σε αλλους μεσα στην φυλακη απο αλλους ομοιους τους.Δν ειπα να τους αφησουμε να αλωνιζουν στους δρομους..Υπαρχει και η περιπτωση ο κοσμος να κλεβει γιατι πειναει η ειτε γιατι ειναι αρρωστος(ψυχολογικα).Στην περιπτωση του κιρα ειδαμε που οδηγηθηκε να σκοτωνει αθωους ανθρωπους οσοι το εχουν δει το ξερουν.
Δν γινεται ενας ανθρωπος με τετοια δυναμη να μεινει στην καλη πλευρα της ζωης.Ο εγωισμος του η διψα για εξουσια και η αυθαδεια καποιου σαν τον κιρα ειναι κατι που θα τον οδηγησει στην παρανομια ουτως η αλλος καποτε.Γιατι μπορει να σας φανει αστειο το παρακατω.Ο θεος(για οσους πιστευουν)δεν μας εδωσε ποτε κατι τοσο καταστροφικο εμεις μπουρδουκλωσαμε τα ποδια μας και φτανουμε το ανθρωπινο μυαλο να φανταζεται τετραδια σαν το death note για να εξαλειψει το κακο που εκανε.Αλλα δεν ειναι λυση γιατι η βια φερνει βια..Αντιθετα εαν δεν ψαχναμε την ευκολη λυσηκαι προσπαθουσαμε να κανουμε το καλο με προγραμματα για εγκληματιες που βλεπουμε να κανουν σε αλλες χωρες και λεμε ποπο το ειναι αυτα ρε!!αλλα ο ανθρωπος θα παραμεινει ανθρωπος!
Οπως ειπατε ομως γνωμη μου
Δεν εχω κατι εναντιων σας προς θεου
Μόνο και μόνο από τον υποτιμιτικό τρόπο που μίλας δείχνουν εγωισμό και αυταπάρνηση....αν κάποιος έκανε κάτι διαφορετικό από σένα ακόμα και αν είναι κακό δλδ δεν είναι ίσος με σένα?? και ξέρω θα μου πεις δεν είπες αυτό...αλλά όταν λες ότι όλοι έχουν δικαίομα στην ζωή....δεν μπορείς μετά να μιλάς με απέχθια και με υποτιμητικό τόπο προς κάποιον όσο διαφορετικός και αν είναι..φάσκεις και αντιφάσκεις κοινός...
εγώ πάλι αν είχα το ντεθ νόουτ...θα είχα φάει πολύ κόσμο....