Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 18 December 2008 - 15:06

Posted 18 December 2008 - 16:33

Οπότε αν πάει κάποιος να μου τη μπεί στο μέλλον...

Μπαααα. I am a nice girl... Δε μισώ κόσμο

Posted 18 December 2008 - 17:28

φυσικά όλα αυτά είναι μια υπόθεση. μπορεί αν μου έρθει ποτε στα χερια να μην έχω τα @@ να το χρησιμοποιήσω και να το κάψω >_>
αλλα έτσι όπως είμαι τώρα λέω απλά YES στην ερώτηση would you use a death note?
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 18 December 2008 - 18:33

Posted 18 December 2008 - 21:09
και απο που θα το μάθεις?θα σου στείλει ο θεός sms?μια καλη λυση ειναι να το κρατησεις και αμα μαθεις οτι πας στην κολαση να βγαλεις το αχτι σου
ναι θα το χρησιμοποιούσα γιατί υπάρχουν πολλά αποβράσματα και ταραχοποιά στοιχεία στον κόσμο...
Posted 18 December 2008 - 21:25

Πέρα από την πλάκα άμα είχα την δύναμη ενός τέτοιου πράγματος ίσως να έπαιρνα ζωές ανθρώπων που έχουν κάνει ακραία πράγματα. Πχ πολέμους κτλ π. Αν και αυτό με επιφυλάξει το λέω γιατί η δράση φέρνει αντίδραση & θα μπορούσα να κάνω χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι.. Για αυτό για να πω καλύτερα άμα ήταν να έπαιρνα κάτι τέτοιο στα χέρια μου θα ήθελα συγχρόνως να πάρω και την γνώση για να το χρησιμοποιήσω σωστά..
Posted 18 December 2008 - 21:33
και απο που θα το μάθεις?θα σου στείλει ο θεός sms?
ναι θα το χρησιμοποιούσα γιατί υπάρχουν πολλά αποβράσματα και ταραχοποιά στοιχεία στον κόσμο...

Posted 23 December 2008 - 12:36
επίσης ακόμα κ αν εσύ γράφεις απλώς κ τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το τετράδιο, πράττεις φόνο. δν διαφέρει κ πολύ από το να πάρεις ένα μαχαίρι κ να σκοτώσεις κάποιον - ιδεολογικά πάντα-
αλλά αν το χρησιμοποιούσες όπως ο πρωταγωνιστής για να επιβάλεις τον θάνατο σε εγκληματίες τότε αναφερόμαστε σε ένα άλλο ζήτημα, αυτό της θανατικής ποινής.
ακόμα για όποιος το χρησιμοποιούσε για να σκοτώσει αυτούς που του την σπάνε-τον ενοχλούν κτλ, είναι σαν να λέει ότι συμφωνεί με τους πολέμους, την χρήση βίας κτλ. Επιπλέον δν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς μας τοσο άγιος που να μην έχει πειράξει ποτέ κανέναν.
Υ.Γ.δν διάβασα όλα τα posts μόνο μερικά
Υ.Γ.δν έχει επιθετικό χαρακτήρα απλώς είναι κάποιες σκέψεις μου σε αυτά που είδα γραμμένα.
Posted 23 December 2008 - 13:39
Posted 23 December 2008 - 13:56
Posted 23 December 2008 - 18:15
θα το εκαιγα asap.. απο ολο το death note και ειδικα απο το finale του καταλαβα πολλα πραγματα(οχι πως δεν τα ηξερα) σχετικα με την ανθρωπινη ζωη και τα δικαιοματα ολον μας πανω στους αλλους και ειδικα για την ψυχοσυνθεση των εγκληματιων(ας πουμε)..
Nuff' said...
Όπως και να το δικαιολογείς και όπως και να το ζαχαρώνεις, δικαίωμα ο άνθρωπος να αφαιρέσει ζωή άλλου ανθρώπου, απλά δεν έχει. Ότι και αν είναι αυτός. Έχει δικαίωμα να τον κρίνει, αλλά όχι να επιφέρει τιμωρία βάση της προσωπικής και ανθρώπινής του κρίσης. Και ας είναι ΤΟ τέρας ο άλλος. Θα τον κανονίσει ο Απο Πάνω. Αν βέβαια πιστεύεις στον Απο Πάνω.
Ο Light ιερό και όσιο δεν είχε.... Είδε οτι υπάρχουν paranormal και Death God's, και δε σκέφτηκε τον Πιο Πάνω καθόλου! Στ'αντίδια του

Posted 23 December 2008 - 19:46

Μια ευκαιρια ειχαμε κι εμεις να απαλλαγουμε απο τον Bush και την χασαμε επειδη δεν ξερεις ορθογραφιαΘα σημειωνα στο τετράδιο μου το ονομα του Buch...

Posted 24 December 2008 - 02:13
Μια ευκαιρια ειχαμε κι εμεις να απαλλαγουμε απο τον Bush και την χασαμε επειδη δεν ξερεις ορθογραφια

Με πέθανες!
Και συμφωνώ για αυτό που λες. Είναι απλά στη φύση του ανθρώπου να διαθφείρεται απο την εξουσία. Όσο καλός και αν είναι. Ειδικά τέτοια εξουσία πάνω σε ζωές απλά δε μπορεί να είναι "σωστή". Αλλά γενικά μιλώντας, θα έπρεπε να είναι πραγματικά άγιος (με τη θρησκευτική ένοια even) κάποιος για να έχει εξουσία χωρίς να τον διαφθείρει. Πράγμα αδύνατο γιατί την εξουσία (ειδικά στις εποχές μας, αλλά και πάντα, πιστεύω) δυστυχώς την αποκτάς αμα ΔΕΝ είσαι σωστός και με διάφορα μέσα τα οποία στη διαδικασία απόκτησης της σε χαλάνε σαν άτομο. Ηθικά, εννοώ.
Posted 25 December 2008 - 13:59
εγώ πιστεύω πως άμα το είχατε όχι μόνο δεν θα το κέγατε,αλλά θα γράφατε και με μικρά γράμματα για να χωρέσει κιάλα ονόματα...
εγώ πάντως δεν το χρησημοποιούσα....κατάχρηση θα έκανα...

Posted 25 December 2008 - 16:24