Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#601 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 posts

Posted 18 December 2008 - 15:06

Ναι θα το χρησιμοποιουσα.Θα ξεφορτονομουνα 3 ατομα που μου ειχαν κανει τη ζωη κολαση.:uhh:
Posted Image

#602 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 18 December 2008 - 16:33

I have it and shall use it! Γιατί, δε ξέρω :canthelp: Ημερολόγιο ίσως... Ή απλά τετράδιο σκέψεων... Θα δούμε..

Youtube Video

Οπότε αν πάει κάποιος να μου τη μπεί στο μέλλον...

Posted Image

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Μπαααα. I am a nice girl... Δε μισώ κόσμο :ureshii:

#603 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 18 December 2008 - 17:28

μέη κάθισα και το σκέφτηκα πολύ καιρό (το καλοκαίρι όταν βαριόμουνα) και κατέληξα ότι μάλλον θα γινόμουν ένας "χειρότερος" Kira. με "χειρότερος" εννοώ ένας που σκοτώνει περισσότερο XD φυσικά το ότι υπάρχει death note πάει να pi πως δεν είναι impossible να υπάρχει και L (αυτό είναι απάντηση στην OP) so υπάρχει high chance να με πιάσουν εφόσον πολύ κοντινή μου άνθρωποι θα πεθάνουν :P (όχι τα καλά παιδιά μονο όση το αξίζουν στα αλήθεια XD)

φυσικά όλα αυτά είναι μια υπόθεση. μπορεί αν μου έρθει ποτε στα χερια να μην έχω τα @@ να το χρησιμοποιήσω και να το κάψω >_>
αλλα έτσι όπως είμαι τώρα λέω απλά YES στην ερώτηση would you use a death note?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#604 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 18 December 2008 - 18:33

μαλων θα το εκαιγα.απο την μια αυτος που θα χρησιμοποιησει το deathnote δεν μπορει να παει ουτε στον παραδεισο ουτε στην κολαση,αλλα απο την αλλη υπαρχουν τοσοι που θα ηθελα να σκοτωσω.μια καλη λυση ειναι να το κρατησεις και αμα μαθεις οτι πας στην κολαση να βγαλεις το αχτι σου:deadga6:
Posted Image

#605 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 December 2008 - 21:09

μια καλη λυση ειναι να το κρατησεις και αμα μαθεις οτι πας στην κολαση να βγαλεις το αχτι σου:deadga6:

και απο που θα το μάθεις?θα σου στείλει ο θεός sms?

ναι θα το χρησιμοποιούσα γιατί υπάρχουν πολλά αποβράσματα και ταραχοποιά στοιχεία στον κόσμο...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#606 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 18 December 2008 - 21:25

Εγώ πάντως θα το χρησιμοποιούσα.. Για τον απλούστερο λόγο να γίνω θεός!!(Αλλά Kira) :frozen:

Πέρα από την πλάκα άμα είχα την δύναμη ενός τέτοιου πράγματος ίσως να έπαιρνα ζωές ανθρώπων που έχουν κάνει ακραία πράγματα. Πχ πολέμους κτλ π. Αν και αυτό με επιφυλάξει το λέω γιατί η δράση φέρνει αντίδραση & θα μπορούσα να κάνω χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι.. Για αυτό για να πω καλύτερα άμα ήταν να έπαιρνα κάτι τέτοιο στα χέρια μου θα ήθελα συγχρόνως να πάρω και την γνώση για να το χρησιμοποιήσω σωστά..

#607 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 18 December 2008 - 21:33

και απο που θα το μάθεις?θα σου στείλει ο θεός sms?

ναι θα το χρησιμοποιούσα γιατί υπάρχουν πολλά αποβράσματα και ταραχοποιά στοιχεία στον κόσμο...

:orly:καποια πραγματα δεν ειναι για τα αυτια των απλων θνητων.
Spoiler:

Posted Image

#608 blackpete

blackpete

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 23 December 2008 - 12:36

Αρχικά εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα γιατί θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κ ζωή μετά τον θάνατο κ θέλω να την ζήσω έστω κ αν πάω στην κόλαση. (επειδή αναφέρει ότι όποιος γράψει δν θα πάει ούτε στην κόλαση ούτε στον παράδεισο)

επίσης ακόμα κ αν εσύ γράφεις απλώς κ τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το τετράδιο, πράττεις φόνο. δν διαφέρει κ πολύ από το να πάρεις ένα μαχαίρι κ να σκοτώσεις κάποιον - ιδεολογικά πάντα-

αλλά αν το χρησιμοποιούσες όπως ο πρωταγωνιστής για να επιβάλεις τον θάνατο σε εγκληματίες τότε αναφερόμαστε σε ένα άλλο ζήτημα, αυτό της θανατικής ποινής.

ακόμα για όποιος το χρησιμοποιούσε για να σκοτώσει αυτούς που του την σπάνε-τον ενοχλούν κτλ, είναι σαν να λέει ότι συμφωνεί με τους πολέμους, την χρήση βίας κτλ. Επιπλέον δν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς μας τοσο άγιος που να μην έχει πειράξει ποτέ κανέναν.

Υ.Γ.δν διάβασα όλα τα posts μόνο μερικά
Υ.Γ.δν έχει επιθετικό χαρακτήρα απλώς είναι κάποιες σκέψεις μου σε αυτά που είδα γραμμένα.

#609 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 23 December 2008 - 13:39

Θα σημειωνα στο τετράδιο μου το ονομα του Buch...

#610 Kabamarusan

Kabamarusan

Starting...

• Members
  • 44 posts

Posted 23 December 2008 - 13:56

θα το εκαιγα asap.. απο ολο το death note και ειδικα απο το finale του καταλαβα πολλα πραγματα(οχι πως δεν τα ηξερα) σχετικα με την ανθρωπινη ζωη και τα δικαιοματα ολον μας πανω στους αλλους και ειδικα για την ψυχοσυνθεση των εγκληματιων(ας πουμε)..

#611 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 December 2008 - 18:15

θα το εκαιγα asap.. απο ολο το death note και ειδικα απο το finale του καταλαβα πολλα πραγματα(οχι πως δεν τα ηξερα) σχετικα με την ανθρωπινη ζωη και τα δικαιοματα ολον μας πανω στους αλλους και ειδικα για την ψυχοσυνθεση των εγκληματιων(ας πουμε)..

Nuff' said...

Όπως και να το δικαιολογείς και όπως και να το ζαχαρώνεις, δικαίωμα ο άνθρωπος να αφαιρέσει ζωή άλλου ανθρώπου, απλά δεν έχει. Ότι και αν είναι αυτός. Έχει δικαίωμα να τον κρίνει, αλλά όχι να επιφέρει τιμωρία βάση της προσωπικής και ανθρώπινής του κρίσης. Και ας είναι ΤΟ τέρας ο άλλος. Θα τον κανονίσει ο Απο Πάνω. Αν βέβαια πιστεύεις στον Απο Πάνω.

Ο Light ιερό και όσιο δεν είχε.... Είδε οτι υπάρχουν paranormal και Death God's, και δε σκέφτηκε τον Πιο Πάνω καθόλου! Στ'αντίδια του :hahaha: Και αν σκότωνε μόνο τα τέρατα, κάααπως θα τον καταλάβαινα... Πάλι δε θα συμφωνούσα βέβαια... Αλλά θέριζε όποιον τον τσάντιζε σα 12χρονο που πετάει πέτρες στο παράθυρο του γείτονα γιατί τον είπε αλήτη... Έλεος...

#612 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 December 2008 - 19:46

@Orion19, καπως ετσι φανταζομαι αυτον που χρησιμοποιει ενα Death Note, να το χρησιμοποιει για τους οποιους σκοπους του στην αρχη αλλα να καβαλαει το καλαμι αργοτερα. Η δυναμη διαφθειρει, γι'αυτο και ενας σωφρων ανθρωπος θα το καψει αμεσως:knock-knock:

Θα σημειωνα στο τετράδιο μου το ονομα του Buch...

Μια ευκαιρια ειχαμε κι εμεις να απαλλαγουμε απο τον Bush και την χασαμε επειδη δεν ξερεις ορθογραφια :P
Posted Image

#613 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 24 December 2008 - 02:13

Μια ευκαιρια ειχαμε κι εμεις να απαλλαγουμε απο τον Bush και την χασαμε επειδη δεν ξερεις ορθογραφια :P

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Με πέθανες!

Και συμφωνώ για αυτό που λες. Είναι απλά στη φύση του ανθρώπου να διαθφείρεται απο την εξουσία. Όσο καλός και αν είναι. Ειδικά τέτοια εξουσία πάνω σε ζωές απλά δε μπορεί να είναι "σωστή". Αλλά γενικά μιλώντας, θα έπρεπε να είναι πραγματικά άγιος (με τη θρησκευτική ένοια even) κάποιος για να έχει εξουσία χωρίς να τον διαφθείρει. Πράγμα αδύνατο γιατί την εξουσία (ειδικά στις εποχές μας, αλλά και πάντα, πιστεύω) δυστυχώς την αποκτάς αμα ΔΕΝ είσαι σωστός και με διάφορα μέσα τα οποία στη διαδικασία απόκτησης της σε χαλάνε σαν άτομο. Ηθικά, εννοώ.

#614 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 December 2008 - 13:59

καλα καλα αρκουδάκια της αγάπης...χαλαρώστε...
εγώ πιστεύω πως άμα το είχατε όχι μόνο δεν θα το κέγατε,αλλά θα γράφατε και με μικρά γράμματα για να χωρέσει κιάλα ονόματα...
εγώ πάντως δεν το χρησημοποιούσα....κατάχρηση θα έκανα...
Posted Image
Spoiler:

#615 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 December 2008 - 16:24

Καλά λες... δε θα το καίγαμε... μη τυχόν και έχει καμμία μυστική δύναμη αναγέννησης... Θα το σφραγίζαμε και θα το θάβαμε όσο πιο βαθιά μπορούσαμε... Θα το στέλναμε στο φεγγάρι... Θα το πετούσαμε σε άβυσσο, σα τα Decepticons (στο Challenger Deep που είναι το πιο βαθύ σημείο).:hahaha: