Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#616 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 December 2008 - 16:29

Καλά λες... δε θα το καίγαμε... μη τυχόν και έχει καμμία μυστική δύναμη αναγέννησης... Θα το σφραγίζαμε και θα το θάβαμε όσο πιο βαθιά μπορούσαμε... Θα το στέλναμε στο φεγγάρι... Θα το πετούσαμε σε άβυσσο, σα τα Decepticons (στο Challenger Deep που είναι το πιο βαθύ σημείο).:hahaha:

οκ..άμα το βρεις ποτέ μπορείς να μου το δώσεις να μην πάει χαμένο πλζ? και σου υπόσχομαι δεν θα σε ρωτήσω ποτέ το όνομά σου...:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#617 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 25 December 2008 - 16:33

ρε σεις το χω αναφερει και πιο πριν σε αυτο το θεμα..αν θελετε να ξεφορτωθητε το deathnote απλα πεταξτε το στον Θερμαϊκο..
θα εξαϋλωθει πριν καλα καλα προλαβετε να πειτε Kira...
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#618 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 December 2008 - 16:33

η καλυτερη κρυψωνα ειναι να το δωσουμε στην J.K.Rowling...
θα βασιζε επανω του το νεο βιβλιο της και παπαλα το αυθεντικο DN...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#619 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 25 December 2008 - 16:42

εφιαλτικο μου ακουγεται...καλυτερα να το θαψουμε διπλα στον αειμνηστο David Gemmel ή καλυτερα να το δωσουμε στον Kirkman για να σημειωνει μεσα το σεναριο απο το "The Walking Dead"
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#620 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 December 2008 - 17:45

καλα καλα αρκουδάκια της αγάπης...χαλαρώστε...
εγώ πιστεύω πως άμα το είχατε όχι μόνο δεν θα το κέγατε,αλλά θα γράφατε και με μικρά γράμματα για να χωρέσει κιάλα ονόματα...
εγώ πάντως δεν το χρησημοποιούσα....κατάχρηση θα έκανα...

Μήπως φταίει που είναι Χριστούγεννα;:P

Λοιπόν θα συμφωνήσω με όλα τα αρνητικά που ειπώθηκαν σε σχέση με τη χρήση του. (Η εξουσία διαφθείρει, ποια είμαι εγώ που θα ορίσω ποιος έχει δικαίωμα στη ζωή, κτλ) Παρόλα αυτά θα το κρατούσα. Αν κάποιος έκανε κάτι στα αγαπημένα μου άτομα θα τη πλήρωνε με τον πιο επώδυνο θάνατο. Γιατί ωραία τα λέμε, αλλά σκεφτείτε πως θα νιώθατε αν βρισκόσαστε σε τέτοια θέση και ακολουθώντας τη νόμιμη οδό δε γινόταν τίποτα. Οπότε, θα το είχα σε ένα συρτάρι και κατά πάσα πιθανότητα θα έμενε αχρησιμοποίητο.

Δεν θα το χρησιμοποιούσα όπως ο Light γιατί δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα την ενοχή κάποιου απλά από τα δελτία ειδήσεων. Επίσης ποιος ο λόγος να σκοτώσεις κάποιον που είναι ήδη φυλακή. Βέβαια αν το είχα βρει στην ηλικία του, μπορεί να το έβλεπα κι εγώ σκοτεινός εκδικητής. Ως γνωστό, όσο μεγαλώνεις παύεις να τα βλέπεις όλα άσπρο-μαύρο και αρχίζεις να διακρίνεις και ζώνες του γκρι.
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα την έβγαζε καθαρή ο Μπους και όλοι οι έμποροι των πολέμων. :whistling:

Το βασικότερο πρόβλημα μου όμως θα ήταν ότι θα την έβγαζα 'παντρεμένη' για το υπόλοιπο της ζωής μου με έναν Shinigami. :P

Posted Image

Posted Image

#621 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 December 2008 - 18:06

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα την έβγαζε καθαρή ο Μπους και όλοι οι έμποροι των πολέμων. :whistling:

. :P

thats what i'm talking about!:if:
Posted Image
Spoiler:

#622 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 25 December 2008 - 19:30

μονο αν ειχα ενα death note:if:
θα το χρησημοποιουσα για μενα αλλα και για να προστατευω τους αδυναμους:hehehe::hehehe:

Edited by ssj2sanji, 20 February 2010 - 15:02.

#623 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 26 December 2008 - 00:16

εαν ειχα ενα death note ναι θα το χρισιμοποιουσα γιατι οπως λεει και το signature μου with great power comes great EVIL
:hahaha::hahaha::tensai::hahaha:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#624 MetahumanPrototype

MetahumanPrototype

>.>

• Members
  • 8 posts

Posted 01 January 2009 - 22:26

Αν είχα ένα Death Note φυσικά και δεν θα το χρησιμοποιούσα, θα φρόντιζα να το καταστρέψω ή τουλάχιστον να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ κανένας. Η δύναμη εθίζει και μία φορά φτάνει, ειδικά αν μιλάμε για μία τόσο ισχυρή δόση. Μετά ακολουθεί η αυτοκαταστροφή.

#625 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 01 January 2009 - 22:33

και εσύ σε μένα να το έδεινες και να έμενες σίγουρος ότι δεν θα σκότωνα...
Posted Image
Spoiler:

#626 animeotaku07

animeotaku07

Major Otaku Fangirl >3

• Members
  • 50 posts

Posted 01 January 2009 - 22:36

σιγουρα χΔ μονο και μονο για μερικους ανθροπους >Δ bwahahaha lol.

το μονο που δεν θα εκανα θα'ταν να ανταλλαξω την υπολιπη ζωη μου για τα ματια του shinigami; τωρα αμα μιλαγαμε για Bleach shinigami.. θα'θελα να γινομουνα shinigami. και απο πανο.. θα εκανα RAPE TOSHIRO <3333 lol.

*sigh* γιατι παντα μενω μονη?! :frozen:

Edited by Phantom Duck, 02 January 2009 - 01:04.
Triple post merged

Otakus~<3
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions

#627 Grieved

Grieved

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 17 January 2009 - 05:33

Χμμμμ...... Οχι απλα θα το χρησιμοποιουσα, θα το ΒΙΑΖΑ!!!! θα μπορουσα να συναγωνιστω τον εαυτο μου ποσο πιο πολλους μπορω να σκοτωσω σε ελαχιστο χρονο just for the heck of it!
Στο κατω κατω υπαρχουν τοσοι και τοσοι τους οποιους αγωνια ο πλανητης μας να ξεφορτωθει και δε του κανουν τη χαρη!
δεν θα μπω καν στη διαδικασια να αναφερω ονοματα και τροπο χρησης γιατι η συζητηση εκτος απο ακρως πολιτικη θα γινει και ενα λαμπρο παραδειγμα καταστροφης των ανθρωπινων δικαιωματων με τους τροπους θανατου που θα χρησιμοποιουσα...
Μη με παρεξηγειτε, κατα βαθος ειμαι καλο παιδι... μια ζωη lawful evil δηλαδη...
και μια ερωτησουλα προς το δημιουργο του thread: θετοντας το ερωτημα σημαινει πως κατι ξερεις...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NOTEBOOK?????? hand it over! :try:
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#628 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 February 2009 - 14:12

Εγω δν θα το χρησιμοποιουσα ποτε, γτ δν θελω να σκοτωσω κανεναν και ++ οτι το θεωρω μεγαλη ευθυνη, προφανως θα το εδινα σε κανενα τυπο σαν τον light

#629 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 16 February 2009 - 16:46

φυσικα και θα το χρησιμοποιουσα...
για να γινω πλανηταρχησα
θα σκοτωνα κανα-δυο ηγετες που θελουν σκοτωμα:erk:και θα καθιερωνα τον λουξεμβουργισμο..μια αλλη οψη ειναι να σκοτωνα ολους μου τους συμμαθητες και την φασιστρια που μας κανει Δικαιο στο σχολειο:joyful:
με τιποτα παντως δεν θα το εκαιγα
seishun jidai wa watashi no subete desu

#630 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 16 February 2009 - 18:34

θα καθιερωνα τον λουξεμβουργισμο..

what is this?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg