καλα καλα αρκουδάκια της αγάπης...χαλαρώστε...
εγώ πιστεύω πως άμα το είχατε όχι μόνο δεν θα το κέγατε,αλλά θα γράφατε και με μικρά γράμματα για να χωρέσει κιάλα ονόματα...
εγώ πάντως δεν το χρησημοποιούσα....κατάχρηση θα έκανα...
Μήπως φταίει που είναι Χριστούγεννα;

Λοιπόν θα συμφωνήσω με όλα τα αρνητικά που ειπώθηκαν σε σχέση με τη χρήση του. (Η εξουσία διαφθείρει, ποια είμαι εγώ που θα ορίσω ποιος έχει δικαίωμα στη ζωή, κτλ) Παρόλα αυτά θα το κρατούσα. Αν κάποιος έκανε κάτι στα αγαπημένα μου άτομα θα τη πλήρωνε με τον πιο επώδυνο θάνατο. Γιατί ωραία τα λέμε, αλλά σκεφτείτε πως θα νιώθατε αν βρισκόσαστε σε τέτοια θέση και ακολουθώντας τη νόμιμη οδό δε γινόταν τίποτα. Οπότε, θα το είχα σε ένα συρτάρι και κατά πάσα πιθανότητα θα έμενε αχρησιμοποίητο.
Δεν θα το χρησιμοποιούσα όπως ο Light γιατί δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα την ενοχή κάποιου απλά από τα δελτία ειδήσεων. Επίσης ποιος ο λόγος να σκοτώσεις κάποιον που είναι ήδη φυλακή. Βέβαια αν το είχα βρει στην ηλικία του, μπορεί να το έβλεπα κι εγώ σκοτεινός εκδικητής. Ως γνωστό, όσο μεγαλώνεις παύεις να τα βλέπεις όλα άσπρο-μαύρο και αρχίζεις να διακρίνεις και ζώνες του γκρι.
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα την έβγαζε καθαρή ο Μπους και όλοι οι έμποροι των πολέμων.

Το βασικότερο πρόβλημα μου όμως θα ήταν ότι θα την έβγαζα 'παντρεμένη' για το υπόλοιπο της ζωής μου με έναν Shinigami.