Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 23 June 2008 - 15:53
Posted 23 June 2008 - 16:15

Posted 24 June 2008 - 01:12

Cause Santa knows.....
Posted 24 June 2008 - 12:35

Posted 24 June 2008 - 13:31

οποτε εγω λεω ΟΧΙ δεν θα το χρεισιμοποιουσα!!!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 24 June 2008 - 13:39
Posted 24 June 2008 - 13:44
Posted 24 June 2008 - 14:09
Posted 24 June 2008 - 14:13
ειτε χρεισιμοποιοντας το death note ειτε οχι για να σκοτωσεις καποιον παλι δολοφονος θα ησουν...
οποτε εγω λεω ΟΧΙ δεν θα το χρεισιμοποιουσα!!!
Αν ομως μπορεις να σωσεις καποιον και δεν το κανεις και παλι το ιδιο δεν εισαι? Και χωρις να το χρησιμοποιησεις..... Οποτε εισαι μπροστα στο διλημμα..... Ζει ο κακοποιος η ζει το θυμα?
Posted 24 June 2008 - 14:14
δεν θα τους σκότωνα αμέσως με καρδιακή προσβολή, αλλά με κάποια ασθένεια που θα τους ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό..

btw δεν νομίζω οτι θα το χρησιμοποίουσα

Posted 24 June 2008 - 14:16
Εγω παλι δεν δεχομαι οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος να τον σωσεις παρα μονο το να γινεις δολοφονος. Αν εχω βγαλει ενα ηθικο διδαδγμα απο τους X-Men, αυτο ειναι οτι υπαρχει παντα ενας αλλος, καλυτερος τροπος.Αν ομως μπορεις να σωσεις καποιον και δεν το κανεις και παλι το ιδιο δεν εισαι? Και χωρις να το χρησιμοποιησεις..... Οποτε εισαι μπροστα στο διλημμα..... Ζει ο κακοποιος η ζει το θυμα?

Posted 24 June 2008 - 14:20
Posted 24 June 2008 - 15:56
Απο μια αποδεδειγμενα ψαγμενη poster σαν εσενα περιμενα να καταλαβαινεις οτι τα μηνυματα που περνανε στον αναγνωστη τα καλα κομιξ/manga/κτλ δεν περιοριζονται μονο μεσα στον κοσμο τους αλλα (πρεπει να) βρισκουν πρακτικη εφαρμογη και στη ζωη μας (ασε που στους X-Men μαλλον ειναι χειροτερα τα πραγματα απ'οτι στην πραγματικη ζωη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Παντα υπαρχει ενας αλλος τροπος, και ακομα και αν δεν ειναι προφανης, μπορεις να ψαξεις να τον βρεις αντι να γινεις ο ιδιος δολοφονος. Αρα το ερωτημα "ζει ο δολοφονος ή το θυμα" για μενα ειναι ατελες.Oι Χ Μen ηταν μεταλλαγμενοι υπερηρωες με υπερφυσικες δυναμεις....οποτε ναι γι αυτους μαλλον υπηρχε και αλλος τροπος... Αν εισαι ενας απλος ανθρωπος με ενα DN στα χερια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια....
Αυτο το λες σε συνδυασμο με το προηγουμενο; Αν ναι, εγινε αρκετη συζητηση σε προηγουμενες σελιδες για το κατα ποσο ενας θανατος ενος δικτατορα αρκει για να σταματησει την καταπιεση σε αυτου του ειδους τις χωρες. Ας πουμε οτι δεν το θεωρω τοσο απλο.Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο ο απλος εγκληματιας που σκοτωνει κοσμο. Παντα υπαρχουν δικτατορες και αλλου ειδους "καλα παιδακια " τα οποια δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα αντιμετωπισει κανεις.....

Posted 24 June 2008 - 16:39
Εγώ πάντως θα το χρισημοποιούσα ακόμα και αν δεν έχω το δικαίωμα να αφαιρέσω σε κανέναν την ζωή, όμως μερικές φορές μας κυβερνάνε τα συναισθήματα και όχι η λογική!!!!
Αν και είναι στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου! όπως το δει κανείς.....
..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 24 June 2008 - 18:36
Όμως εγώ, αν και τα ξέρω όλα αυτά, δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα τα εφάρμοζα κι όλας. Οπωσδήποτε μια δύναμη σαν του Death Note θα ήταν τεράστιος πειρασμός. Υποθέτω ότι δε θα ήθελα να το καταστρέψω αλλά θα φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω. Οπότε θα το κλείδωνα κάπου και θα προσπαθούσα να το ξεχάσω. Και σε κάποια στιγμή αδυναμίας θα το χρησιμοποιούσα και μετά...

Ή απλά θα έλεγα στο Shinigami να το πασάρει σε κάποιον άλλο.