Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#301 usopp-san!

usopp-san!

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 28 April 2008 - 14:03

εγώ σίγουρα 8α το χρησιμοποιούσα..........θα σκότωνα οποιον μου την έδινα στα νεύρα!!!!!!!

#302 Oblivion

Oblivion

Yagami Obi

• Members
  • 13 posts

Posted 04 May 2008 - 15:43

Και εγω θα το χρησειμοποιούσα...
Θα ακολουθούσα τα βήματα του Lord Kira,σκοτώνωντας εγκληματίες!
Επειτα καναν καθηγητή..καναν υπουργο..και παει λέγοντας!
Death Note=Justice!!!
A Group Of Resilient Idiots...
~What's in your head,in your head,Zombie?~

#303 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 29 May 2008 - 00:17

ποοοοολύ δελεαστικό :hehehe: . γενικά δε ζητάω εκδίκηση ή τιμωρία και είμαι υπεράνω, αλλά 2-3 πρόσωπα πετάγονται πολύ εύκολα στο μυαλό μου με αυτή την ερώτηση, οπότε... :hehehe: ωχ, άρχισαν να πετάγονται κι άλλα όσο το σκέφτομαι! :oo:

#304 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 01:02

Oντως πολυ δυσκολο ερωτημα.....Εχουμε υποψην μας βεβαια και τους περιορισμους που φερει η χρηση του death note.... περα απο το οτι οποιος το χρησιμοποιει κατι παθαινει αφου πεθανει (δεν εχω δει το directors cut αν καποιος ξερει ας με διαφωτισει με ενα pm γιατι τωρα μου κολλησε η ερωτηση) και οτι ειναι σιγουρο οτι θα φορτωθεις ενα ανατριχιαστικο shinigami να σε ακολουθει γυρω γυρω και το οποιο τελικα θα γραψει το ονομα σου στα καταστιχα του το πιο σημαντικο ειναι το εξης : καθε ανθρωπος που χρησιμοποιει ενα death note θα γνωρισει αβασταχτο πονο και δυστυχια.
οποτε εχεις να διαλεξεις αν θα ζησεις μια καταραμενη ζωη η θα απαρνηθεις μια θεικη δυναμη.... Αν επιλεξει κανεις το πρωτο ειναι βλακεια να το χρησιμοποιησει αποκλειστικα και μονο για προσωπικο σου οφελος (αφου η δυστυχια παει πακετο με το τετραδιακι) οποτε θα πρεπει αν ειναι να εχει πιο ανιδιοτελη κινητρα και να δρα με βαση το συλλογικο συμφερον.Και παλι δεν ξερω κατα ποσο εξυπηρετει να σκοτωνει κανεις εγκληματιες που βρισκονται ηδη στην φυλακη και πληρωνουν για τα εγκληματα τους.
Οποτε συνοψιζοντας πιστευω οτι θα το χρησιμοποιουσα στο μετρο που με τον θανατο ενος ανθρωπου σωζονται πολλοι περισσοτεροι. Η αν η παρουσια καποιου αποτελει κινδυνο για την ζωη αλλων. Τωρα αν καποιος δοκιμαζε να με κλεισει με το αμαξι δεν εγγυομαι και θαυματα (ουτως η αλλως δεν εχω αυταπατες οτι ειμαι ο τελειος θεος σαν τον αγαπητο light).Δεν θα το εκανα για να το παιξω θεα η για να νιωσω την απολυτη δυναμη αλλα γιατι δεν μπορω να μεινω ασυγκινητη μπροστα στον ανθρωπινο πονο (εννοειται μετα θα το μετανιωνα πικρα αλλα δεν βαριεσαι.........)

#305 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 29 May 2008 - 19:54

χαχα ενοειται οτι θα το χρεισημοποιουσα,και μαλιστα το πρωτο τεστ θα ητανε μια συμθητρια μου που μου σπαει τα νευρα!(θα επαιρνα και το ανεφ...).:hahaha:Αλλα δν νομιζω οτι θα το χρεισημοποιουσα για το "Greater good" η κατι τετοιο..μαλλον για το συμφερον μου....ξερετε..για να επιβιωσω και εγω...:D:knock-knock:
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#306 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 20:07

ναι αλλα δεν ειναι λιγο αντικρουομενο να το χρησιμοποιησεις για προσωπικο οφελος αφου ειναι προδιαγεγραμμενο οτι η χρηση του και μονο αργα η γρηγορα θα σε καταστρεψει? Ο καλυτερος τροπος να προστατεψεις την πρσωπικη σου ευτυχια και επιβιωση ειναι σιγουρα να το καψεις το καταραμενο

#307 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 29 May 2008 - 21:02

βασικα αν θυμαμαι καλα (στο ανιμε τουλαχιστον γτ το μανγκα δν το διαβασα)δν λεει πουθενα οτι θα σε καταστρεψει..λεει μονο οτι οσοι πεθανουν απο deathnote δν πανε ουτε στην κολαση ουτε στον παραδεισο αλλα καπου αλλου..(maybe H.F.I.L. who knows??xD)αν κανω λαθος διωρθωσε με γτ εχω το skill του να ξεχναω κατι τετοια σημεια απο τα ανιμε που εχω δει!!αλλα ακομα και να με κατεστρεφε εγω θα προτιμουσα να φτιαξω την επιγεια ζωη μου..για την μεταθανατον βλεπουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#308 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 21:18

ελεγε επισης ο ryuk οτι οποιος ανθρωπος χρησιμοποιησε το death note γνωρισε αβασταχτο πονο αγωνια και δυστυχια και γι αυτο επρεπε κανεις να εχει μεγαλα αποθεματα ψυχικου σθενους για να το κανει.

#309 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 21:20

βασικα αν θυμαμαι καλα (στο ανιμε τουλαχιστον γτ το μανγκα δν το διαβασα)δν λεει πουθενα οτι θα σε καταστρεψει..λεει μονο οτι οσοι πεθανουν απο deathnote δν πανε ουτε στην κολαση ουτε στον παραδεισο αλλα καπου αλλου..(maybe H.F.I.L. who knows??xD)αν κανω λαθος διωρθωσε με γτ εχω το skill του να ξεχναω κατι τετοια σημεια απο τα ανιμε που εχω δει!!αλλα ακομα και να με κατεστρεφε εγω θα προτιμουσα να φτιαξω την επιγεια ζωη μου..για την μεταθανατον βλεπουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα...

Απλα ο Ryuk ειπε οτι συνηθως οσοι χρησιμοποιουν το Death Note ζουν μια δυστυχισμενη ζωη,μιας και φοβουνται συνεχως τον επομενο και γινονται μεγαλωμανεις...αλλα ο Light του ειπε οτι θα ειναι ο 1ος που δεν θα το παθει αυτο(ή καπως ετσι δεν θυμαμαι τα ακριβη λογια..)..

Sanji-kun,να σκεφτεσαι και την μεταθανατια ζωη(εστω και στο H.F.I.L.:nanana:)γιατι μετα "there's no coming back" και ετσι οπως εστρωσες(στην επιγεια ζωη)ετσι θα κοιμηθεις(στην μεταθανατια)....τουλαχιστον αν υπαρχει,καπως ετσι θα ναι...

#310 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 29 May 2008 - 21:21

ελεγε επισης ο ryuk οτι οποιος ανθρωπος χρησιμοποιησε το death note γνωρισε αβασταχτο πονο αγωνια και δυστυχια και γι αυτο επρεπε κανεις να εχει μεγαλα αποθεματα ψυχικου σθενους για να το κανει.

ψαχνετε λογικη σε ενα αν...δεν ειναι λυση αυτη...προσπαθηστε να το διασκεδασετε παρα να βαλετε τον εαυτο σας σε δυσκολες σκεψεις-δεν τα λεω σε σενα ιριστελλα απλα απο σενα πιαστηκα-
have fun:hahaha::hahaha:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 21:21

θα μου πει κανεις τι γινεται στην μεταθανατια ζωη γιατι το εχω χασει αυτο το κομματι?????????????? pleeaaaaaseee (onegai)

#312 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 21:23

θα μου πει κανεις τι γινεται στην μεταθανατια ζωη γιατι το εχω χασει αυτο το κομματι?????????????? pleeaaaaaseee (onegai)

Τα κακα παιδια γινονται καλα και το αναποδο:bleh:

Οχι,σοβαρα τωρα,συναντας τον King Kaioh και προπονεισαι:nanana:

#313 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 21:25

τον ποιο??????? και προπονεισαι γιατι???? δεν πιστευω ναμε δουλευεις και να παιζεις με τον πονο μου τωρα.........

#314 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2008 - 21:27

τον ποιο??????? και προπονεισαι γιατι???? δεν πιστευω ναμε δουλευεις και να παιζεις με τον πονο μου τωρα.........

Τπτ απο το Dragonball ενας χαρακτηρας(ναι,σε δουλευω:bleh:)

Γενικως μην τα πολυσκεφτεσαι αυτα,γιατι σιγουρη απαντηση κανεις δεν εχει...το μονο σιγουρο ειναι ο θανατος:terror2: και οχι το μετα!!

Ζησε την ζωη σου στο επακρο,ξοδευε τον χρονο σου σοφα και μην σκεφτεσαι το αυριο(ως προς τον θανατο οχι τις υποχρεωσεις σου:hahaha:)

#315 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2008 - 21:42

σιγουρη απαντηση εννοειται οτι δεν εχει κανεις. Ειναι μια θεωρητικη συζητηση για ενα εντελως θεωρητικο/μη πραγματοποιησιμο θεμα το οποιο πραγματευεται ενα ζητημα ηθικοφιλοσοφικης φυσης (τςςςςςς τι ειπα τωρα). Αλλα ειναι παντα ενδιαφερον να παρατηρει κανεις την ανθρωπινη φυση οταν δινεις σε καποιον το ενδεχομενο να αποκτησει εξουσια ζωης θανατου πανω στους υπολοιπους........