Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 28 April 2008 - 14:03
Posted 04 May 2008 - 15:43
Θα ακολουθούσα τα βήματα του Lord Kira,σκοτώνωντας εγκληματίες!
Επειτα καναν καθηγητή..καναν υπουργο..και παει λέγοντας!
Death Note=Justice!!!
~What's in your head,in your head,Zombie?~
Posted 29 May 2008 - 00:17

Posted 29 May 2008 - 01:02
οποτε εχεις να διαλεξεις αν θα ζησεις μια καταραμενη ζωη η θα απαρνηθεις μια θεικη δυναμη.... Αν επιλεξει κανεις το πρωτο ειναι βλακεια να το χρησιμοποιησει αποκλειστικα και μονο για προσωπικο σου οφελος (αφου η δυστυχια παει πακετο με το τετραδιακι) οποτε θα πρεπει αν ειναι να εχει πιο ανιδιοτελη κινητρα και να δρα με βαση το συλλογικο συμφερον.Και παλι δεν ξερω κατα ποσο εξυπηρετει να σκοτωνει κανεις εγκληματιες που βρισκονται ηδη στην φυλακη και πληρωνουν για τα εγκληματα τους.
Οποτε συνοψιζοντας πιστευω οτι θα το χρησιμοποιουσα στο μετρο που με τον θανατο ενος ανθρωπου σωζονται πολλοι περισσοτεροι. Η αν η παρουσια καποιου αποτελει κινδυνο για την ζωη αλλων. Τωρα αν καποιος δοκιμαζε να με κλεισει με το αμαξι δεν εγγυομαι και θαυματα (ουτως η αλλως δεν εχω αυταπατες οτι ειμαι ο τελειος θεος σαν τον αγαπητο light).Δεν θα το εκανα για να το παιξω θεα η για να νιωσω την απολυτη δυναμη αλλα γιατι δεν μπορω να μεινω ασυγκινητη μπροστα στον ανθρωπινο πονο (εννοειται μετα θα το μετανιωνα πικρα αλλα δεν βαριεσαι.........)
Posted 29 May 2008 - 19:54

Posted 29 May 2008 - 20:07
Posted 29 May 2008 - 21:02
Posted 29 May 2008 - 21:18
Posted 29 May 2008 - 21:20
βασικα αν θυμαμαι καλα (στο ανιμε τουλαχιστον γτ το μανγκα δν το διαβασα)δν λεει πουθενα οτι θα σε καταστρεψει..λεει μονο οτι οσοι πεθανουν απο deathnote δν πανε ουτε στην κολαση ουτε στον παραδεισο αλλα καπου αλλου..(maybe H.F.I.L. who knows??xD)αν κανω λαθος διωρθωσε με γτ εχω το skill του να ξεχναω κατι τετοια σημεια απο τα ανιμε που εχω δει!!αλλα ακομα και να με κατεστρεφε εγω θα προτιμουσα να φτιαξω την επιγεια ζωη μου..για την μεταθανατον βλεπουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα...
Απλα ο Ryuk ειπε οτι συνηθως οσοι χρησιμοποιουν το Death Note ζουν μια δυστυχισμενη ζωη,μιας και φοβουνται συνεχως τον επομενο και γινονται μεγαλωμανεις...αλλα ο Light του ειπε οτι θα ειναι ο 1ος που δεν θα το παθει αυτο(ή καπως ετσι δεν θυμαμαι τα ακριβη λογια..)..
Sanji-kun,να σκεφτεσαι και την μεταθανατια ζωη(εστω και στο H.F.I.L.

Posted 29 May 2008 - 21:21
ελεγε επισης ο ryuk οτι οποιος ανθρωπος χρησιμοποιησε το death note γνωρισε αβασταχτο πονο αγωνια και δυστυχια και γι αυτο επρεπε κανεις να εχει μεγαλα αποθεματα ψυχικου σθενους για να το κανει.
ψαχνετε λογικη σε ενα αν...δεν ειναι λυση αυτη...προσπαθηστε να το διασκεδασετε παρα να βαλετε τον εαυτο σας σε δυσκολες σκεψεις-δεν τα λεω σε σενα ιριστελλα απλα απο σενα πιαστηκα-
have fun:hahaha:

πραγματικα θελω να ψοφησω
Posted 29 May 2008 - 21:21
Posted 29 May 2008 - 21:23
θα μου πει κανεις τι γινεται στην μεταθανατια ζωη γιατι το εχω χασει αυτο το κομματι?????????????? pleeaaaaaseee (onegai)
Τα κακα παιδια γινονται καλα και το αναποδο

Οχι,σοβαρα τωρα,συναντας τον King Kaioh και προπονεισαι

Posted 29 May 2008 - 21:25
Posted 29 May 2008 - 21:27
τον ποιο??????? και προπονεισαι γιατι???? δεν πιστευω ναμε δουλευεις και να παιζεις με τον πονο μου τωρα.........
Τπτ απο το Dragonball ενας χαρακτηρας(ναι,σε δουλευω

Γενικως μην τα πολυσκεφτεσαι αυτα,γιατι σιγουρη απαντηση κανεις δεν εχει...το μονο σιγουρο ειναι ο θανατος

Ζησε την ζωη σου στο επακρο,ξοδευε τον χρονο σου σοφα και μην σκεφτεσαι το αυριο(ως προς τον θανατο οχι τις υποχρεωσεις σου

Posted 29 May 2008 - 21:42