Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#631 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:35

ναι θα το χρησιμοποιουσα
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#632 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 16:55

what is this?

βγαινουμε λιγο off αλλα οκ Luxemburgism - Wikipedia, the free encyclopedia
οπως θα επρεπε πιστευω να ειναι ο κομμουνισμος :congrats:τεσπα..
seishun jidai wa watashi no subete desu

#633 vlahader

vlahader

Συμπανάρχης

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 19:16

Απο την στιγμή που θα έπεφτε το death note στα χέρια μου το πρώτο όνομα που θα έγραφα χωρίς πολύ σκέψη θα ήταν σίγουρα η Suzumiya Haruhi,
Spoiler:
για να μπορούμε να :gn2: ήσυχοι..

Πέρα απο την πλάκα όμως δεν ξέρω τι πραγματικα θα έκανα... Λογικά όπως αρκετοι άλλοι +φορουμήτες θα το θεώρουσα κι εγώ σαν ένα κακόγουστο αστείο και θα το πετουσα στα σκουπιδια.

Αλλιως αν με έτρωγε η περιέργια μάλλον θα έγραφα το όνομα κάποιου διάσημου/ης της τηλεόρασης, μονο και μονο για να το επιβεβαιώσω... Απο εκεί και πέρα θα
Spoiler:
Αλλά μάλλον θα το κρατούσα κάπου κρυμμένο μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω...
H Rukia cosplay είναι θεά!!! Δημοσιευμένη  εικόνα

#634 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 16:18

Παντως πλακα πλακα υπαρχουν καποια ατομα που μηπω πω τι θα επρεπε να βαλουν στο death note...ειναι καποιοι καποιοι μην αναφερω ονοματα που μιλανε σοβαρα οτι αν μπορουσανε να εχουν το death note θα σκοτωναν πολυ κοσμο...και το χειροτερο ειναι οτι μερικοι το εννοουσαν..εχετε συνηδεοτοποιησει δλδ οτι καποια ατομα εδω μπορει να υποφερουν απο ψυχολογικα προβληματα...και ποιος εισαι εσυ να σκοτωσεις τον εγκληματια...που ξερεις γιατι το εκανε αν ηταν αρρωστος αν πεθαινε η γυναικα του αν αν αν αν...ειναι πολλα τα αν και οι αμφιβολιες που κατεχουμε ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι εμεις οι αναμαρτητοι:cry5: εχουμε το δικαιωμα να παρουμε την ζωη καποιου:deadga6:

Ο bush γιατι διαβασα και κατι καλουδια για αυτον ακολουθησε μια κακιστη πολιτικη που ισως και να οδηγησε εκατομμυρια ανθρωπους στον θανατο και στις φυλακες εμμεσα η αμμεσα.Ωραια....και αυτο σου δινει το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???δλδ τι γυναικα του τα παιδια του τα σκεφτηκατε.αν ο πατερας σας ηταν κακοποιος λεμε ετσι δεν θα θελατε να του δωθει μια ευκαιρια ακομα παρα να τον δεσουν σε καμια ηλεκτρικη καρεκλουλα??μιλαω πολυ αυθαιρετα για ενα καινουριο μελος αλλα προσβληθηκα και εγω ο ιδιος με ορισμενα μνμ που ειδα!!Κοιταξτε φιλικα αυτα τα ατομα που ηταν τοσο σκληρα να ξανασκεφτουν λιγο καποια πραγματα σχετικα με το αν τους δοθηκε ποτε το δικαιωμα να παρουν την ζωη καποιου επειδη τους την δινει:oo::oo: η να σκοτωναν ολο την σαβουρα που δεν προσφερει:terror2:
δλδ ας σκοτωσουμε τους εφηβους η τους δεκαοχρωνους γκραφιταδες(παραδειγμα φερνω)
επειδη μολυνουν με τα σπρει τους αντι να τους πλησιασουμε και να τους αλλαξουμε πορεια προς το καλυτερο..Ας ωριμασουμε λιγο plz!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#635 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 17:06

Ο bush οδηγησε εκατομμυρια ανθρωπους στον θανατο και στις φυλακες εμμεσα η αμμεσα.Ωραια....και αυτο σου δινει το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???

Ναι.

δλδ τι γυναικα του τα παιδια του τα σκεφτηκατε.

Εδώ αυτός δε σκέφτηκε χώρες και λαούς και θα σκεφτώ εγώ το μυξιάρικο του;

Αν έχω το δικαίωμα λέει; Αυτό το έχω. Ένα real dn δεν έχω. Και δεν είμαι ψυχακι. Απλώς είναι ένα ελάχιστο δωράκι. Όπως εκείνος (είχε το δικαίωμα) έκρινε τι είναι σωστό για εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και 10 χρόνια σκοτώνοντας, δολοφονώντας και προκαλώντας πολέμους, έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να τον κρίνω κι αν είχα και τη δυνατότητα, θα έβρισκε έναν πολύ φρικαλέο θάνατο
:Blissfull::Blissfull:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 23 Μάρτιος 2009 - 19:12

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#636 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 17:14

που ξερεις γιατι το εκανε αν ηταν αρρωστος αν πεθαινε η γυναικα του αν αν αν αν

lol κοιτα, ο βιαστης, ο λαθρεμπορος ναρκωτικων και αλλοι τοσοι εγκληματιες πολεμου, δε νομιζω να το εκαναν επειδη πεθενε η γυναικα τους.

qzMHWHd.png

#637 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 19:14

Δεν ειναι αυτο Ριν. Απλως το να εχεις οικογενειακα, ψυχικα, συναισθηματικα και ψυχολογικα προβληματα δε σου δινει το δικαιωμα να γ@μας εναν πλανητη οπως σου κ***ώσει.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#638 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 19:32

και ναι βρηκα ποιο θα ηταν το θυμα μου και συγνωμη που θα απογοητευσω αρκετους απο εδω μεσα... η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ.... γιατι ο πατερας μου εχει γινει pervert και την βαζει τερμα καθε μερα και φωναζει .......... ελα εδω να δεις ελα ελα γρηγορα γρηγορα χανεις... :oo:

#639 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 19:55

και ναι βρηκα ποιο θα ηταν το θυμα μου και συγνωμη που θα απογοητευσω αρκετους απο εδω μεσα... η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ.... γιατι ο πατερας μου εχει γινει pervert και την βαζει τερμα καθε μερα και φωναζει .......... ελα εδω να δεις ελα ελα γρηγορα γρηγορα χανεις... :oo:

Τόλμα να αγγίξεις έστω και μία τρίχα της...:burningbe3:

#640 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 22:09

Φιλε μου καταλαβαινω νομιζεις οτι εισαι ο μονος που εχει αγανακτησει με τον bush και τις εχθροπραξιες του...Αλλα προσεξε οτι και να κανει οτι και να πει εμεις αν κανουμε το ιδιο σκοτωνοντας τον βριζοντας τον το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις στο επιπεδο του.Θα κριθει απο αλλους(δεν ξερω σε τι θεο πιστευεται)η αν δεν πιστευεται στο τελος θα πεθανει μονος ολοι να τον μισουν με τυψεις και απελπισια....χειροτερο και απο τν θανατο...να πεθαινεις σιγα σιγα χωρις κανεναν διπλα σου...θα τρελαθεις πρωτα δν υπαρχει περιπτωση!!:dazed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#641 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 22:30

Μangalover το να συμφωνείς ή να διαφωνείς με τις απόψεις των υπολοιπων μελών είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Αυτό είναι και το νόημα του thread στο κάτω κάτω. Να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις. Αυτό το οποίο όμως δεν δικαιούσαι να κάνεις είναι να κρίνεις και να χαρακτηρίζεις τους υπόλοιπους χρήστες το τι επέλεξαν να απαντήσουν στο συγκεκριμένο thread. Όλοι χρήστες ανεξάρτητα με το αν εκφράζουν απόψεις χιουμοριστικές ή σοβαρές αξίζουν τον ίδιο σεβασμό άσχετα με το αν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι.

#642 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 22:34

Μangalover το να συμφωνείς ή να διαφωνείς με τις απόψεις των υπολοιπων μελών είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Αυτό είναι και το νόημα του thread στο κάτω κάτω. Να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις. Αυτό το οποίο όμως δεν δικαιούσαι να κάνεις είναι να κρίνεις και να χαρακτηρίζεις τους υπόλοιπους χρήστες το τι επέλεξαν να απαντήσουν στο συγκεκριμένο thread. Όλες οι απόψεις χιουμοριστικές ή σοβαρές αξίζουν τον ίδιο σεβασμό άσχετα με το αν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι.

indeed,indeed. καθε αποψη ειναι ανεξαρτητη και απολυτα προσωπικη. και πρεπει να την δεχομαστε και ας μην μας αρεσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#643 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 22:51

Mangalover, λες πως δεν πρέπει να κρίνουμε έναν εγκληματία αρνητικά, επειδή οι πράξεις του έγιναν από ανάγκη για να προστατεύσει ή να βοηθήσει την οικογένεια του.
Σκέφτηκες όμως ότι αυτή του η πράξη είναι απερίσκεπτη, και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέσει χειρότερα τη οικογένεια του? Σκέψου πως την βάζει σε περισσότερους μπελάδες απ'οσους θέλει να λύσει, και το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό (παιδιά που θα ορφανέψουν ή θα μείνουν στον δρόμο στο έλεος του κάθε επαίτη, και γενικά ένα κατεστραμμένο σπίτι, όπου θα στιγματιστεί απο την τοπική κοινότητα αρνητικά)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#644 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 23:36

Πρώτον να με συνχώρεσετε που έκανα ποστ το ίδιο μνμ δύο φορές...Συνέχιζοντας...Ημουν παντα λάτρης της δημοκρατίας...Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι αλλα τους απαγορευεται να περασουν τα ορια της ελευθεριας του αλλου...Εκει ειναι που τρεφεται η εγκληματικοτητα...Και μακαρι ολοι οι εγκληματιες να ηταν κλειδωμενοι σε φυλακες ωστε να τιμωρηθουν για τις αμαρτιες που διεπραξαν...Αλλα πιστευω πως δεν μας εχει δωθει το δικαιωμα να τους κοψουμε και το νημα της ζωης τους.Μπορουν να περασουν αρκετα ψυχολογικα ρατσιστικα και αλλα σοκ που εκαναν σε αλλους μεσα στην φυλακη απο αλλους ομοιους τους.Δν ειπα να τους αφησουμε να αλωνιζουν στους δρομους..Υπαρχει και η περιπτωση ο κοσμος να κλεβει γιατι πειναει η ειτε γιατι ειναι αρρωστος(ψυχολογικα).Στην περιπτωση του κιρα ειδαμε που οδηγηθηκε να σκοτωνει αθωους ανθρωπους οσοι το εχουν δει το ξερουν
Spoiler:
.
Δν γινεται ενας ανθρωπος με τετοια δυναμη να μεινει στην καλη πλευρα της ζωης.Ο εγωισμος του η διψα για εξουσια και η αυθαδεια καποιου σαν τον κιρα ειναι κατι που θα τον οδηγησει στην παρανομια ουτως η αλλος καποτε.Γιατι μπορει να σας φανει αστειο το παρακατω.Ο θεος(για οσους πιστευουν)δεν μας εδωσε ποτε κατι τοσο καταστροφικο εμεις μπουρδουκλωσαμε τα ποδια μας και φτανουμε το ανθρωπινο μυαλο να φανταζεται τετραδια σαν το death note για να εξαλειψει το κακο που εκανε.Αλλα δεν ειναι λυση γιατι η βια φερνει βια..Αντιθετα εαν δεν ψαχναμε την ευκολη λυση:deadga6:και προσπαθουσαμε να κανουμε το καλο με προγραμματα για εγκληματιες που βλεπουμε να κανουν σε αλλες χωρες και λεμε ποπο το ειναι αυτα ρε!!αλλα ο ανθρωπος θα παραμεινει ανθρωπος!

Οπως ειπατε ομως γνωμη μου:canthelp:
Δεν εχω κατι εναντιων σας προς θεου:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#645 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2009 - 23:50

Πρώτον να με συνχώρεσετε που έκανα ποστ το ίδιο μνμ δύο φορές...Συνέχιζοντας...Ημουν παντα λάτρης της δημοκρατίας...Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι αλλα τους απαγορευεται να περασουν τα ορια της ελευθεριας του αλλου...Εκει ειναι που τρεφεται η εγκληματικοτητα...Και μακαρι ολοι οι εγκληματιες να ηταν κλειδωμενοι σε φυλακες ωστε να τιμωρηθουν για τις αμαρτιες που διεπραξαν...Αλλα πιστευω πως δεν μας εχει δωθει το δικαιωμα να τους κοψουμε και το νημα της ζωης τους.Μπορουν να περασουν αρκετα ψυχολογικα ρατσιστικα και αλλα σοκ που εκαναν σε αλλους μεσα στην φυλακη απο αλλους ομοιους τους.Δν ειπα να τους αφησουμε να αλωνιζουν στους δρομους..Υπαρχει και η περιπτωση ο κοσμος να κλεβει γιατι πειναει η ειτε γιατι ειναι αρρωστος(ψυχολογικα).Στην περιπτωση του κιρα ειδαμε που οδηγηθηκε να σκοτωνει αθωους ανθρωπους οσοι το εχουν δει το ξερουν.
Δν γινεται ενας ανθρωπος με τετοια δυναμη να μεινει στην καλη πλευρα της ζωης.Ο εγωισμος του η διψα για εξουσια και η αυθαδεια καποιου σαν τον κιρα ειναι κατι που θα τον οδηγησει στην παρανομια ουτως η αλλος καποτε.Γιατι μπορει να σας φανει αστειο το παρακατω.Ο θεος(για οσους πιστευουν)δεν μας εδωσε ποτε κατι τοσο καταστροφικο εμεις μπουρδουκλωσαμε τα ποδια μας και φτανουμε το ανθρωπινο μυαλο να φανταζεται τετραδια σαν το death note για να εξαλειψει το κακο που εκανε.Αλλα δεν ειναι λυση γιατι η βια φερνει βια..Αντιθετα εαν δεν ψαχναμε την ευκολη λυση:deadga6:και προσπαθουσαμε να κανουμε το καλο με προγραμματα για εγκληματιες που βλεπουμε να κανουν σε αλλες χωρες και λεμε ποπο το ειναι αυτα ρε!!αλλα ο ανθρωπος θα παραμεινει ανθρωπος!

Οπως ειπατε ομως γνωμη μου:canthelp:
Δεν εχω κατι εναντιων σας προς θεου:oo:

Μόνο και μόνο από τον υποτιμιτικό τρόπο που μίλας δείχνουν εγωισμό και αυταπάρνηση....αν κάποιος έκανε κάτι διαφορετικό από σένα ακόμα και αν είναι κακό δλδ δεν είναι ίσος με σένα?? και ξέρω θα μου πεις δεν είπες αυτό...αλλά όταν λες ότι όλοι έχουν δικαίομα στην ζωή....δεν μπορείς μετά να μιλάς με απέχθια και με υποτιμητικό τόπο προς κάποιον όσο διαφορετικός και αν είναι..φάσκεις και αντιφάσκεις κοινός...

εγώ πάλι αν είχα το ντεθ νόουτ...θα είχα φάει πολύ κόσμο....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: