οκ..άμα το βρεις ποτέ μπορείς να μου το δώσεις να μην πάει χαμένο πλζ? και σου υπόσχομαι δεν θα σε ρωτήσω ποτέ το όνομά σου...Καλά λες... δε θα το καίγαμε... μη τυχόν και έχει καμμία μυστική δύναμη αναγέννησης... Θα το σφραγίζαμε και θα το θάβαμε όσο πιο βαθιά μπορούσαμε... Θα το στέλναμε στο φεγγάρι... Θα το πετούσαμε σε άβυσσο, σα τα Decepticons (στο Challenger Deep που είναι το πιο βαθύ σημείο).
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 25 December 2008 - 16:29

Posted 25 December 2008 - 16:33
θα εξαϋλωθει πριν καλα καλα προλαβετε να πειτε Kira...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 25 December 2008 - 16:33
θα βασιζε επανω του το νεο βιβλιο της και παπαλα το αυθεντικο DN...
Posted 25 December 2008 - 16:42

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 25 December 2008 - 17:45
καλα καλα αρκουδάκια της αγάπης...χαλαρώστε...
εγώ πιστεύω πως άμα το είχατε όχι μόνο δεν θα το κέγατε,αλλά θα γράφατε και με μικρά γράμματα για να χωρέσει κιάλα ονόματα...
εγώ πάντως δεν το χρησημοποιούσα....κατάχρηση θα έκανα...
Μήπως φταίει που είναι Χριστούγεννα;
Λοιπόν θα συμφωνήσω με όλα τα αρνητικά που ειπώθηκαν σε σχέση με τη χρήση του. (Η εξουσία διαφθείρει, ποια είμαι εγώ που θα ορίσω ποιος έχει δικαίωμα στη ζωή, κτλ) Παρόλα αυτά θα το κρατούσα. Αν κάποιος έκανε κάτι στα αγαπημένα μου άτομα θα τη πλήρωνε με τον πιο επώδυνο θάνατο. Γιατί ωραία τα λέμε, αλλά σκεφτείτε πως θα νιώθατε αν βρισκόσαστε σε τέτοια θέση και ακολουθώντας τη νόμιμη οδό δε γινόταν τίποτα. Οπότε, θα το είχα σε ένα συρτάρι και κατά πάσα πιθανότητα θα έμενε αχρησιμοποίητο.
Δεν θα το χρησιμοποιούσα όπως ο Light γιατί δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα την ενοχή κάποιου απλά από τα δελτία ειδήσεων. Επίσης ποιος ο λόγος να σκοτώσεις κάποιον που είναι ήδη φυλακή. Βέβαια αν το είχα βρει στην ηλικία του, μπορεί να το έβλεπα κι εγώ σκοτεινός εκδικητής. Ως γνωστό, όσο μεγαλώνεις παύεις να τα βλέπεις όλα άσπρο-μαύρο και αρχίζεις να διακρίνεις και ζώνες του γκρι.
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα την έβγαζε καθαρή ο Μπους και όλοι οι έμποροι των πολέμων.
Το βασικότερο πρόβλημα μου όμως θα ήταν ότι θα την έβγαζα 'παντρεμένη' για το υπόλοιπο της ζωής μου με έναν Shinigami.
Posted 25 December 2008 - 18:06
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα την έβγαζε καθαρή ο Μπους και όλοι οι έμποροι των πολέμων.
.
thats what i'm talking about!

Posted 25 December 2008 - 19:30
θα το χρησημοποιουσα για μενα αλλα και για να προστατευω τους αδυναμους
Edited by ssj2sanji, 20 February 2010 - 15:02.
Posted 26 December 2008 - 00:16
i can see you
Posted 01 January 2009 - 22:26
Posted 01 January 2009 - 22:33

Posted 01 January 2009 - 22:36
το μονο που δεν θα εκανα θα'ταν να ανταλλαξω την υπολιπη ζωη μου για τα ματια του shinigami; τωρα αμα μιλαγαμε για Bleach shinigami.. θα'θελα να γινομουνα shinigami. και απο πανο.. θα εκανα RAPE TOSHIRO <3333 lol.
*sigh* γιατι παντα μενω μονη?!
Edited by Phantom Duck, 02 January 2009 - 01:04.
Triple post merged
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions
Posted 17 January 2009 - 05:33
Στο κατω κατω υπαρχουν τοσοι και τοσοι τους οποιους αγωνια ο πλανητης μας να ξεφορτωθει και δε του κανουν τη χαρη!
δεν θα μπω καν στη διαδικασια να αναφερω ονοματα και τροπο χρησης γιατι η συζητηση εκτος απο ακρως πολιτικη θα γινει και ενα λαμπρο παραδειγμα καταστροφης των ανθρωπινων δικαιωματων με τους τροπους θανατου που θα χρησιμοποιουσα...
Μη με παρεξηγειτε, κατα βαθος ειμαι καλο παιδι... μια ζωη lawful evil δηλαδη...
και μια ερωτησουλα προς το δημιουργο του thread: θετοντας το ερωτημα σημαινει πως κατι ξερεις...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NOTEBOOK?????? hand it over!
Posted 16 February 2009 - 14:12
Posted 16 February 2009 - 16:46
για να γινω πλανηταρχησα
θα σκοτωνα κανα-δυο ηγετες που θελουν σκοτωμα
με τιποτα παντως δεν θα το εκαιγα
Posted 16 February 2009 - 18:34
θα καθιερωνα τον λουξεμβουργισμο..
what is this?