Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#361 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 25 July 2008 - 20:29

Εγω επειδη ειμαι και καπως οικολογικα προσανατολισμενη θα το εδινα για ανακυκλωση.

>.>

<.<

...Τωρα βεβαια αυτο θα μπορουσε να εχει κακες συνεπειες. Αν για παραδειγμα με τον DeathNoteΧαρτοπολτο κατεληγαν να φτιαχτουν πολλα τετραδια η χαρτια για φωτοτυπιες θα γινοτανε ενα ψιλομπαχαλο ως γενοκτονια με ολα τα ονοματα που μπορει να γραφονταν εκει πανω. Εκτος κι αν εξασθενουσαν οι δυναμεις με την προσμειξη κι αλλων χαρτιων κι ετσι ολοι κατεληγαν με ενα γερο κρυολογημα η κατι τετοιο αντι να πεθανουν.

(Εϊ, μη φωναζετε, κατι πρεπει να κανω κι εγω οταν καλπαζει η φαντασια μου:wis:
Το βρηκα:thatsit:θα δωσω και τιτλο τωρα που πηρα φορα!)

*Ταρατατζουμ-τζουμ-τζουμ*
Death Note 2: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
:congrats:ωραια, τωρα να βρω σκηνοθετη...

#362 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 July 2008 - 21:38

Από την άλλη, μιας και δεν τελειώνει ποτέ, θα ήταν ωραίο τετράδιο μαθηματικών. Εγώ μέχρι τώρα χρειαζόμουν 2-3 τετράδια χωρίς τα πρόχειρα σε κάθε χρονιά. Με ένα Death Note βγάζω όλο το Λύκειο σε γενική παιδεία και κατεύθυνση. Και δε νομίζω οι αριθμοί να πεθαίνουν όταν γράφεις το όνομά τους. :tensai:

15fkk04.jpg

#363 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 July 2008 - 21:42

Oχι αλλα αν απο λαθος σημειωσεις το ονομα του μαθηματικου επανω τοτε προβλεπω να ξεμενετε απο καθηγητες στο σχολειο σας.... Παρε κανα κανονικο τετραδιακι καλυτερα γιατι φαντασου να το πιασει κιολας ο καθηγητης να το ελεγξει και να δει και το Shinigami πανω απο το κεφαλι σου........

#364 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 July 2008 - 21:46

Oχι αλλα αν απο λαθος σημειωσεις το ονομα του μαθηματικου επανω τοτε προβλεπω να ξεμενετε απο καθηγητες στο σχολειο σας.... Παρε κανα κανονικο τετραδιακι καλυτερα γιατι φαντασου να το πιασει κιολας ο καθηγητης να το ελεγξει και να δει και το Shinigami πανω απο το κεφαλι σου........

Ε, σιγά, δεν πειράζει, στη δεύτερη περίπτωση θα πάει μια εκδρομούλα στο Δρομοκαϊτιο, στην πρώτη δεν έγινε και τίποτα, τόσοι καθηγητές υπάρχουν, που δε βρίσκουν και δουλειά. :hahaha:

(κι αν έχει κάνει και κάνα έγκλημα... :hehehe:)

15fkk04.jpg

#365 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 25 July 2008 - 22:39

Δεν τα παω τα μαθηματικα... αλλα ισως θα μπορουσε να με βοηθησει στην Χρηματοδοτηση Επιχειρησεων - θα μπορουσα ισως να βρω το "Νεκρο σημειο" πιο ευκολα (αν εχετε κανει θα ξερετε).

#366 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 26 July 2008 - 10:32

Ίσως από την άλλη να μπορούσαμε να φτιάξουμε ψηφοδέλτια από Death Note. Θα έλυνε πολλά προβλήματα. :hehehe:

15fkk04.jpg

#367 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 26 July 2008 - 11:46

Ε, σιγά, δεν πειράζει, στη δεύτερη περίπτωση θα πάει μια εκδρομούλα στο Δρομοκαϊτιο, στην πρώτη δεν έγινε και τίποτα, τόσοι καθηγητές υπάρχουν, που δε βρίσκουν και δουλειά. :hahaha:

(κι αν έχει κάνει και κάνα έγκλημα... :hehehe:)

Δρομοκαϊτιο δεν ξέρω. Αλλά αντε να τολμήσει να σου βάλει μετά κάτω από 20.

Εμένα άλλο με απασχολεί. συνήθως πάνω στα τετράδια γράφουν και το όνομα του κατόχου. Και όταν δεν έχει ετικέτα πάνω το τετράδιο το γράφουν στην πρώτη σελίδα. Πρόσεχε μην γίνει κάνα ατύχημα και έχουμε αυτοκτονία.

#368 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 26 July 2008 - 17:59

Δρομοκαϊτιο δεν ξέρω. Αλλά αντε να τολμήσει να σου βάλει μετά κάτω από 20.

Εμένα άλλο με απασχολεί. συνήθως πάνω στα τετράδια γράφουν και το όνομα του κατόχου. Και όταν δεν έχει ετικέτα πάνω το τετράδιο το γράφουν στην πρώτη σελίδα. Πρόσεχε μην γίνει κάνα ατύχημα και έχουμε αυτοκτονία.

Bασικά το Death Note λειτουργεί μόνο αν γράψεις κατευθείαν πάνω του, οπότε με μια σφραγιδούλα καθάρισα. Άσε που πάντα γράφω το υποκοριστικό μου αντί για το κανονικό μου όνομα. :hahaha:

15fkk04.jpg

#369 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 27 July 2008 - 00:56

Καλή και πρωτότυπη ερώτηση. Πραγματικά είναι δύσκολο να μην πατήσει κανείς την σκανδάλη, όταν του τοποθετούνε ένα όπλο στο χέρι του. Τώρα όσον αφορά το Death Note, σαφέστατα δεν υπάρχει, όμως παρ' όλ' αυτά, υπάρχουν κάποια άλλα (τρόπον τινά) βιβλία (όχι τετράδια), με χρήση των οποίων και από τις φόρμουλες που περιέχουν, μπορείς να πετύχεις πάνω-κάτω σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Όμως εκεί είναι ασύμφορο κάτι τέτοιο, γιατί αν κάνεις τέτοια ενέργεια, θα πάρεις πίσω τριπλάσια ή πολλαπλάσια ζημιά και συμφορές (για να μην αναφέρω τις θυσίες που απαιτούνται από κάποιον για να φτάσει στη θέση να μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα), καθώς και το τίμημα που πληρώνεις στο τέλος. Φυσικά υπάρχει και η παράμετρος τύψεις, καθώς αν γνωρίζεις πως κάποιος πέθανε από έμμεση δική σου ενέργεια, δεν θα βρίσκεις ησυχία πουθενά. Προσωπικά αν και θα ήθελα σε πολλές περιπτώσεις να "σκοτώσω" κάποια πολύ συγκεκριμμένα άτομα, δεν θα το έκανα ποτέ. Άλλωστε κάποια στιγμή, όλοι θα εισπράξουν στο χέρι την αμοιβή τους για τις επιλογές που έχουν κάνει, δεν χρειάζεται κάποιος να λερώσει τα χέρια του (ή το μυαλό του) με το αίμα άλλων. 1)Ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν, να μην το κάνουμε ούτε στους άλλους εμείς. 2)Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε ζωή σε κάποιον, ας μην την παίρνουμε.

Τώρα όσον αφορά τα ψηφοδέλτια από death note και τα ονόματα των πολιτικών, respect ρε φίλε, απίθανη ιδέα! ;) Όμως μην ανησυχείς για τέτοια πράγματα: ο θάνατος θα φαντάζει πολύ γλυκός μπροστά στα μαρτύρια που έχουν να περάσουν απατεώνες και λωποδύτες σαν αυτούς, από τους "αφέντες τους" (ασμοδαίος, μαμμωνάς κτλ), όταν θα βαρέσει η δική τους καμπάνα. (Άλλωστε μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι πολιτικοί, είναι και μασώνοι)

#370 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 27 July 2008 - 01:19

Εγώ ευχαρίστως να σκότωνα καμπόσους είτε για τη πλάκα μου είτε γιατί θέλω πάρα πολύ να μην ξαναδώ μπρόστα μου κάποια άτομα του σνιφ παρελθόντος μου...Έχω μπόλικους καθηγητές να ξεκάνω!:hehehe:Μαθηματικούς, αρχαίους, φυσικούς χημικούς(εδώ μιλάμε για λατρεία και ότι φαίνεται πως υπεραγαπούσα το σχολείο:hahaha:) μόνο δυο τρεις θα γλιτώσουν!

Πραγματικά θα σκότωνα και την επόμενη μέρα θα το ξεχνούσα ούτε που θα το θυμόμουν plus θα το έβρισκα και σαν αστείο..(όχι δεν οφείλεται σε κάποια πενυματική διαταραχή και μόνο που σκέφτομαι την εύρεση εκατοντάδων ή και χιλιάδων τρόπων εξόντωσης ενθουσιάζομαι:kill4u:...μακάρι κάτι παρόμοιο να υπήρχε και για τα μισητά έντομα:nanana:)
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#371 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 27 July 2008 - 01:23

...μακάρι κάτι παρόμοιο να υπήρχε και για τα μισητά έντομα:nanana:)

Posted Image100% Αποτελεσματικοτητα!:hahaha:

Berserk___Gatsu.jpg

#372 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 27 July 2008 - 01:53

μακάρι κάτι παρόμοιο να υπήρχε και για τα μισητά έντομα:nanana:)

Για τα έντομα, πάρε μερικά σαρκοφάγα φυτά από την ανθοέκθεση, πάρε κανά δυο σκατζόχοιρους για κατοικίδια, ή μια οικογένεια βατράχων και μες στο σπίτι, όσο είναι δυνατόν, μην καταστρέφεις τις αράχνες, αν δεν είναι σε εμφανή σημεία που ενοχλούν. Όλα αυτά τα συμπαθέστατα πλασματάκια (πλην της αποκρουστικής αράχνης), είναι εξαιρετικοί θηρευτές εντόμων και τα καταβροχθίζουν σε μεγάλες ποσότητες. Βέβαια αν δεν έχεις αυλή, θα σου πρότεινα μόνο το σαρκοφάγο φυτό, και baygon, με προσοχή και μέτρο! ;)

#373 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 31 July 2008 - 15:21

To death note καταπολεμά και την ανεργία!
Μια κοινωνική προσφορά του άλλου κόσμου!

#374 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 09 August 2008 - 01:19

..............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:26.

#375 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 09 August 2008 - 01:56

Εγώ ευχαρίστως να σκότωνα καμπόσους είτε για τη πλάκα μου είτε γιατί θέλω πάρα πολύ να μην ξαναδώ μπρόστα μου κάποια άτομα του σνιφ παρελθόντος μου...Έχω μπόλικους καθηγητές να ξεκάνω!:hehehe:Μαθηματικούς, αρχαίους, φυσικούς χημικούς(εδώ μιλάμε για λατρεία και ότι φαίνεται πως υπεραγαπούσα το σχολείο:hahaha:) μόνο δυο τρεις θα γλιτώσουν!

Πραγματικά θα σκότωνα και την επόμενη μέρα θα το ξεχνούσα ούτε που θα το θυμόμουν plus θα το έβρισκα και σαν αστείο..(όχι δεν οφείλεται σε κάποια πενυματική διαταραχή και μόνο που σκέφτομαι την εύρεση εκατοντάδων ή και χιλιάδων τρόπων εξόντωσης ενθουσιάζομαι:kill4u:

Eγω να δεις που πηγαινω ακομα σχολειο...:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image