Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#331 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 June 2008 - 15:53

Το thread μετακινήθηκε και ξανάνοιξε. Με ρέγουλα τα posts για να μην ξανακλειδωθεί, ναι ?

E5VV38U.jpg

#332 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 23 June 2008 - 16:15

Ωραίο θέμα! :) Δ ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα τελικά όμως σίγουρα θα έμπαινα στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσω...Αντί όμως να σκοτώνω εγκλιματιες θα πρότιμουσα να΄το χρισιμοποιήσω σε αυτούς που "βοηθώντας μας" μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση...

#333 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 24 June 2008 - 01:12

Πριν καν δω αυτο το thread το ειχα σκεφτει αυτο και ειχα καταληξει στο πως θα το χρησιμοποιουσα...:kill4u: Δεν θα σκοτωνα μονο εγκληματιες οπως ο Light, αλλα και καποια αλλα ατομα που εχω υπ'οψην μου...^^ Ετσι για το ανευ!!!!!:hehehe::hehehe:
Posted Image
Cause Santa knows.....

#334 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 24 June 2008 - 12:35

Ρε παιδιά. Ειναι πολύ μεγάλο διλλημα. Αλλά θα το χρεισημοποιούσα μόνο όταν επιτακτική ανάγκη και όχι απλώς να σκοτώσω κάποιον.
Posted Image

#335 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 24 June 2008 - 13:31

ειτε χρεισιμοποιοντας το death note ειτε οχι για να σκοτωσεις καποιον παλι δολοφονος θα ησουν...:oo:
οποτε εγω λεω ΟΧΙ δεν θα το χρεισιμοποιουσα!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#336 konous

konous

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 24 June 2008 - 13:39

Ετσι ειναι αφου με τον εναν η τον αλλο τροπο δολοφονος θα ημουν οποτε οχι!ΔΕΝ θα το χρησιμοποιουσα!κ οι αποψεις οτι με αυτο θα μπορουσε να γινει καποιος θεος νομιζω πως στεκουν γτι ο θεος δεν καταστρεφει αλλα κ δημιουργει!

#337 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 24 June 2008 - 13:44

Εγώ θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω κάποιους που έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ανθρωπότητα, και μερικούς που κάποτε μου είχαν φερθεί με τον χειρότερο τρόπο. Για να τους εκδικηθώ τους μεν και τους δε, δεν θα τους σκότωνα αμέσως με καρδιακή προσβολή, αλλά με κάποια ασθένεια που θα τους ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#338 Cataklon

Cataklon

Knowledge Seeker

• Members
  • 22 posts

Posted 24 June 2008 - 14:09

Εγώ θα χρησιμοποιούσα το εν λόγο τετράδιο για να κατακτήσω το κόσμο δια βίας!!Είμαι ένα σαδιστικό καθίκι και όλοι οι θανάτοι θα ήταν επώδυνοι...

#339 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 June 2008 - 14:13

ειτε χρεισιμοποιοντας το death note ειτε οχι για να σκοτωσεις καποιον παλι δολοφονος θα ησουν...:oo:
οποτε εγω λεω ΟΧΙ δεν θα το χρεισιμοποιουσα!!!

Αν ομως μπορεις να σωσεις καποιον και δεν το κανεις και παλι το ιδιο δεν εισαι? Και χωρις να το χρησιμοποιησεις..... Οποτε εισαι μπροστα στο διλημμα..... Ζει ο κακοποιος η ζει το θυμα?

#340 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 24 June 2008 - 14:14

δεν θα τους σκότωνα αμέσως με καρδιακή προσβολή, αλλά με κάποια ασθένεια που θα τους ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό..

:oo:(δεν θα σου πάω ποτέ κοντρα)

:hahaha:

btw δεν νομίζω οτι θα το χρησιμοποίουσα:thatsit:
Spoiler:

:8):

#341 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 June 2008 - 14:16

Αν ομως μπορεις να σωσεις καποιον και δεν το κανεις και παλι το ιδιο δεν εισαι? Και χωρις να το χρησιμοποιησεις..... Οποτε εισαι μπροστα στο διλημμα..... Ζει ο κακοποιος η ζει το θυμα?

Εγω παλι δεν δεχομαι οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος να τον σωσεις παρα μονο το να γινεις δολοφονος. Αν εχω βγαλει ενα ηθικο διδαδγμα απο τους X-Men, αυτο ειναι οτι υπαρχει παντα ενας αλλος, καλυτερος τροπος.
Posted Image

#342 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 June 2008 - 14:20

Oι Χ Μen ηταν μεταλλαγμενοι υπερηρωες με υπερφυσικες δυναμεις....οποτε ναι γι αυτους μαλλον υπηρχε και αλλος τροπος... Αν εισαι ενας απλος ανθρωπος με ενα DN στα χερια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια.... Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο ο απλος εγκληματιας που σκοτωνει κοσμο. Παντα υπαρχουν δικτατορες και αλλου ειδους "καλα παιδακια " τα οποια δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα αντιμετωπισει κανεις.....

#343 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 June 2008 - 15:56

Oι Χ Μen ηταν μεταλλαγμενοι υπερηρωες με υπερφυσικες δυναμεις....οποτε ναι γι αυτους μαλλον υπηρχε και αλλος τροπος... Αν εισαι ενας απλος ανθρωπος με ενα DN στα χερια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια....

Απο μια αποδεδειγμενα ψαγμενη poster σαν εσενα περιμενα να καταλαβαινεις οτι τα μηνυματα που περνανε στον αναγνωστη τα καλα κομιξ/manga/κτλ δεν περιοριζονται μονο μεσα στον κοσμο τους αλλα (πρεπει να) βρισκουν πρακτικη εφαρμογη και στη ζωη μας (ασε που στους X-Men μαλλον ειναι χειροτερα τα πραγματα απ'οτι στην πραγματικη ζωη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Παντα υπαρχει ενας αλλος τροπος, και ακομα και αν δεν ειναι προφανης, μπορεις να ψαξεις να τον βρεις αντι να γινεις ο ιδιος δολοφονος. Αρα το ερωτημα "ζει ο δολοφονος ή το θυμα" για μενα ειναι ατελες.

Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο ο απλος εγκληματιας που σκοτωνει κοσμο. Παντα υπαρχουν δικτατορες και αλλου ειδους "καλα παιδακια " τα οποια δεν ειναι και τοσο ευκολο να τα αντιμετωπισει κανεις.....

Αυτο το λες σε συνδυασμο με το προηγουμενο; Αν ναι, εγινε αρκετη συζητηση σε προηγουμενες σελιδες για το κατα ποσο ενας θανατος ενος δικτατορα αρκει για να σταματησει την καταπιεση σε αυτου του ειδους τις χωρες. Ας πουμε οτι δεν το θεωρω τοσο απλο.
Posted Image

#344 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 24 June 2008 - 16:39

Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα το χρησιμοποιούσαν είτε από περιέργια για να δουν αν όντως λειτουργεί, είτε για να σκοτώσουν κακούς ανθρώπους και εγκληματίες, είτε κάποιον που μισούν!
Εγώ πάντως θα το χρισημοποιούσα ακόμα και αν δεν έχω το δικαίωμα να αφαιρέσω σε κανέναν την ζωή, όμως μερικές φορές μας κυβερνάνε τα συναισθήματα και όχι η λογική!!!!
Αν και είναι στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου! όπως το δει κανείς.....
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#345 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 June 2008 - 18:36

Εντάξει, ότι θα ήταν απαίσιο και απάνθρωπο να χρησιμοποιήσει κανείς το Death Note το ξέρουμε. Ότι δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρούμε με το έτσι θέλω ζωές επίσης το ξέρουμε. Οπότε για το αν θα ήταν ηθικά σωστό την έχουμε την απάντηση.

Όμως εγώ, αν και τα ξέρω όλα αυτά, δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα τα εφάρμοζα κι όλας. Οπωσδήποτε μια δύναμη σαν του Death Note θα ήταν τεράστιος πειρασμός. Υποθέτω ότι δε θα ήθελα να το καταστρέψω αλλά θα φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω. Οπότε θα το κλείδωνα κάπου και θα προσπαθούσα να το ξεχάσω. Και σε κάποια στιγμή αδυναμίας θα το χρησιμοποιούσα και μετά... :colddd:

Ή απλά θα έλεγα στο Shinigami να το πασάρει σε κάποιον άλλο.

15fkk04.jpg