Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Posted 01 August 2007 - 23:35
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 August 2007 - 11:01
........μισώ την δύναμη της βαρυτήταςΜισώ τον 2ο Θερμοδυναμικό Νόμο.
Posted 02 August 2007 - 11:34
L2fly, αυτό έκανα και εγώ μέχρι ξύπνησα........μισώ την δύναμη της βαρυτήτας

"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 02 August 2007 - 12:03
ε, τι να κανεις? περνανε τα χρονια. Με μια πλαστικη ομως αυτο διορθωνεται...........μισώ την δύναμη της βαρυτήτας

Posted 02 August 2007 - 12:23

Posted 02 August 2007 - 12:32
μιλάς από προσωπική εμπειρίααααε, τι να κανεις? περνανε τα χρονια. Με μια πλαστικη ομως αυτο διορθωνεται...
:wis:

και ας με μισήσει κάποιος please που καλοκαιριάτικα πήγα και κρύωσα και είμαι τέζα στο κρεβάτι

πάντως το χειρότερο είναι ότι σκέφτομαι ότι η παρέα μου θα πάει το απόγευμα για μακροβούτια
και εγώ είμαι αναγκασμένη να κάτσω εδώ μέσα

Posted 02 August 2007 - 14:29

Posted 02 August 2007 - 15:22
Αν δεν υπήρχαν οι επιπλέον χρεώσεις ο καθένας θα κρατούσε τις ταινίες όσο καιρό ήθελε.
Μερικά video club κάνουν προσφορές για 6ωρη ενοικίαση ή αυθημερόν επιστροφή ή 2+1 ή 3+1 κλπ
Συμφωνώ,αλλά όταν σε χρεώνουν 1,5 παραπάνω όχι για μια μέρα αλλά για μια ώρα καθυστέρηση(δλδ πήρα την ταινία στις 8,αν την φέρω 2 μέρες μετά αλλά στις 9 χρεώνετε καθυστέρηση)έχει κανείς το δικαίωμα να ναι τσαντισμένος,έτσι?
Μισώ το γεγονός πως τα νέα topics φυτρώνουν σαν μανιτάρια...
Σε λίγο θα δω θέμα: "πως τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό" (είδα το lucky star ep 1 πρόσφατα...και επηρεάστηκα ) συγκρατηθείτε λίγο ρε παιδιά!
Αν τα τοπικ έχουν νόημα,δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα.

Posted 02 August 2007 - 18:10
και ας με μισήσει κάποιος please που καλοκαιριάτικα πήγα και κρύωσα και
σε μισώ με όλο μου το είναι

Posted 02 August 2007 - 18:54

κατα τα αλλα...

Posted 02 August 2007 - 21:25
Συμφωνώ,αλλά όταν σε χρεώνουν 1,5 παραπάνω όχι για μια μέρα αλλά για μια ώρα καθυστέρηση(δλδ πήρα την ταινία στις 8,αν την φέρω 2 μέρες μετά αλλά στις 9 χρεώνετε καθυστέρηση)έχει κανείς το δικαίωμα να ναι τσαντισμένος,έτσι?
Από αυτά που λες, νοίκιασες ταινία κατηγορίας "ημέρας"* και αντί να την επιστρέψεις την επομένη, την επέστρεψες την μεθεπόμενη μέρα, γι' αυτό και το πρόστιμο του 1,5€.
Μόνο τα τύπου 24 self video ή όπως τα λένε χρεώνουν με την ώρα (εκτός και αν το video club κάνει κάποια προσφορά, θυμάμαι μια φορά πως για 1 λεπτό δεν ίσχυε η εξάωρη ενοικίαση και πλήρωσα κανονικά: 2€ αντί για 1€ της προσφοράς)
*Νοικιάζεις π.χ. την Παρασκευή 3 Αυγούστου μία ταινία "ημέρας". Δεν έχει σημασία αν τη νοίκιασες στις 8 το πρωί ή στις 11 το βράδυ, πρέπει να την επιστρέψεις το Σάββατο 4 Αυγούστου πριν κλείσει το video club. (είμαι μέλος σε 10 {μερικά είναι της ίδιας αλυσίδας, αλλά χρειάστηκε να υπογράψω ξανά} και έχω νοικιάσει εκατοντάδες ταινίες, λογικό δεν είναι να ξέρω πολλά;

Αν τα τοπικ έχουν νόημα,δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα.
Τα περισσότερα δυστυχώς δεν έχουν.
Ή θα πρέπει να μπει κάποιο μέτρο ή να δημιουργηθεί ένα " Black Hole section" στα off topic, για να μπαίνει ο καθ' ένας και να κάνει ό,τι θέμα του καπνίσει...
Posted 03 August 2007 - 12:10

Posted 03 August 2007 - 12:20
[friendly spam]ganbatteΜισω την συνδεση μου
. Κατεβαζει απο DB with 2 kb/s.εδω και 1 ωρα

Posted 03 August 2007 - 18:24
Direct Download for [dattebayo] Anime [/friendly spam]
Απίστευτο Link.. μισώ όποιον το ήξερε και δεν μου το είπε πιο νωρίς..!!
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted 03 August 2007 - 21:39
Good night