Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?


  • This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#781 ssj4_goku

ssj4_goku

    Anime Freak

  • Members
  • 352 posts

Posted 30 August 2007 - 17:28

Μισώ τους εμπρηστές αλλά ακόμα περισσότερο μισώ αυτούς που κρύβονται από πίσω με τα διάφορα συμφέροντα τους, πολιτικά και μη. Όχι μόνο αυτή την βδομάδα.
Posted Image

#782 denisuki~

denisuki~

    Stronger than Darth Vapor

  • Members
  • 281 posts

Posted 31 August 2007 - 04:31

Αυτή τη βδομάδα μισώ τον ψευτολαϊκιστή (ούτε καν λαϊκιστής δηλαδή) Πολύδωρα που αναγκάστηκε να σπρώξει έναν κορμό δέντρου μαζί με κατοίκους πυρόπληκτου χωριού. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Έχει πάρει εδώ και καιρό βέβαια τη θέση του στην μαύρη λίστα, ακριβώς κάτω από τη Μαριέττα Γιαννάκου.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#783 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 August 2007 - 11:26

Φυσικά το είδα σε άλλο forum και είπα να το μεταφέρω. εδώ μπορείτε να γράφετε ποιον από τους users και μη μισείτε αυτή την εβδομάδα.


κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το τόπικ και με διάθεση για χαβαλέ... κατέληξε να μισούμε όλους τους υπόλοιπους και μάλιστα σε συχνότητα πολύ ικρότερη της εβδομάδος...

δε βρίσκω λόγο ύπαρξης πλέον οπότε... locku locku

και θα παρακαλούσα να μην ανοιχτεί κάποιο παρόμοιο. τουλάχιστον χωρίς να έχει συζητηθεί μια πιο ενδιαφέρουσα μορφή/δομή...