Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#616 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 31 July 2007 - 12:37

Μισώ το PhotoShop που μου μισεί...:nanana::cry5::emptyonexg1:

oR4yYRl.gif

#617 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 July 2007 - 16:53

Μισώ τις γυναίκες που δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια "συγνώμη", ειδικά όταν αυτή είναι έμπρακτη. Άσταδιάλα!!...:madtodeath:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#618 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 July 2007 - 17:00

Μισώ έχουν να με πάρουν από τότε που αρχίσαν οι διακοπές.....και το παίζαν φίλοι από πάνω:oo:
Posted Image

#619 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 31 July 2007 - 17:04

Μισώ τις γυναίκες που δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια "συγνώμη", ειδικά όταν αυτή είναι έμπρακτη. Άσταδιάλα!!...:madtodeath:

αχεμ...

σε ένα τόπικ στα παλιά σου λημέρια έχουν ειπωθεί κάποιες σοφίες περί τέτοιων θεμάτων... πέρνα καμιά βόλτα.

Spoiler:

#620 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 01 August 2007 - 00:22

πιστεψε με κ οι γυναικες μισουν τους ανδρες π κανουν οτι κανουν κ μετα νομιζουν οτι λυνουν το prob με μια συγνωμη... :P peace for all though

αν κ δεν περασε μια βδομαδα εγω θα μισησω τωρα ενα συγκεκριμενο καταστημα παπουτσιων π ενω δηλωνει εκτπωσεις... ενα certain pair of shoes απο 56 ευρω... το πηγε 50.... τι σκατα κ αποσκατα γμτ μ;_; μονο εκτπωση δεν ειναι that πουντες οι καλες οι μερες π εβλεπα τα παντα να ναι στην μιση τιμη
~αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τ_Τ~:bahhh:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#621 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 01 August 2007 - 12:24

Μισώ το dvd που δεν έπαιζε χθες το Children of the corn και έτσι θα πρέπει να το ξανανοικιάσω από άλλο videoclub.:oo::deadga6:
Posted Image

#622 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 01 August 2007 - 12:48

Μισώ το dvd που δεν έπαιζε χθες το Children of the corn και έτσι θα πρέπει να το ξανανοικιάσω από άλλο videoclub.:oo::deadga6:

Try some voodoo stuff [στο dvd αλλά και στον υπάλληλο :hahaha:]

Εχεμ για άλλη μια φορά το μίσος μου στους "έξυπνους" οδηγούς που νομίζουν ότι είναι απολύτος λογικό να στρίψουν αριστερά ενώ είναι στη δεξία λωρίδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και αφού κάνουν τη μια μλκ, να περάσουν το φανάρι με κόκκινο για να συνεχίσουν την στροφή τους περνώντας από το αντίθετο ρεύμα γράφοντας τους όλους στα @@ τους [ευτηχώς που μόλις είχε ανοίξει το φανάρι και ήταν ακόμα σταματημένοι αλλίως θα 'χαμε θύματα :oo: ]

#623 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 01 August 2007 - 12:53

Βασικά σήμερα μισώ πολύ κοσμο,οπότε επανέρχομαι:

Μισώ τα ποζέρια που πάνε και το παίζουν πολύ σπουδαίοι επειδή δεν κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους απο το να πηγαίνουν για πάρτυ,οπότε αν εσύ βγαίνεις 1 φορά το μήνα π.χ.ή τη βδομάδα σε έχουν σαν 1 τπτ.
Μισώ τη μόδα του emo(μου την δίνουν οι μόδες)
Μισώ το γεγονος ότι χρωστάω 1,6 ευρώ στο βιντεοκλάπ και θέλω πάρω τανία:deadga6:
Posted Image

#624 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 01 August 2007 - 14:54

Πολί μίθοθ, πολί παρα πολί!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#625 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 01 August 2007 - 15:14

Μισώ τον κολλητό μου που μου χάρησε μια κάρτα γραφικών πριν 2 μήνες και τώρα με ήφος :wis: την ζητάει πίσω ενώ του είχα χαρίσει κι εγώ μια Motherboard..

Έχει τον χειρότερο τρόπο και με έχει τσαντίσει πάρα πολύ, εκεί που τα λέγαμε από το τηλ μια φορά την βδομαδα τώρα πέρνει 2-3 φορές την ημέρα και καλά για να τα πούμε και άλλα.. μη χ3σω! :oo:

arg# :burningbe3::burningbe3::burningbe3:

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#626 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 01 August 2007 - 15:23

Μισώ τα ψώνια
Μισώ τους υπναράδες
Μισώ τους πωλητές υλικών ζωγραφικής που όλο ακριβαίνουν τις τιμές τους:oo:
Μισώ τον Χατζιγγιάννη
και τον Ιωαννίδη
και τα πουλιά
και τα αμάξια
και τις μοτοσυκλέτες
και θα πολλούς ακόμα....
Posted Image

#627 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 01 August 2007 - 17:28

Μισώ όσο τίποτα άλλο τις επιπλέον χρεώσεις στα βίντεο κλάπ για καθυστέριση.Μόλις έδωσα 6 ευρώ που τα φύλαγα για κόμιξ.:nod:

Αν δεν υπήρχαν οι επιπλέον χρεώσεις ο καθένας θα κρατούσε τις ταινίες όσο καιρό ήθελε.

Μερικά video club κάνουν προσφορές για 6ωρη ενοικίαση ή αυθημερόν επιστροφή ή 2+1 ή 3+1 κλπ

Η συγκεκριμένη ταινία είναι παλιά. Όπως τα DVD του ADN γίνονται κ*** και δεν παίζουν, έτσι συμβαίνει και με αυτά.
Πάντως στα 2 από τα 3 καταστήματα seven στη Λάρισα έχουν συσκευή καθαρισμού και αν ένας δίσκος δεν παίζει το πηγαίνω για καθάρισμα. Σε άλλα video club που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, απλά δεν πληρώνω.

Μισώ το γεγονος ότι χρωστάω 1,6 ευρώ στο βιντεοκλάπ και θέλω πάρω τανία:deadga6:

:whistling:
--------------------------------------------------------------------------------------------
===================================================
Μισώ το γεγονός πως τα νέα topics φυτρώνουν σαν μανιτάρια...

Σε λίγο θα δω θέμα: "πως τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό" (είδα το lucky star ep 1 πρόσφατα...και επηρεάστηκα ) συγκρατηθείτε λίγο ρε παιδιά!
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#628 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 August 2007 - 20:19

Σε λίγο θα δω θέμα: "πως τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό" (είδα το lucky star ep 1 πρόσφατα...και επηρεάστηκα ) συγκρατηθείτε λίγο ρε παιδιά!

πες τα άνθρωπέ μου... πες τα να αγιάσει το στόμα σου... γιατί μετά εγώ γίνομαι κακός αν κάνω παρατηρήσεις ή κλειδώνω τόπικ...

#629 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 01 August 2007 - 21:51

πες τα άνθρωπέ μου... πες τα να αγιάσει το στόμα σου... γιατί μετά εγώ γίνομαι κακός αν κάνω παρατηρήσεις ή κλειδώνω τόπικ...

Posted Image

#630 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 August 2007 - 23:21

--------------------------------------------------------------------------------------------

:nod::nod::nod:

E5VV38U.jpg