Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#556 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2007 - 01:40

Μισώ το ότι σταμάτησα να μαθαίνω πιάνο.Έχω σταματήσει και άλλα πράγματα(basket,tennis κτλ) αλλά το ότι σταμάτησα το πιάνο ήταν το μεγαλύτερο λάθος.Όχι τίποτα άλλο έβλεπα και το Nodame Cantabile(έχει τελειώσει τώρα) και θύμωνα ακόμα πιο πολύ:erk:Βέβαια ήμουν μικρός τότε(6-7 χρονών) και βαριόμουνα να διαβάζω.Προτιμούσα να παίζω με τα παιχνίδια μου.Δυστυχώς τώρα είναι αργά για να αρχίσω.Και μη πει κανείς ποτέ δεν είναι αργά.Έχω ήδη τη σχολή και θα αρχίσω και Ιαπωνικά από το Σεπτέμβριο.Δε θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος.(και ούτε όρεξη για παραπάνω διάβασμα)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#557 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 23:11

Τους τύπους που θεώρησαν σωστό να πλακώσουν στο ξύλο τους πυροσβέστες που προσπαθούσαν να σώσουν ένα σπίτι, αντί τα χωράφια με τις ελιές.:terror2:

#558 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 00:18

Μισώ το ότι σταμάτησα να μαθαίνω πιάνο.

Μισώ το ότι σταμάτησα Tae Kwon Do ενώ τα πήγαινα καλά και μου άρεζε πολύ:deadga6:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#559 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 00:29

Μισώ το ότι σταμάτησα Tae Kwon Do ενώ τα πήγαινα καλά και μου άρεζε πολύ:deadga6:

Κοίτα αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς να αρχίσεις και τώρα.Το πιάνο σε αυτή την ηλικία είναι λίγο αργά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#560 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 09:00

Ταξιτζήδες!!! Όλους, μου το παίζουν και κύριοι οτι δίθεν ένας που κάνει την μαλ@#wtf (π.χ. ο άλλος που έκλεψε τον Άγγλο) χαλάει την δουλεία! Αλλα όλοι τους ειναι παρετονένανκαιχτύπατοναλλονwtfomgffsκαιπουσεακομα :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#561 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:11

μισώ τις μακρυχέρες, μισώ όσους σουφρώνουν-κλέβουν γενικότερα :erk:
* * στο τσάκ την γλίτωσα την σακούλα με τα ρουχαλάκια μου o.O
Tην μια στιγμή δοκίμαζα πεδιλάκια, την άλλη στιγμή είδα την παλιόγρια
να έχει πάρει την σακούλα μου και να φεύγει :terror2: σαν τον φλας εξφεντονίστηκα,
άσε που κόντεψα να πάθω και καρδιακό :uhh: **
Τέλος και μισώ και την φετινή χρονιά γιατί όλα τα στραβά-κούλα φέτος μου συμβαίνουν

rrmr.png

#562 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:37

μισώ τις μακρυχέρες, μισώ όσους σουφρώνουν-κλέβουν γενικότερα :erk:
* * στο τσάκ την γλίτωσα την σακούλα με τα ρουχαλάκια μου o.O
Tην μια στιγμή δοκίμαζα πεδιλάκια, την άλλη στιγμή είδα την παλιόγρια
να έχει πάρει την σακούλα μου και να φεύγει :terror2: σαν τον φλας εξφεντονίστηκα,
άσε που κόντεψα να πάθω και καρδιακό :uhh: **
Τέλος και μισώ και την φετινή χρονιά γιατί όλα τα στραβά-κούλα φέτος μου συμβαίνουν

Ωχ,και 'συ έπεσες θύμα γριάς?:oo:Άστα να πάνε,όλοι το πότε γυρίζεις τη πλάτη σου περιμένουν...τι έγινε τελικά,την άφησες αφού πήρες τη σακούλα ή την πήγες σε κανά μπάτσο?

Μισώ το Λιακόπουλο που έχει στερέψει από ιδέες και επαναλαμβάνετε με αποτέλεσμα το γέλιο που πρόσφερε απλώχερα με τις μλκς που έλεγε να έχει μειωθεί δραματικά:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#563 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:43

Μισώ αυτούς που με σπρώχνουν στο λεωοφορείο και τους πελάτες που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα

#564 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:51

τι έγινε τελικά,την άφησες αφού πήρες τη σακούλα ή την πήγες σε κανά μπάτσο?

την αφίσα... είχε και 2παιδάκια μαζί 6με8 χρονών και λυπήθηκα τα παιδάκια :smokingg:
θα μου πείς με τέτοια γιαγιά που έχουν ωραίο παράδειγμα περνούν <<
εύχομαι να μην της μοιάσουν

rrmr.png

#565 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 13:52

Μισω τον red piramid που λεει οτι το shortbus ειναι ταινεια με συναισθημα ενω ειναι ταινεια για gay.
Mισω και τον phantom duck που εκλεισε το τοπικ με τα μπαζα.
Μισω αυτους που ισχυριζονται πως ειδωλα ειναι οι καλλονες που ποσταρουν αλλα δεν ξερουν πως εμεις πρεπει να ειμαστε τα ειδωλα για αυτες.
Μισω τη microsoft που κανει ban τα σπασμενα 360 και αναγκαζομαι να πληρωνω 70 ευρω το παιχνιδι για να χαρω το live
Μισω τους αμερικανους και τη προπαγανδα τους.
Μισω τα τορρεντ που αλλοτε πιανουν 40KB/s και αλλοτε ο,5...
Μισω την ομαδα του ναρουτο που ενω ηταν μια χαρα σειρα τη κατεντησε pokemon
Μισω τα ακροδεξια τομαρια που ισχυριζονται πως οι φωτιες δε προκαλουν κακο στην Ελλαδα
Μισω το Κοτσωβολο που εbαλε την Philips Cineos 32'' 1000 ευρω απο 1400 που εκανε οταν αγορασα εγω τηλεοραση και πηρα την Cineos 26'' 1000 ευρω στη τιμη που εχει σημερα η 32'' δηλαδη.
Μισω τη τυχη μου που δε θα αξιωθω ουτε φετος να παω διακοπες σε κανα νησακι.

Παρολα αυτα απεχθανομαι το μισος ως συναισθημα...:fromabove:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#566 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 14:00

Μισω τον red piramid που λεει οτι το shortbus ειναι ταινεια με συναισθημα ενω ειναι ταινεια για gay.
Mισω και τον phantom duck που εκλεισε το τοπικ με τα μπαζα.
Μισω αυτους που ισχυριζονται πως ειδωλα ειναι οι καλλονες που ποσταρουν αλλα δεν ξερουν πως εμεις πρεπει να ειμαστε τα ειδωλα για αυτες.
Μισω τη microsoft που κανει ban τα σπασμενα 360 και αναγκαζομαι να πληρωνω 70 ευρω το παιχνιδι για να χαρω το live
Μισω τους αμερικανους και τη προπαγανδα τους.
Μισω τα τορρεντ που αλλοτε πιανουν 40KB/s και αλλοτε ο,5...
Μισω την ομαδα του ναρουτο που ενω ηταν μια χαρα σειρα τη κατεντησε pokemon
Μισω τα ακροδεξια τομαρια που ισχυριζονται πως οι φωτιες δε προκαλουν κακο στην Ελλαδα
Μισω το Κοτσωβολο που εbαλε την Philips Cineos 32'' 1000 ευρω απο 1400 που εκανε οταν αγορασα εγω τηλεοραση και πηρα την Cineos 26'' 1000 ευρω στη τιμη που εχει σημερα η 32'' δηλαδη.
Μισω τη τυχη μου που δε θα αξιωθω ουτε φετος να παω διακοπες σε κανα νησακι.

Παρολα αυτα απεχθανομαι το μισος ως συναισθημα...:fromabove:

Είναι 1 δικό μου νοσηρό προαίσθημα ή μόλις μας επισκέφθηκε νέος δράκοντας?
(αν με πιάνετε)

Μισησέ με όσο θές,εγώ το γουστάρω το Shortbus ότι και να γίνει.Και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μισώ το τόπικ για τα μπάζα που έφτιαξες,αλλά νομίζω ότι η απάντηση του Spawn_I με κάλυψε απόλυτα,οπότε δεν το συνεχίζω.

την αφίσα... είχε και 2παιδάκια μαζί 6με8 χρονών και λυπήθηκα τα παιδάκια :smokingg:
θα μου πείς με τέτοια γιαγιά που έχουν ωραίο παράδειγμα περνούν <<
εύχομαι να μην της μοιάσουν

Wishful thinking...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#567 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 14:10

Παρακαλώ, σε αυτό το thread μισούμε, δεν κοντραρόμαστε....για αυτές τις δουλειές έχουμε τα PM...:Blissfull:

And nοw sth completely different...:thatsit:

Spoiler:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#568 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 14:41

Είναι 1 δικό μου νοσηρό προαίσθημα ή μόλις μας επισκέφθηκε νέος δράκοντας?
(αν με πιάνετε)

Παντού υπάρχει ένας δράκος :hahaha:
phmava.php

#569 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 15:23

Παντού υπάρχει ένας δράκος :hahaha:

Ακόμα και στην Λάμψη Ο.Ο

Μμμμ εγώ μισώ την ζέστη στην Κοζάνη και τους πρίχτες πελάτες (μην πω το πιο βαρύ) στο νετ που δουλεύω π.χ

-Ένα Pc plz

-Ofc Κάτω Αριστερά τον 12

-Που είναι αυτός? ? ?

Arghhhhhhhhhhhhhhh :erk:

Τί θέλει απο την ζωή μου?Τί να κάνω να του το ζωγραφίσω ή να του δώσω GPS?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#570 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 16:02

Spoiler:

Ωχ θεεεε μου! πάει ένας φίλος μου Φολέγανδρο... λές να είναι τόσο μικρός ο κόσμος ?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"