Οπότε γενικά μισώ κάθε 'μισογύνη' σαν αυτό,και κάθε φασ΄στα,ομοφοβικό και ρατσιστικό τέρας που υπάρχει εκεί έξω.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Posted 07 July 2007 - 01:42
Οπότε γενικά μισώ κάθε 'μισογύνη' σαν αυτό,και κάθε φασ΄στα,ομοφοβικό και ρατσιστικό τέρας που υπάρχει εκεί έξω.
Posted 07 July 2007 - 01:46
Επειδή κι εγώ έχω φάει τις κατσαρίδες στη μάπα, έχω βρει την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για να τις εξολοθρεύεις...
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Εμένα η λύση λέγεται μαμά.Όταν βλέπω κατσαρίδα(και άλλα έντομα γενικά) φωνάζω τη μαμά να έρθει να το σκοτώσει

Posted 07 July 2007 - 02:40
Έλεος τι έχουν πάθει όλοι με αυτόν.
Όσο για τις κατσαρίδες δεν είναι τρομακρικά έντομα, δηλαδή άμα σας τσιμπήσει κάποια σφήγκα τι θα κάνετε ;
Posted 07 July 2007 - 06:29
Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.Μισώ τον μλκ τον παπά της περιοχής μου που είπε στην αδερφή μου ότι ο άντρας είναι ο 'αρχηγός' και η γυναίκα για την κουζίνα.Σεβάστηκα τα χρόνια του [...]
*w/ Pantera song playing in the background[...] αλλά...sooner or later,me and him,just 5 minutes alone. [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 July 2007 - 13:59
Εμένα η λύση λέγεται μαμά.Όταν βλέπω κατσαρίδα(και άλλα έντομα γενικά) φωνάζω τη μαμά να έρθει να το σκοτώσει
Περισσότερο μισώ όμως τις κατσαρίδες και τις ακρίδες.Αν πέσουν επάνω μου μπορεί να πάθω και ανακοπή καρδιάς από τη τρομάρα μου
Ohoho και γώ μια αηδία τη νιώθω αλλά ντάξει πλέον έχω κάπως συνιθίσει, στη αρχή τις "σκότωνα" με το φαράσι [όταν ήμουνα στο ΤΕΙ] αλλά τώρα εδώ επειδή είναι ποιο μεγάλος ο χώρος δεν υπάρχει σωτηρία, κρατς με τη μία, με το παπούτσι/παντόφλα, αναλόγως τι έχω πρόχειρο αλλιώς εφημερίδα ή περιοδίκο
Posted 07 July 2007 - 15:56
Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.*w/ Pantera song playing in the background
![]()
*
Βλέπω Kenny συνενοούμαστε
Όσο για τις κασταρίδες και το Χατζιγγιάννη η λύση ελιναι κοινή:σκοτώστε τους...
Posted 07 July 2007 - 16:20
Όσο για τις κασταρίδες και το Χατζιγγιάννη η λύση ελιναι κοινή:σκοτώστε τους...
Με ανηλεες ποδοπατημα ή με Τeza?

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 07 July 2007 - 16:52
Posted 07 July 2007 - 17:30
Με ανηλεες ποδοπατημα ή με Τeza?
όλες μεταλλαγμένες είναι, το τέζα το 'χουν για νεσκαφέ
ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)
όχι??? τότε μόνο εμένα με δέρνει η γκαντεμιά?
btw, από τώρα και στο εξής μισώ τη σχολή μου και μόνο. ΤοΤ
Posted 07 July 2007 - 17:36
![]()
ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)
Man,i feel so lucky i wasn't you that night:hahaha:
Posted 07 July 2007 - 17:36
![]()
Ohoohoho μία τέτοια μου "επιτέθηκε" στη δουλειά όταν έκανα πρακτική, πήγε χώθηκε μέσα σε ένα ντοσιέ, το οποίο τίναχτηκε με την απαραίτητη δύναμη από το παράθυρο του 4ου ορόφου
Μου φάνηκε ότι την είδα να πέφτει προς τον ακάλυπτο, μάλλον θα έζησε
Posted 07 July 2007 - 17:42
![]()
Ιδιου μεγεθους εχω εκτελεσει 2 φορες ως τωρα στη δουλεια!
(ευτυχως δεν ειχε κοσμο τριγυρω...)
Σκουπα as a weapon on both cases... Διαμελησμος της κατσαριδας απαραιτητος, just to make sure...
Posted 07 July 2007 - 19:33
Παρεπιπτοντως...μισω τα ψαρια...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 07 July 2007 - 19:50
Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...παντως, ο πιο αποτελεσματικος τροπος εξοντωσης κατσαριδας ειναι παπουτσακι, κεντραρεις, και ριχνεις το ποδι...ακουγεται το χαρακτηριστικο κρακ, και αφηνεις τα μυρμηγκια να κανουν την υπολοιπη δουλεια...
Παρεπιπτοντως...μισω τα ψαρια...
Υπερβάλουμε???
Προτιμό τα ψαράκια(εκτός από αυτά που μπορούν να με φάνε) από οποιδήποτε κατσαρίδα.Και ναι είναι ακύνδινες πέρα του ότι μπορούν να σου προκαλέσουν έμφραγμα,αλλά δεν τις κάνει λιγότερο αηδιαστικές.
Posted 07 July 2007 - 20:08
![]()
BTW, μία φορά η μάνα μου σε ένα ξενοδοχείο του κω*** άνοιξε την ντουλάπα και πετάγετε μία κατσαρίδα-Hulk και κάθετε στο κεφάλι της
Παρεπιπτώντος, μισώ τον ήλιο που με έκανε ψητό!!! (καλά φταίω και εγώ που καθόμουν απο τις 1 και 30 μέχρι τις 7 αλλά anyway...)
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

This topic is locked