Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#376 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 22:31

So now u know που να απευθυνθείς :love: I like Yuna of Final Fantasy 10 :) I would like to be Tidus just for u :) Or better to be Aureon :) Μην φοβάσαι με τίποτα Yuna μου...εδώ είμαι για σένα και ότι προκύψει¨...Αμα ξαναγίνει η κακία μάγισσα πάλι θα την ρεζιλέψω σε όλα τα forums :D
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#377 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:14

Αχου τι καλός!

Μην τον ενθαρυνεις.... :hihi2::hihi2::hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#378 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:47

So now u know που να απευθυνθείς :love: I like Yuna of Final Fantasy 10 :) I would like to be Tidus just for u :) Or better to be Aureon :) Μην φοβάσαι με τίποτα Yuna μου...εδώ είμαι για σένα και ότι προκύψει¨...Αμα ξαναγίνει η κακία μάγισσα πάλι θα την ρεζιλέψω σε όλα τα forums :D

Είναι η δεύτερη προσφορά για Tidus =3 Ok, είσαι ο Auron XDD

Ουπς =Χ!!

Μμμ τώρα θα μισήσω τον ηλίθιο καθηγητή που έφτιαξε το πρόγραμμα για τις εξετάσεις και γράφω 5 μαθήματα σε μια βδομάδα -.-

#379 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:49

Ποιόν να μην ενθαρύννει βρε ?Με ενθαρύνει γιατί είμαι ευγενικός. :lovulovu: Εσένα ποιά θα σε ενθαρύνει ?εσένα τον ανώμαλο που κοιτάζει τα βυζιά και φαντάζομαι να τρέχουν τα σάλια σου για να τα γλείψεις.Είσαι και πολύ ανώμαλος που έβαλες στην υπογραφή σου τις γιαπωνέζες κοπέλες και έγραψες ότι σου αρέσουν...Να λοιπόν βασιλιά των ανώμαλων ποιον δεν ενθαρύνουμε...Και ο διάδοχος σού είναι ο Jiraiya που ήθελε να είναι το γατάκι αυτό και ο GaaRa ο υπουργός των ανώμαλων...Εδώ το forum γέμισε ανώμαλους.:hahaha::hahaha::hahaha::wooi2::wooi2::wooi2::wis::wis::wis:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#380 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:53

Ποιόν να μην ενθαρύννει βρε ?Με ενθαρύνει γιατί είμαι ευγενικός.

για το καλο σου το κανω!! θα πεις τιποτα βαρυ στην χαρα σου και θα σε κανουν παλι ban!! :wet2:

εγω μισω το φιλαρακι που με εστησε την τελευταια στιγμη, και την βγαζω στον υπολογιστη σαββατο βραδυ...

:roar:

τον ανώμαλο που κοιτάζει τα βυζιά και φαντάζομαι να τρέχουν τα σάλια σου για να τα γλείψεις.

να, κατι τετοια εννοω... grow up man...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#381 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 23:56

για το καλο του το κανω!! θα πει τιποτα βαρυ και θα τον κανουν παλι ban!! :wet2:

εγω μισω το φιλαρακι που με εστησε την τελευταια στιγμη, και την βγαζω στον υπολογιστη σαββατο βραδυ...

:roar:

Ουπς...τώρα το είδα...τα παίρνω πίσω... :uhh: αλλά δεν νομίζω να μου κάνουν ban...αφού όλο το forum ξέρει τα αδύνατα σημεία τους...:wis:

#382 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:01

*runs away*

Αχ τα έγω περάσει παμπολλες φορές! Τώρα λόγο του προγράμματος είμαι μέσα σάββατο βράδυ *το μίσος φουντώνει*

#383 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:04

*runs away*

from who ?

#384 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:11

from who ?

from chuck *fear*

#385 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 00:41

from chuck *fear*

and who's chuck ?could it be Mr.Ayu-Mania ?:OMG3:

#386 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 02:46

Whaddya mean? There's only one Chuck. 8)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#387 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 10:05

εγω μισω το φιλαρακι που με εστησε την τελευταια στιγμη, και την βγαζω στον υπολογιστη σαββατο βραδυ

Και εγω το ιδιο...
Spoiler:

*runs away*

You made the right choice:bike:

#388 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 11:11

Mr Ayu Mania...Άμα σε έστησε το φιλαράκι σου τότε στήσε τον εσύ... ;)

#389 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 11:39

Mr Ayu Mania...Άμα σε έστησε το φιλαράκι σου τότε στήσε τον εσύ... ;)

Έτσι ώστε να μπορούν να χαρακτηρίζονται και οι δύο με τη λέξη "μ"; ;)

Μισώ που δεν βρίσκω κάτι να μισήσω. :nosey:

oR4yYRl.gif

#390 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2007 - 12:01

from who ?

em, both of you? XDDD

You made the right choice:bike:

Έτσι φαίνεται x_X :hihi:

Μισώ που δεν βρίσκω κάτι να μισήσω.

Δεν είναι κακό να είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη XDD

Αρχίζω να μισώ τον υπολογιστή μου που κολάει συνέχεια >___> (γιατι ποιον μισώ αυτή τη βδομάδα? εγώ κάθε μέρα μισώ και κάτι άλλο x_x)