Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#361 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2007 - 18:41

5 ευρω, last time I checked... και στο μεγαλο μεγεθος, μαζι με το σιροπι καραμελα και το σαντιγυ.

αμα κανεις την αναλογια θερμιδες <=> ευρω δεν φαινεται τοσο ακριβο...

Mpleh, ούτε καπουτσινό ούτε τίποτα, δύο φορές έχω πάει και στην πρώτη είχα πετύχει κατσαρίδα ανάσκελα δίπλα από το πόδι της καρέκλας μου :uhh:
rsrGbGx.gif

#362 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2007 - 21:36

I hate the fact that I have an exam in the morning and I need to wake up even earlier to get the bus to go all the way across the city. Of course all that I assumes that I go to sleep and thus have the need to wake up.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#363 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 15:35

Μπορεί να με μισήσει κάποιος επειδή απαγορεύεται να μισούμε τους εαυτούς μας;
αν και το αφεντικό μου με μισεί πολύ σήμερα.

#364 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 15:42

καλα, σε μισω εγω...

μισω και το αφεντικο σου.. και τα απανταχου αφεντικα... (τουλαχιστον μεχρι να γινω και εγω ενα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 15:45

αν και το αφεντικό μου με μισεί πολύ σήμερα.

Ποιός μπορεί να σε μισησεί *hugs*:lovulovu:! lol

Μισώ μια κοπέλα σε ένα άλλο (αγγλόφωνο) forum, γιατί εκτός του ότι είναι ελιτίστρια και με θεωρεί κατωτερή της, έχει βαλθεί να με κάνει να φαίνομαι ηλίθια σε όλο το forum:oo:! (Αχ πόσο μου αρέσει που εδώ μπορώ να την βρίζω χωρις κανεί να την ξέρει:Blissfull:!)

#366 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 15:49

καλα, σε μισω εγω...

μισω και το αφεντικο σου.. και τα απανταχου αφεντικα... (τουλαχιστον μεχρι να γινω και εγω ενα)

εσύ μη χάσεις ευκαιρία.

Ποιός μπορεί να σε μισησεί *hugs*:lovulovu:! lol

Μισώ μια κοπέλα σε ένα άλλο (αγγλόφωνο) forum, γιατί εκτός του ότι είναι ελιτίστρια και με θεωρεί κατωτερή της, έχει βαλθεί να με κάνει να φαίνομαι ηλίθια σε όλο το forum:oo:! (Αχ πόσο μου αρέσει που εδώ μπορώ να την βρίζω χωρις κανεί να την ξέρει:Blissfull:!)

τι καλή που είσαι.. δώσε λίνκ να της πω ότι "You are taking it."

#367 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 15:56

Χιχιχί έτσι και δεν πει κανά συγγνώμη στο τελευταίο ποστ θα φτιάξω στρατό εναντιον της! *evil face* πλακίτσα είχα μια φαγούρα για την *beep*...

#368 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2007 - 20:09

Μισω τα ποζερια,αυτους π την εχουνε δει καπως, αυτους που την λενε σε ολους και μισω με πολυ μισος ομως τα style imo,trendy και skate,παρα το γεγονος οτι κανω skate,μισω την ενδυμασια!
Τελοσπαντων προσπαθω να μην εχω καθολου στυλ!
Ας κρατησω και λιγο μισος για καμια αλλη εβδομαδα...

#369 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2007 - 01:21

Μισω τα κουνουπια... ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#370 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2007 - 01:40

Μισω τα ποζερια,αυτους π την εχουνε δει καπως, αυτους που την λενε σε ολους και μισω με πολυ μισος ομως τα style imo,trendy και skate,παρα το γεγονος οτι κανω skate,μισω την ενδυμασια!

stallowned.

#371 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2007 - 22:14

Ουυυυυυ σ' αγαπάωωωω!!!Πες τα κοπέλα μου μαζί σου!!
Εμείς μισουμε: Τις γαλοπούλες κ τη φυσική!!(Τα ποζέρια κ ο Τσιάγο εννοούνται)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#372 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 02:30

Μαζι σου και συνεχιζω να μισω τα ταγαρια, τα ατομα τυπου Πλαϊνο Μαλλι επισης μισω τους καθηγητες γιατι με βαλαν να ξανακανω εργασια (ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα)
If u need Help dont call for me!!!

#373 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 10:07

Hate is in the air!!!

Μισώ την ταλαιπωρία που τρώω για να παω στη δουλειά επειδή θέλουν να φτιάξουν ένα μετρό το οποίο θα ειναι 100% άχριστο.
Μισώ που όταν θα γίνει πάλι δεν θα μπορώ να πάω στο αεροδρόμιο χωρις ταξί. Αφου η βλακεία για μετρό δεν θα φθάνει ως εκει.

#374 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 10:54

Χιχιχί έτσι και δεν πει κανά συγγνώμη στο τελευταίο ποστ θα φτιάξω στρατό εναντιον της! *evil face* πλακίτσα είχα μια φαγούρα για την *beep*...

Για δώσε μου url να της πω λίγα λογάκια για το καλό σου...θα της πω ότι αμά δεν ζητήσει συγγνώμη σε σένα θα φέρω χιλιάδες ξυλίες στα μούτρα της!!:nanana:

ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤσι ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτσι.........Μην είσαι με τίποτα στυλάτου κορίτσι μου...trendy + style = για gays !!! Κράτα το στυλ που εσύ γουστάρεις να εμφανιστείς!!!:lovulovu:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#375 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2007 - 18:26

Για δώσε μου url να της πω λίγα λογάκια για το καλό σου...θα της πω ότι αμά δεν ζητήσει συγγνώμη σε σένα θα φέρω χιλιάδες ξυλίες στα μούτρα της!!:nanana:

Αχου τι καλός! Της την είπα και ηρέμησε τωρα πάντως, αν ξαναγίνει θα ξέρω που να τρέξω ^^