Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 15:43

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 18:42
Την επόμενη όταν παραπονέθηκα στα ΕΛΤΑ κατά την γνώμη τους έφταιγε αυτός που έστειλε το συστημένο γιατί λέει δεν έκανε καθαρά γράμματα
Φαντάζομε το σκηνικό έξω από τα γραμματοκιβώτια, ο ταχυδρόμος απορρημένος για το ποιός να είναι ο παραλήπτης, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το Ελληνικό δαιμόνιο. Η λύση .........
Μπούφ, αμπεμπαμπλόν, του κειθεμπλόν, αμπεμπαμπλόν του κειθεμπλόν, μπλίν μπλόν, τα φυλάς, εεεε σόρρυ έδω σε ρίχνω
~~~~~Πλόνκ~~~~~

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 19:53

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2007 - 20:35
ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΟΥ
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 20:44
Τον εαυτο μ που δεν μπορω να αποφασισω για μια οθονη :@
Πόσες φορές θα πούμε ότι δε μπορείς να μισείς τον εαυτό σου σε αυτό το topic;

being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 22:00
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 00:29

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 08:22
Τελλας ... no more comments
Κι εγώ, αλλά όχι μόνο τους μισώ τους έκανα και μήνυση για υπέρ-ογκες χρεώσεις, προσθήκη υπηρεσιών χωρίς την ενυπόγραφη συγκατάθεσή μου και άλλα πολλά..!!! θα τους

αααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

oug#
-= Carpe Noctem =-
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 20:20

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 20:37
μισω την συνδεση μ π αν κ κανει τα παντα για να μην με απογοητευσει ~yay σημερα εφτασα να κατεβαζω με 4kb/sec για 3 δευτερολεπτα~ παρολα αυτα τον 21ο αιονα ετοσ 2007 δεν παιζει να εισαι το τελευταιο ατομο με pstn... στην ελλαδα.... ισως κ στον κοσμο...
Ahhh στιγμές έπους, εκείνες τις ένδοξες μέρες του 2002 που στα καλύτερα πιάναμε 4kbyte:terror2:
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 08:35
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:06
Μισώ τους από πάνω που την έχουν δεί κάπως και αλλάζουν την θεση του κρεβατιού με υπερβολικό σέξ κάθε μεσάνυχτα.Οκ΄,είπαμε,καλό πράγμα το σέξ,αλλά τη φταίω εγώ να σας ακούω κάθε βράδυ???
Καντο και συ ετσι θα σε ενοχλει λιγοτερο!
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:13
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:17

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2007 - 11:23
Λες άντε, το σκεύτεσαι.. να βγω να τα κάνω όλα της εκδεδηδόμενης προς χρήμασει.. ή όχι..
Εκεί που τουλάχιστον κοιμήθηκες από εξάντληση.. σε ξυπνάνε στις 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΣΚΟΥΠΑ..! 6 ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΕΕΕΕΕ ε.. βγαίνω με ύφος, με βλέπει το βουλώνει, ούτε συγνώμη τπτ... μαζεύει την σκούπα και οκ..
Έλα που στις 7:30 ήρθε ο ΓΙΟΣ και πάμε "..ρε μανα δεν σου είπα να έχεις το κινητό ανοιχτό, μαμώ το κέρατό μου με τις μαμακίες..." και και και και..
Ε ρε παιδιά.. και να είμαι και στο μαγαζί 8:30 να σχολάω από εδώ στις 17:30 ώστε να είμαι έτοιμος για την βραδυνή μου εργασία 19:00 με 00:00..
Τώρα θα το πω.. τους ΜΑΜΑΣ ή δεν τους ΜΑΜΑΣ..
Υ.Γ. απόσταση το μπαλκόνι μου με το μπαλκόνι τους, δυστυχώς είναι περίπου 10 μέτρα..
ε.. με λίγα λόγια ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ, ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!
aaaaaAAAARG###
-= Carpe Noctem =-
Super Mod. @ DsPlanet.gr