Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#586 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 23 July 2007 - 20:39

Το λαστηχάκι που ενώνει το ντεπόζιτο με τη μηχανή και βρήκε να χαλάσει, ευτηχώς κάπου κάτω από τα πίσω καθίσματα αλλιώς με έβλεπα αστροναύτη αν γινόταν καμιά στραβή και ήταν το πρόβλημα μπροστά στη μηχανή :oo::oo::oo:

#587 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 24 July 2007 - 03:43

Το καλοκαίρι, τους εμπρηστές, το πετρέλαιο με όλα τα παράγωγά του, τις αρρώστιες, τις στεναχώριες, το άγχος, τη βαρεμάρα, τις τύψεις, τους πολιτικούς.

x2.
Επίσης τους δήθεν, τους αχάριστους , τους παιδόφιλους , τους βιαστές , τους έμπορους , τους περισσότερους που είναι ενταγμένοι στις Greek Police Forces, την ελληνική παιδεία , τα έξοδα για μέσα μεταφοράς, το lifestyle του καναπέ και πολλά άλλα (και όταν πέρνω στάση παρατηρητή, μισώ και εμένα.)

:wis:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#588 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 24 July 2007 - 11:02

Την αντιβίωση :deadga6:
Και τους άχρηστους ιατρόυς που εδώ και τόσο καιρό δεν μπορούν να κάνουν μια δίαγνωση και ταλαιπωρούμαι....

#589 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 July 2007 - 02:55

Τούτη τη βδομάδα -λάθος, τούτο το καλοκαίρι- μισώ τα τζιτζίκια. Δεν το βουλώνουν ούτε την νύχτα.

*Τί διάολο, με Energizer δουλεύουν; :mad2:*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#590 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 July 2007 - 03:03

Μισώ τις φωτιές,μισώ τη ζέστη,και τα λοιπά κλασσικά αλλά αν θ΄λετε προτοτυπία μισώ τους τύπους που την έχουν δεί στρίπερς και βγαίνουν έξω γδυμένοι από τη μέση και πάνω,επιδεικνύοντας τις πατσοκυλάρες τους γεμάτες ιδρωμένες τρίχες.Κάποιοι από αυτούς τις τρίβουν κι όλας,και είδα ένα να γαργαλάει τον αφαλό του και να γλείφει το δάχτυλο με το περιεχόμενο μετά:oo::deadga6:

Θάνατος σε όλους αυτούς:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Posted Image

#591 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 July 2007 - 10:14

λιγότερο γλαφυρές περιγραφές plz. κόντεψα να βγάλω το πρωινό μου... :puke:

μισώ που τρώω απίστευτο ξύλο στα beat 'em up games και δε μπορώ να το ανταποδώσω. [ούτε να βγάλω μία άμυνα της προκοπής].

τουλάχιστον παίρνω την εκδίκησή μου σε άλλους τομείς... :wis::thatsit::kill4u:

#592 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 27 July 2007 - 13:24

Τοτε να προτεινεις αυτα τα παιχνιδια σαν κατηγορια να ονομαστουν Beat ME up...:hahaha:...
On topic:...Αν και ειμαι σε κλιματιζομενο χωρο, μισω το γεγονος οτι αν βγω θα ειναι σαν να περασε λιβας...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#593 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 July 2007 - 14:33

λιγότερο γλαφυρές περιγραφές plz. κόντεψα να βγάλω το πρωινό μου... :puke:

μισώ που τρώω απίστευτο ξύλο στα beat 'em up games και δε μπορώ να το ανταποδώσω. [ούτε να βγάλω μία άμυνα της προκοπής].

τουλάχιστον παίρνω την εκδίκησή μου σε άλλους τομείς... :wis::thatsit::kill4u:

1000 συγνώμη Spawn_I,δεν το 'χα σκεφτεί καθόλου αυτού του είδους την αντίδραση:hahaha:Σόρρυ και πάλι:wooi2:

Βασικά άμα χάνεις τόσο εύκολα στα beat'em up,μάλλον πρέπει να κάνουμε μερικά διπλά να δούμε ποος είναι ποιο λούσερ,υποφέρο από το ίδιο σύνδρομο να μην μπορώ να τσαυρώσω νίκη...και ειδικά στο Mortal Kombat,αυτό πονάει πολύ.

Μισώ όσους παλιο*&^%$#@ περιπτεράδες την έχουν δεί κάπως με τη ζέστη και πουλάνε το νερό πιο ακριβά από ότι πριν,λες και όσο πιο πολύ ζέστη κάνει τόσο πιο πολλά έχουμε να τους δίνουμε:oo:
Posted Image

#594 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 27 July 2007 - 15:02

Ψώνισε απο αλλού, εγώ π.χ. απο εναν που ψώνιζα το πήγε το τσαί στα 2 ευρώ ένας παρακάτω το έχει 1,20 ... γιατί να μην πάω στον 2ο??? Άν το δοκιμάσεις θα μισείς έναν μόνο και θα "αγαπήσεις" κάποιον άλλον.

Suggestion.mode.on(): Μήπως να αλλάξουμε το τόπικ στο ποίον μισώ σήμερα ή ποιόν μίσησα περισσότερο αυτή την βδομάδα :D
Suggestion.mode.off()
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#595 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 July 2007 - 15:14

ή ποιον μισώ κάθε 10 δευτερόλεπτα...

#596 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 27 July 2007 - 21:55

Τον κεντρικό δρόμο που έρχεσαι από τα Σπάτα και καταλήγει στο Σταυρό, γιατί σε μεγάλο κομμάτι του δεν έχει λάμπες και δεν βλέπεις τη τύφλα σου. Α στα διάλα σήμερα :erk:

#597 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 27 July 2007 - 22:41

Μισώ τις φωτιές,μισώ τη ζέστη,και τα λοιπά κλασσικά αλλά αν θ΄λετε προτοτυπία μισώ τους τύπους που την έχουν δεί στρίπερς και βγαίνουν έξω γδυμένοι από τη μέση και πάνω,επιδεικνύοντας τις πατσοκυλάρες τους γεμάτες ιδρωμένες τρίχες.Κάποιοι από αυτούς τις τρίβουν κι όλας,και είδα ένα να γαργαλάει τον αφαλό του και να γλείφει το δάχτυλο με το περιεχόμενο μετάPosted ImagePosted Image

Θάνατος σε όλους αυτούςPosted ImagePosted ImagePosted Image

Συμφωνω απολυτα!

1000 συγνώμη Spawn_I,δεν το 'χα σκεφτεί καθόλου αυτού του είδους την αντίδρασηPosted ImageΣόρρυ και πάλιPosted Image

Μη ζητας συγνωμη ειπες την αποψη σου τιποτα το μεμπτο.

Μισω τον Λαλακα διευθηντη της Μοτορπρες που κλεινει το gamepro ειληκρεινα αυτο το γεγονος μου μαυρισε τον μηνα Ιουλιο ... κριμα
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#598 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 27 July 2007 - 22:47

Μισω το ότι πληρωσα για να γινω premium member στο anime eden και τωρα μου πιανει χειροτερες ταχυτητες απ'οτι επιανε οταν ημουν free member...

#599 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 28 July 2007 - 02:55

Μισω τον Λαλακα διευθηντη της Μοτορπρες που κλεινει το gamepro ειληκρεινα αυτο το γεγονος μου μαυρισε τον μηνα Ιουλιο ... κριμα

x2. Gamepro rules (-ed)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#600 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 28 July 2007 - 15:31

Μισώ θανάσιμα τον αντικαταστάτη ταχυδρόμο :erk: Ας μου δανίσει κάποιος κάνα αυτόματο να τον καθαρίσω :madtodeath: βλέπετε προφανώς ο mr postman ήταν χαπακωμένος , αλλιώς δεν εξηγείται << , μιλάμε έριξε το χαρτάκι για το συστημένο στο γραμματοκιβώτιο του γείτονα :shock: και ο άνθρωπος(ο γείτονας καλέ) γύρισε την Πέμπτη από τις διακοπές του το βρήκε και μου το έδωσε.
Την επόμενη όταν παραπονέθηκα στα ΕΛΤΑ κατά την γνώμη τους έφταιγε αυτός που έστειλε το συστημένο γιατί λέει δεν έκανε καθαρά γράμματα > έλεος που κολλάει αυτό?! αφού ακόμα και στο χαρτάκι του συστημένου η σωστή διεύθυνση ήταν γραμμένη... αλλα προκειμένου να την γλιτώσουν και η πιο κουλή δικαιολογία καλή είναι.
Οπότε καταλαβαίνετε μισώ και τα ΕΛΤΑ !

rrmr.png