This week my hate goes to Πολύδωρας...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 20:11

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 10:36
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 11:07
Βλεπετε αν τυχον γινοταν το αντιθετο και ο αστυνομικος γρατζουναγε στο προσωπο ενα απο τα περηφανα νιατα της χωρας μας, θα ζητουσαν το κεφαλι του απο τον Πολυδωρα καθολη την διαρκεια του δελτιου.
Παλι ομως, θα ηταν μια ευχαριστη αλλαγη, αφου το ιδιο καναλι τους τελευταιους 6 μηνες ασχολειται μα ομολογα στο 90% του δελτιου του αγνοωντας αλλες ειδησεις, εχοντας καταργησει τελειως τις ειδησεις απο το εξωτερικο, αλλα ακομα και τα αθλητικα.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 13:07
Toυλάχιστον τα γουρούνια δεν θα τα βρεις να κόβουν βόλτες στα ψυγεία, στα ποτήρια, στους νεροχύτες κ.ο.κ. όπως οι κατσαρίδες. Ξέρεις τι 'ναι να πας να βάλεις νερό και να βρίσκεις μια @#$&//! κατσαρίδα μέσα;Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 13:57
Παρακαλώ ontopic ppl...
"Κάθεσαι και εσύ στο πίσω κάθισμα;" Lol Πολύδωρας
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 15:38
Σε πληροφορω οτι και τα βατραχια, και τα σαλιγκαρια ειναι νοστιμοτατα...Αλλα για να μη βγαινουμε εκτος θεματος, η συζητηση με τις κατσαριδες ας ληξει εδω..Toυλάχιστον τα γουρούνια δεν θα τα βρεις να κόβουν βόλτες στα ψυγεία, στα ποτήρια, στους νεροχύτες κ.ο.κ. όπως οι κατσαρίδες. Ξέρεις τι 'ναι να πας να βάλεις νερό και να βρίσκεις μια @#$&//! κατσαρίδα μέσα;
Επίσης, από τα γουρούνια βγάζεις νοστιμότατα φαγητά. Τις κατσαρίδες τις τρώνε μόνο οι ινδοί (για τους γάλλους δεν ξέρω μια και την βρίσκουν ήδη με βατράχια και σαλιγκάρια
)
Θα χαλασω λιγο ακομα το θεμα, αλλα εγω, αυτη την βδομαδα δεν μισω τιποτε και κανεναν..

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 12:35

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:07
Συμφωνω απολυτα!!! Απορω πως τα ανεχομαστε τα κωλοπαιδα... Πες τα ρε Glastenen..Μισώ κάποιες υπογραφές εδώ μέσα που spammάρουν το οπτικό μου πεδίο κάνοντάς με στιγμιαία να αναρωτιέμαι μήπως μπήκα σε ασιατικό πορνοσάητ
Εγω αυτη την εβδομαδα μισω τα fangirls που εχουν πορωθει με γιαπωνεζικα αγορακια που φορανε πιο πολυ make-up και απο τις ιδιες
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:12
Ναι τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.Συμφωνω απολυτα!!! Απορω πως τα ανεχομαστε τα κωλοπαιδα... Πες τα ρε Glastenen..
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:17
Εγω αυτη την εβδομαδα μισω τα fangirls που εχουν πορωθει με γιαπωνεζικα αγορακια που φορανε πιο πολυ make-up και απο τις ιδιες
i see u and i throw it back at ya
μισω για αλλη μια φορα το yesasia,που αργει τα cd μου >.>
[spam]Glastenen the first icon in ur sign pwnz =333[/spam]
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:20
ειδικα αυτους που το παιζουν επαναστατες και λενε θα ΘΑ ΘΑ ΘΑ και μετα μολις δουν τα πολητιμα αγαθα θα παρατησουν τα πιστευω τους στο λεπτο!!
DEATH TO FAKES!!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:32
Μισώ αυτούς που μου το παίζουν θεοί ενώ τους τρώω με το κουταλάκι
Μισώ τα μαλλιά μου που δεν είναι όσο μακριά θα 'θελα
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 11:47
Μισώ τα μαλλιά μου που δεν είναι όσο μακριά θα 'θελα
Αστα να μακρυνουν...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2007 - 14:41
Αστα να μακρυνουν...
Χαχαχαχαχα...χα.Χιούμορ ήταν αυτό?