Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#541 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 20:11

Παρακαλώ ontopic ppl...:nod:

This week my hate goes to Πολύδωρας...:hiding_something:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#542 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 10:36

Για μία ακόμη φορά μισώ την απόσταση...

#543 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 11:07

μισω το τουρκολαγνο βρωμοκουμουνοκαναλο (ονοματα δε λεμε) που στις ειδησεις του περασε στα ψιλα τον αγριο ξυλοδαρμο (και πιθανοτατα δολοφονια) του αστυνομικου που περνουσε τυχαια εξω απο μια συναυλια στην Αθηνα προχθες.

Βλεπετε αν τυχον γινοταν το αντιθετο και ο αστυνομικος γρατζουναγε στο προσωπο ενα απο τα περηφανα νιατα της χωρας μας, θα ζητουσαν το κεφαλι του απο τον Πολυδωρα καθολη την διαρκεια του δελτιου.

Παλι ομως, θα ηταν μια ευχαριστη αλλαγη, αφου το ιδιο καναλι τους τελευταιους 6 μηνες ασχολειται μα ομολογα στο 90% του δελτιου του αγνοωντας αλλες ειδησεις, εχοντας καταργησει τελειως τις ειδησεις απο το εξωτερικο, αλλα ακομα και τα αθλητικα.

:redcard2::madtodeath::roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#544 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 13:07

Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...

Toυλάχιστον τα γουρούνια δεν θα τα βρεις να κόβουν βόλτες στα ψυγεία, στα ποτήρια, στους νεροχύτες κ.ο.κ. όπως οι κατσαρίδες. Ξέρεις τι 'ναι να πας να βάλεις νερό και να βρίσκεις μια @#$&//! κατσαρίδα μέσα; :run: Επίσης, από τα γουρούνια βγάζεις νοστιμότατα φαγητά. Τις κατσαρίδες τις τρώνε μόνο οι ινδοί (για τους γάλλους δεν ξέρω μια και την βρίσκουν ήδη με βατράχια και σαλιγκάρια :hihi2: )

#545 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 13:57

Παρακαλώ ontopic ppl...:nod:

This week my hate goes to Πολύδωρας...:hiding_something:

"Κάθεσαι και εσύ στο πίσω κάθισμα;" Lol Πολύδωρας:hahaha:

#546 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 15:38

Toυλάχιστον τα γουρούνια δεν θα τα βρεις να κόβουν βόλτες στα ψυγεία, στα ποτήρια, στους νεροχύτες κ.ο.κ. όπως οι κατσαρίδες. Ξέρεις τι 'ναι να πας να βάλεις νερό και να βρίσκεις μια @#$&//! κατσαρίδα μέσα; :run: Επίσης, από τα γουρούνια βγάζεις νοστιμότατα φαγητά. Τις κατσαρίδες τις τρώνε μόνο οι ινδοί (για τους γάλλους δεν ξέρω μια και την βρίσκουν ήδη με βατράχια και σαλιγκάρια :hihi2: )

Σε πληροφορω οτι και τα βατραχια, και τα σαλιγκαρια ειναι νοστιμοτατα...Αλλα για να μη βγαινουμε εκτος θεματος, η συζητηση με τις κατσαριδες ας ληξει εδω..:wis:...
Θα χαλασω λιγο ακομα το θεμα, αλλα εγω, αυτη την βδομαδα δεν μισω τιποτε και κανεναν..:wooi2:..για να μην πω οτι μπορω να ανεχτω ακομα και το καλοκαιρι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#547 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 18:46

Μισώ άλλη μια εβδομάδα εξεταστικής
Δημοσιευμένη  εικόνα

#548 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 12:35

Μισώ κάποιες υπογραφές εδώ μέσα που spammάρουν το οπτικό μου πεδίο κάνοντάς με στιγμιαία να αναρωτιέμαι μήπως μπήκα σε ασιατικό πορνοσάητ
:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#549 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:07

Μισώ κάποιες υπογραφές εδώ μέσα που spammάρουν το οπτικό μου πεδίο κάνοντάς με στιγμιαία να αναρωτιέμαι μήπως μπήκα σε ασιατικό πορνοσάητ

Συμφωνω απολυτα!!! Απορω πως τα ανεχομαστε τα κωλοπαιδα... Πες τα ρε Glastenen..

Εγω αυτη την εβδομαδα μισω τα fangirls που εχουν πορωθει με γιαπωνεζικα αγορακια που φορανε πιο πολυ make-up και απο τις ιδιες

:gotit::gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#550 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:12

Συμφωνω απολυτα!!! Απορω πως τα ανεχομαστε τα κωλοπαιδα... Πες τα ρε Glastenen..

Ναι τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

#551 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:17

Εγω αυτη την εβδομαδα μισω τα fangirls που εχουν πορωθει με γιαπωνεζικα αγορακια που φορανε πιο πολυ make-up και απο τις ιδιες

i see u and i throw it back at ya :P

μισω για αλλη μια φορα το yesasia,που αργει τα cd μου >.>

[spam]Glastenen the first icon in ur sign pwnz =333[/spam]

#552 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:20

Μισω τους Fakeουραδες!!
ειδικα αυτους που το παιζουν επαναστατες και λενε θα ΘΑ ΘΑ ΘΑ και μετα μολις δουν τα πολητιμα αγαθα θα παρατησουν τα πιστευω τους στο λεπτο!!
DEATH TO FAKES!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#553 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:32

Μισώ τη μέρα που έχει μόνο 24 ώρες
Μισώ αυτούς που μου το παίζουν θεοί ενώ τους τρώω με το κουταλάκι