Οπότε γενικά μισώ κάθε 'μισογύνη' σαν αυτό,και κάθε φασ΄στα,ομοφοβικό και ρατσιστικό τέρας που υπάρχει εκεί έξω.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 01:42
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 01:46
Επειδή κι εγώ έχω φάει τις κατσαρίδες στη μάπα, έχω βρει την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για να τις εξολοθρεύεις...
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 02:40
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 06:29
Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.Μισώ τον μλκ τον παπά της περιοχής μου που είπε στην αδερφή μου ότι ο άντρας είναι ο 'αρχηγός' και η γυναίκα για την κουζίνα.Σεβάστηκα τα χρόνια του [...]
*w/ Pantera song playing in the background[...] αλλά...sooner or later,me and him,just 5 minutes alone. [...]
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 13:59
Εμένα η λύση λέγεται μαμά.Όταν βλέπω κατσαρίδα(και άλλα έντομα γενικά) φωνάζω τη μαμά να έρθει να το σκοτώσει
Περισσότερο μισώ όμως τις κατσαρίδες και τις ακρίδες.Αν πέσουν επάνω μου μπορεί να πάθω και ανακοπή καρδιάς από τη τρομάρα μου
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 15:56
Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.*w/ Pantera song playing in the background
![]()
*
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 16:20
Όσο για τις κασταρίδες και το Χατζιγγιάννη η λύση ελιναι κοινή:σκοτώστε τους...
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 16:52
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 17:30
Με ανηλεες ποδοπατημα ή με Τeza?
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 17:36
όλες μεταλλαγμένες είναι, το τέζα το 'χουν για νεσκαφέ
![]()
ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)
όχι??? τότε μόνο εμένα με δέρνει η γκαντεμιά?
btw, από τώρα και στο εξής μισώ τη σχολή μου και μόνο. ΤοΤ
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 17:36
![]()
ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 17:42
![]()
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 19:33
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 19:50
Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...παντως, ο πιο αποτελεσματικος τροπος εξοντωσης κατσαριδας ειναι παπουτσακι, κεντραρεις, και ριχνεις το ποδι...ακουγεται το χαρακτηριστικο κρακ, και αφηνεις τα μυρμηγκια να κανουν την υπολοιπη δουλεια...
Παρεπιπτοντως...μισω τα ψαρια...
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 20:08
![]()