Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#526 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 July 2007 - 01:42

Μισώ τον μλκ τον παπά της περιοχής μου που είπε στην αδερφή μου ότι ο άντρας είναι ο 'αρχηγός' και η γυναίκα για την κουζίνα.Σεβάστηκα τα χρόνια του αλλά...sooner or later,me and him,just 5 minutes alone.:hiding_something::madtodeath::kill4u:

Οπότε γενικά μισώ κάθε 'μισογύνη' σαν αυτό,και κάθε φασ΄στα,ομοφοβικό και ρατσιστικό τέρας που υπάρχει εκεί έξω.
Posted Image

#527 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 July 2007 - 01:46

Επειδή κι εγώ έχω φάει τις κατσαρίδες στη μάπα, έχω βρει την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για να τις εξολοθρεύεις...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.

Εμένα η λύση λέγεται μαμά.Όταν βλέπω κατσαρίδα(και άλλα έντομα γενικά) φωνάζω τη μαμά να έρθει να το σκοτώσει:uhh:Περισσότερο μισώ όμως τις κατσαρίδες και τις ακρίδες.Αν πέσουν επάνω μου μπορεί να πάθω και ανακοπή καρδιάς από τη τρομάρα μου:oo:

Posted Image

#528 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 07 July 2007 - 02:40

Εγώ πάλι μισώ τον Χατζηγιάννη, όπου και να πάω τον ακούω. Μιλάμε στο τέλος θα πάθω νευρικό κλονισμό.

Έλεος τι έχουν πάθει όλοι με αυτόν.

Όσο για τις κατσαρίδες δεν είναι τρομακρικά έντομα, δηλαδή άμα σας τσιμπήσει κάποια σφήγκα τι θα κάνετε ;
Posted Image

#529 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 July 2007 - 06:29

Μισώ τον μλκ τον παπά της περιοχής μου που είπε στην αδερφή μου ότι ο άντρας είναι ο 'αρχηγός' και η γυναίκα για την κουζίνα.Σεβάστηκα τα χρόνια του [...]

Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.

[...] αλλά...sooner or later,me and him,just 5 minutes alone. [...]

*w/ Pantera song playing in the background ;) :head:*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#530 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 07 July 2007 - 13:59

Εμένα η λύση λέγεται μαμά.Όταν βλέπω κατσαρίδα(και άλλα έντομα γενικά) φωνάζω τη μαμά να έρθει να το σκοτώσει:uhh:Περισσότερο μισώ όμως τις κατσαρίδες και τις ακρίδες.Αν πέσουν επάνω μου μπορεί να πάθω και ανακοπή καρδιάς από τη τρομάρα μου:oo:

Ohoho και γώ μια αηδία τη νιώθω αλλά ντάξει πλέον έχω κάπως συνιθίσει, στη αρχή τις "σκότωνα" με το φαράσι [όταν ήμουνα στο ΤΕΙ] αλλά τώρα εδώ επειδή είναι ποιο μεγάλος ο χώρος δεν υπάρχει σωτηρία, κρατς με τη μία, με το παπούτσι/παντόφλα, αναλόγως τι έχω πρόχειρο αλλιώς εφημερίδα ή περιοδίκο :kill4u::hehehe::congrats:
rsrGbGx.gif

#531 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 07 July 2007 - 15:56

Δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Τέτοιες απόψεις δεν σηκώνουν σεβασμό.*w/ Pantera song playing in the background ;) :head:*

Βλέπω Kenny συνενοούμαστε:riiight:

Όσο για τις κασταρίδες και το Χατζιγγιάννη η λύση ελιναι κοινή:σκοτώστε τους...:hahaha:
Posted Image

#532 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 July 2007 - 16:20

Όσο για τις κασταρίδες και το Χατζιγγιάννη η λύση ελιναι κοινή:σκοτώστε τους...:hahaha:

Με ανηλεες ποδοπατημα ή με Τeza?:nosey:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#533 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 July 2007 - 16:52

Εγώ πάντως δεν τις σκοτώνω τις κατσαρίδες δεν έχει και πολύ νόημα... Αν και τις προάλλες πάντως πήγα να πιω νερό το βράδυ και μία μου "επιτέθηκε" (πήρε δηλαδή φόρα και έπεσε πάνω μου). :OMG3:
phmava.php

#534 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 07 July 2007 - 17:30

Με ανηλεες ποδοπατημα ή με Τeza?:nosey:

όλες μεταλλαγμένες είναι, το τέζα το 'χουν για νεσκαφέ :oo:

ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)
όχι??? τότε μόνο εμένα με δέρνει η γκαντεμιά?:deadga6:

btw, από τώρα και στο εξής μισώ τη σχολή μου και μόνο. ΤοΤ :terror2:

#535 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 07 July 2007 - 17:36

ιπτάμενη κατσαρίδα μεγέθους τεσσάρων δαχτύλων έχει μπει στο δωμάτιό σας στις 12μιση το βράδυ??? (και μετά στις ντουλάπες σας....)

Man,i feel so lucky i wasn't you that night:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#536 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 07 July 2007 - 17:36

Ohoohoho μία τέτοια μου "επιτέθηκε" στη δουλειά όταν έκανα πρακτική, πήγε χώθηκε μέσα σε ένα ντοσιέ, το οποίο τίναχτηκε με την απαραίτητη δύναμη από το παράθυρο του 4ου ορόφου :fromabove: [ντάξει είπαμε έντομο αλλά όχι και σαν "άλογο"]

Μου φάνηκε ότι την είδα να πέφτει προς τον ακάλυπτο, μάλλον θα έζησε:terror2:
rsrGbGx.gif

#537 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 07 July 2007 - 17:42

Ιδιου μεγεθους εχω εκτελεσει 2 φορες ως τωρα στη δουλεια! :hero:
(ευτυχως δεν ειχε κοσμο τριγυρω...)

Σκουπα as a weapon on both cases... Διαμελησμος της κατσαριδας απαραιτητος, just to make sure... :smokingg:
Posted Image

#538 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 July 2007 - 19:33

Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...παντως, ο πιο αποτελεσματικος τροπος εξοντωσης κατσαριδας ειναι παπουτσακι, κεντραρεις, και ριχνεις το ποδι...ακουγεται το χαρακτηριστικο κρακ, και αφηνεις τα μυρμηγκια να κανουν την υπολοιπη δουλεια...

Παρεπιπτοντως...μισω τα ψαρια...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#539 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 07 July 2007 - 19:50

Παιδακια νομιζω πως υπερβαλλετε...αν εξαιρεσετε το γεγονος οτι ειναι βρωμικα ζωα, κατα τα αλλα ειναι ακινδυνες..ουτε δαγκωνουν, ουτε τσιμπανε, ουτε τιποτα...και τα γουρουνια ειναι βρωμικα, κυλιουνται μεσα στα σκ**τα τους, αλλα τα τρωμε...παντως, ο πιο αποτελεσματικος τροπος εξοντωσης κατσαριδας ειναι παπουτσακι, κεντραρεις, και ριχνεις το ποδι...ακουγεται το χαρακτηριστικο κρακ, και αφηνεις τα μυρμηγκια να κανουν την υπολοιπη δουλεια...

Παρεπιπτοντως...μισω τα ψαρια...

Υπερβάλουμε???:terror2:

Προτιμό τα ψαράκια(εκτός από αυτά που μπορούν να με φάνε) από οποιδήποτε κατσαρίδα.Και ναι είναι ακύνδινες πέρα του ότι μπορούν να σου προκαλέσουν έμφραγμα,αλλά δεν τις κάνει λιγότερο αηδιαστικές.:oo:
Posted Image

#540 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 07 July 2007 - 20:08

BTW, μία φορά η μάνα μου σε ένα ξενοδοχείο του κω*** άνοιξε την ντουλάπα και πετάγετε μία κατσαρίδα-Hulk και κάθετε στο κεφάλι της:bahhh:....Εννοείται πως, ακόμα τρέχω από τότε μαζί με τη μάνα μου!!!

Παρεπιπτώντος, μισώ τον ήλιο που με έκανε ψητό!!! (καλά φταίω και εγώ που καθόμουν απο τις 1 και 30 μέχρι τις 7 αλλά anyway...)
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...