Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#346 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 23 May 2007 - 21:07

I hate Chris Harisson and his stupid lecture/exam about OO specification, design and implementation
Posted Image

#347 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2007 - 10:07

Μισώ τα πάντα.

#348 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 26 May 2007 - 09:38

ΜΙΣΩ τη Western Digital και το νέο μου My Book που δε δουλεύει!:erk:
Θέλω να το σπάσω!:fromabove:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#349 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 May 2007 - 13:20

μισω τους εν ελλαδι υπαλληλους των Starbucks που δεν ξερουν να χτυπησουν σωστα εναν Frappucino και αφηνουν μεσα ολοκληρα παγοβουνα ικανα να (ξανα)βυθισουν τον Τιτανικο...
Posted Image

#350 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 28 May 2007 - 22:55

ΜΙΣΩ τη Western Digital και το νέο μου My Book που δε δουλεύει!:erk:
Θέλω να το σπάσω!:fromabove:

[offtopic]Καλύτερα να μην δουλεύει από την αρχή που θα είναι "άδειο" παρά να σταματήσει να δουλεύει όταν είναι θα "γεμάτο":OMG3:

#351 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 28 May 2007 - 23:36

μισω τους εν ελλαδι υπαλληλους των Starbucks που δεν ξερουν να χτυπησουν σωστα εναν Frappucino και αφηνουν μεσα ολοκληρα παγοβουνα ικανα να (ξανα)βυθισουν τον Τιτανικο...

ναι.ο μονος λογος για να πιεις καφε εκει ειναι οτι απαγορευεται το καπνισμα-καλο για τους αντικαπνιστες.εγω καπνιζω σαν τον καρβουνιαρη.
Το οτι πληρωνεις ενα καφε σε Self service καταστημα 6 ευρω δεν σε χαλασε δηλαδη.

Posted Image

#352 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 29 May 2007 - 04:46

Εγώ μισώ το κοπρόσκυλο από την απέναντι γειτονιά που γαβγίζει πολλή ώρα και δεν με αφήνει σε ησυχία...Γαβγίζει και την ώρα που εργάζομαι στο κομμάτι μου το μουσικό...γαβγίζει ενώ είναι ΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΑΔΙ...γαβγίζει όπου γουστάρει...αμά το ξαναπετύχω να γαβγίσει θα του ρίξω μπαλόνια με μπογιά για να το βουλώσει επιτελούς....!!!!:redcard2::erk::fromabove::mador2::madtodeath:

Έχω ένα γατάκι μικρό και γλύκο(κατάσπρο σαν το χιόνι με μαύρη ουρά:awww::blingeye2::lovulovu:) δεν νιαουρίζει πολύ...το νιαούρισμα του είναι σαν μελωδία στα αυτιά μου:wooi2:...ενώ των κόπρων είναι σαν να μιλάς με κάποιον πρηχτή που θέλει κάτι...:redcard2::mador2::puke::yellowcard:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#353 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 May 2007 - 08:32

είχες και στο χωριό σου starbucks κακομοίρη..

μισώ που δεν ξεκουράστηκα το τριήμερο.
και που ο Ayou Maniac κάνει τέτοιες δηλώσεις.

#354 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 May 2007 - 14:53

είχες και στο χωριό σου starbucks κακομοίρη..

proud Frappucino addict since 1998.... μην ξεχνας τα τοσα χρονια που ημουν εξοριστος... :knock-knock:

στα starbucks μονο frappucino πινω. ειναι ομως σημαντικο προβλημα. κολλανε τα παγακια στο καλαμακι και οσο και να ρουφαω δεν βγαινει τιποτα..
(για το καλαμακι παντα μιλαμε...<<)

και αγαπητη μου eri καταλαβαινω την κακη σου διαθεση. δεν ειναι ευκολο πραγμα να γυρνας στη δουλεια μετα απο τριημερο...:
Posted Image

#355 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 May 2007 - 15:23

proud Frappucino addict since 1998.... μην ξεχνας τα τοσα χρονια που ημουν εξοριστος... :knock-knock:

στα starbucks μονο frappucino πινω. ειναι ομως σημαντικο προβλημα. κολλανε τα παγακια στο καλαμακι και οσο και να ρουφαω δεν βγαινει τιποτα..
(για το καλαμακι παντα μιλαμε...<<)

και αγαπητη μου eri καταλαβαινω την κακη σου διαθεση. δεν ειναι ευκολο πραγμα να γυρνας στη δουλεια μετα απο τριημερο...:

το ότι πίνεις τέτειο καφέ απο το 1998 δεν σημαίνει ότι έιχες και στο χωριό σου τέτειο καφέ.
απλά σπάζομαι με τα άτομα που πληρώνουν 6 ευρώ τον καφέ τους και περηφανεύονται κιόλας. δηλαδή έλεος πια..

ΜΙΣΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ

#356 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 May 2007 - 15:31

5 ευρω, last time I checked... και στο μεγαλο μεγεθος, μαζι με το σιροπι καραμελα και το σαντιγυ.

αμα κανεις την αναλογια θερμιδες <=> ευρω δεν φαινεται τοσο ακριβο...
Posted Image

#357 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 29 May 2007 - 15:37

εγώ μισώ τον αρχηλίθιο που καρφώθηκε σήμερα από πίσω μας και έκανε το ποπό του έρμου
του Reno μας ολίγον τι καινούριο :OMG3::cry5::nanteee::run: Eνός χρόνου μόλις το έρμο
το αμαξάκι μας και αυτός ο υπεράθλιος :erk: ολόκληρο κόκκινο φανάρι και ολόκληρο
αυτοκίνητο σταματημένο στο συγκεκριμένο φανάρι και αυτός βρήκε να έρθει και να πέσει
από πίσω μας :redcard2::mador2::fromabove: Που μαύρη να είναι η ώρα αυτουνού που λαδώθηκε και του έδωσε
το δίπλωμα :erk:

rrmr.png

#358 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 May 2007 - 16:09

του Reno μας

καλα, Golf δεν ειπες αρχικα??? :hmmm:

εκτος αμα οταν τρακαρεις ενα Golf τοτε αυτο παραμορφωνεται σε Renault...

οτι και να ειναι, αμα πειρατε τα νουμερα και την ασφαλεια του εν λογω κυριου, τοτε το μονο κακο θα ειναι η ταλαιπωρια που τραβηξατε... περαστικα!
Posted Image

#359 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 29 May 2007 - 17:46

καλα, Golf δεν ειπες αρχικα??? :hmmm:

ε το δικό του ήταν Golf, όταν έκανα το post ήμουν ακόμα συγχυσμένη από το περιστατικό
και ήθελα να γράψω ότι έπεσε με το golf του πάνω στο reno μας και και αντί για αυτό
έγραψα άλα ντάλον, βεβαια όταν συνήλθα κάπως και κατάλαβα το λάθος μου το διόρθωσα :
Πάντως mr.Ayu τώρα και για σήμερα τουλάχιστον επίσημα μισώ και εσένα :P :P
όχι δηλαδή εσύ δεν έχεις μπερδευτεί ποτέ όταν κάνεις ένα post και να γράψεις κάτι λάθος ??e??
λοιπόν... no offence κιόλας

όσο για αυτό....

εκτος αμα οταν τρακαρεις ενα Golf τοτε αυτο παραμορφωνεται σε Renault...

άμα το Reno γινόταν Golf και μάλιστα η sportline έκδοση δεν θα με χάλαγε καθόλου μα καθόλου :P :P

rrmr.png

#360 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 29 May 2007 - 18:37

Αυτό αποδεικνύει την ηλιθιότητα των οδηγών που δεν ξέρουν με κανέναν χριστό του τι κάνουν στους γύρω τους...Εγώ λέω να τον κάνουν πλύση εγκέφαλου και να του πάρουν το δίπλωμα του και να μην ξαναοδηγήσει για πάντα...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!