παντως το Haibane Renmei ειναι απο τα αγαμημενα μου
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 16:57
παντως το Haibane Renmei ειναι απο τα αγαμημενα μου
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2010 - 13:17
...
Συμμτεχει κανεις αλλος απο το φορουμ στις προετοιμασιες του γιορτινου τραπεζιου?
στην εξοντωση του μονο
:Blissfull:
Χοχοχο!! Το πεπτικό μου σύστημα!!...
Συμμτεχει κανεις αλλος απο το φορουμ στις προετοιμασιες του γιορτινου τραπεζιου?
Το πεπτικό σου σύστημα συμμετέχει στις προετοιμασίες του γιορτινού τραπεζιού;
Δεν θέλω να ξέρω τι τρώτε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σου.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2010 - 18:19
Δε χρειαζεται να ζητησω κατι. Απλα θα περιμενω πισω απο το δεντρο και μολις παει ν αφησει τα δωρα θα τον κοπανησω μ ενα ματσουκικαι θα του παρω ολο το σακο
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 13:34
Άλλος για Χίο κίνησε και άλλος για Μυτιλήνη
[cool mode] Πολλες φορες ο προορισμος σου δεν ειναι εκει που πηγαινεις αλλα εκει που καταληγεις[/cool mode]
Α ρε τσογλανια αυριο εχω πρωινο ξυπνημα και εγω spammαρω στην τρυπα τετοια ωρα.
Επίσης αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Τέλος, υπάρχει μια φράση που λένε στη χώρα των Βάσκων...Οι πάπιες κλαίνε μόνο μία φορά. Σκεφτείτε το.
Δεν ξερω αν κτλβα τι εννοεις. Μηπως ειναι κατι σαν κι αυτο ''Του φοβητσιαρη η μανα ποτε δεν εκλαψε'' ?
ναι πριν τις φαω
Σα βγεις στον πηγαιμο για την Ιθακη,να ευχεσε να ειναι μακρυς ο δρομος σου.
Ελυτης
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 16:34
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 17:24
ο alxjo δίνει ρέστα.
νομίζω πως έχει την τιμητική του σε ετούτο το τόπικ.
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 17:27
A-L-X-D-O
Τοσο δύσκολο?
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2010 - 17:27
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2011 - 03:16
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 00:27
slapstick/chopstick/pontian... this is Eri, κυρίες και κύριοι.Λοιπόν θα ήμουν μέσα στο anime Erino Itoko ... τα ξαδέρφια της καταστροφής...
οπου εκεί εγώ και οι ξαδέρφες μου θα ήμασταν πανέμορφες "πανέξυπνες είμαστε ήδη "
και θα τρώγαμε σαν ζώα και δεν θα παχαίναμε ποτέ, θα κάναμε συνέχεια διακοπές
και θα περνούσαμε καλά.... και όλα τα bishounen θα σφαζόντουσαν στα πόδια μας...
και θα ήταν και στα όρια του hentai. το jenre του θα ήταν bishounen/comedy/slapstick/chopstick/tsundere/slice of life / borderly hentai/ martial art / pontian
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 13:13
Closet moefags, rejoice! Επιτέλους μπορείτε να παραδεχτείτε στην παρέα σας ότι σας αρέσει ένα mahou shoujo! Είναι της SHAFT, οπότε κανείς δε μπορεί να σας πει το παραμικρό!
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 23:43
Γι αυτό λέμε να διαβάζετε το πρώτο post για να ξέρετε που να ψάχνετε αυτά που θέλετε.
EDIT: Και μου αρέσει που το Bakabt το ξέρεις. ΧD Πόσο λίγο έψαξες ρε παιδί και δεν το βρήκες? Κοίταζες την οθόνη και έλεγες "zan sayonara zetsubou sensei που είσαι?:hahaha::hahaha:"?
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2011 - 19:34
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 23:42
μολις ερωτευτικα
Youtube Video
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2011 - 23:35
LOL