Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Hall Of Fame

• Please log in to reply
577 replies to this topic

#406 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 July 2010 - 08:05

Όλο αυτό το topic... από το πρώτο μέχρι το τελευταίο post. :kakaka:

15fkk04.jpg

#407 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 August 2010 - 01:28

Ένα κουφό search με έβγαλε αλλού γι' αλλού, και κατέληξα να ξεθάβω αυτό το διαμαντάκι από τα παλιά... enjoy. :hahaha:

[Χαρδαβελας] Η φριχτη αληθεια ειναι αλλη ομως φιλτατοι animegrιωτες και animegrιωτισσες! Το [.aNiMe//GR] team, αραζει ολη μερα σε τουτο το θρεντ με φραπεδακι και κομπολογακι και σχολια τυπου "συγχαρητηρια κυριε-α προεδρε".
Τα συγχαρηκια δινουν και παιρνουν και οταν η δουλεια παει πισω, την πληρωνουμε
εμεις, τα απλα μελη με στερησεις και με ban. Βλεπουμε τα αγαπημενα μας thread (οπως το κλασσικο πλεον "Η πρωτη φορα που εφαγα ζαμπονοτυροπιτα" ή "Πως ενιωσα οταν ο συμμαθητης μου μου ειπε πως με αγαπαει") να ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ απο
mod(s) που δεν θελω να κατονομασω εδω περα. Μεινετε συντονισμενοι και θα τα αποκαλυψω ολα σε επομενες εκπομπες. Η αληθεια θα ΛΑΜΨΗ :hahaha: [/Χαρδαβελας]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#408 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 August 2010 - 16:27

Από το Πόλεμος κατά των ναρκωτικών topic

Απ ότι ξέρω δεν υπάρχει ή είναι πάρα πολύ μικρό το ποσοστό των ατόμων που πέθαναν από τη χρήση LCD καθ αυτή [...]

Wait... υπάρχουν άτομα που πέθαναν από οθόνες υγρών κρυστάλλων; Αλοίμονό μας. :hahaha:

(Sorry, couldn't pass the opportunity. :P)

:kakaka::kakaka:
Posted Image

#409 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 August 2010 - 01:39

One piece flame war! :P

long post is loooooooong.
Spoiler:

Edited by Kenny, 07 February 2011 - 16:12.
abridged version (minus the unfunny parts)

2bbd14fc.jpg

#410 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 September 2010 - 10:51

Όποιος ξέρει τον Hanzo, ξέρει ότι οι δύο του μεγάλες αγάπες είναι το baseball (ειδικά το Ookiku Furikabutte), και ό,τι έχει να κάνει με Three Kingdoms. Όταν όμως λέμε αγάπη, μιλάμε για ψύχωση, όχι αστεία... διαβάστε και θα καταλάβετε.

Hanzo says (1:40 πμ):
ρε φίλε βασικά παίζει και να μην στο έχω προτείνει εσένα
Hanzo says (1:41 πμ):
ρε μια που από ό,τι κατάλαβα επέστρεψες θεσσαλονίκη
τράβα δες κανά FURIKABUTTE να γουστάρεις
Kenny says (1:41 πμ):
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Kenny says (1:41 πμ):
δεν παίζει να έχεις αφήσει άνθρωπο να μην του το έχεις πει
Hanzo says (1:41 πμ):
ναι και τελικά κάτι πετυχαίνω

Μετά αρχίζει και μου μιλάει για έναν φίλο του

Hanzo says (1:57 πμ):
είναι ιδιαίτερο άτομο και τον πάω
(βλέπει και furikabutte)
(όχι δεν έπαιξε καθόλου ρόλο αυτό)
Hanzo says (1:58 πμ):
XD
Kenny says (1:58 πμ):
ε δεν παλεύεσαι :hihi2:
i know
είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και κοπέλα με βάση το furikabutte
ΜΑ ΝΑΙ
χαχαχαχαχαχα
ΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ;
ΕΓΩ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ XD
μ' αρέσει που το επιβεβαιώνεις κιόλας :hahaha:
Hanzo says (1:59 πμ):
στην άνεση φίλε :P
απαιτώ να βλέπει furikabutte, να διαβάζει ravages of time, να ακούει converge και να παίζει king of fighters
αλλιώς gtfo στο φινάλε
μ' αρέσει που το κατάλαβες όμως :P

Κι επειδή Hanzo είναι αυτός, στη συνέχεια μου προτείνει κι εμένα το Ravages Of Time. This is the best part.

Kenny says (2:09 πμ):
http://www.mangaupdates.com/series.html?id=510
αυτό λες;
Hanzo says (2:09 πμ):
αυτό
three kingdoms, china... εεεεεεδώ είμαστε
κλασσικός hanzo XD
Kenny says (2:10 πμ):
ρε συ, ξέρεις τι θέλω να δω;
Hanzo says (2:10 πμ):
ακούω
Kenny says (2:10 πμ):
θέλω να δω ένα baseball anime
το οποίο να τοποθετείται στην περίοδο των three kingdoms
απλά για το lol
Hanzo says (2:10 πμ):
ΜΑ ΝΑΙ
ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ
MAN ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
βάλαμε ξέρω γω
από κάθε βασίλειο
Hanzo says (2:11 πμ):
τι θέση θα έπαιζε ο κάθε officer :P
άστο σου λέω...
Kenny says (2:11 πμ):
:hahaha:
ντάξει, αν ποτέ βγει κάτι τέτοιο
μέχρι κι εγώ θα κάτσω να το δω
Hanzo says (2:11 πμ):
θα πεθάνω από αναρρόφηση πιστεύω
Kenny says (2:11 πμ):
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν τον πιάνεις κι από πουθενά... ό,τι κουφό κι αν του πεις, το έχει ήδη σκεφτεί. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#411 Thane

Thane

Studying Computer Sience in Samos

• Members
  • 15 posts

Posted 08 September 2010 - 14:24

Επειδή είμαι καινούργιος στο anime.gr δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι αρκετά καλο για να το κάνω post εδώ. Απλός μου φάνηκε αστείο το ότι τέτοιο post ερχόταν από τον ίδιο τον Kenny.
Να το:

Τα λουκέτα δεν είναι σαν τα στραγάλια, να τα μοιράζουμε με το κιλό.

:hihi2:

Posted Image
El Psy Congroo

#412 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 September 2010 - 19:39

Διπλό χτύπημα από την Anelis σήμερα, να σαι καλά που με κάνεις να γελάω :P

Στο thread worst anime ever

Αποκρυπτογράφηση, εννοιολογική ανάλυση, απόπειρα 1η:

=
"Σειρά για παιδιά άνω των n00b"

Καταρχάς πιστεύω ότι είναι φανερή η ειρωνεία, της φράσεως έξω από το απόφθεγμα, ο συγγραφεύς πιθανότατα αγαπάει αυτή τη σειρά και μέσω ενός αινιγματικού και αντιφατικού μονολόγου θέλει να εντρυφήσει σε σημαντικότερα ζητήματα από το πιο ανιμέ δεν είναι καλό. Να μας ανοίξει με δυο λόγια τα μάτια.

Είναι μια αλληγορία, ότι τα n00bs είναι σαν μικρά παιδιά λόγω του λίγου χρόνου που έχουν καταναλώσει στο διαδίκτυο και τα ανιμέ. Οπότε εννοεί ότι η σειρά δεν είναι για αυτούς, αλλά για πιο μεγάλους/προχωρημένους σε αυτόν τον τομέα, τους οποίους όμως αποκαλεί επίσης παιδιά.
Αυτή η ευφυέστατη επανάληψη της έννοιας του παιδιού με τις λέξεις παιδιά/n00bs καθώς και η παιγνιωδώς ατημέλητη γραφή είναι οι ενδείξεις, 3εις σε αριθμό ~ πιστεύω είναι εμφανής ο συμβολισμός στη χρήση του "μαγικού" αριθμού "3" ~ ότι κατά βάθος όλοι παιδιά είμαστε, είτε n00bzors είτε oldfags.
Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τέτοια ποστ να μάχονται κατά της ιντερνετικής προκατάληψης με τέτοιο ποιητικό και ευρηματικό τρόπο.
Και τέλος, το νόημα που σοφά αφήνει να εννοηθεί, ότι μέσα από μια πορεία αυτογνωσίας με τα anime στο πλάι μας, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε πνευματική και ψυχική ωρίμανση.
Εύγε!

Και στο thread panty and stocking

Μάλλον η Gainax χρειάζεται κάποιον να τη βάλει στο σωστό δρόμο και να διαχειρίζει καλύτερα το budget της για να βγαίνουν οι σειρές.
.....

Spoiler:

Εντάξει αυτό με πέθανε :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#413 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 September 2010 - 16:42

Double post γιατί τώρα τελευταία το φόρουμ χτυπάει επικά επίπεδα :P

Από το thread για το anime : Resident evil degeneration...

ψαξε στα γραφια απολεστεντο μα τι λεσ δεσ τισ αλλεσ τενιεσ res evil και δεν θα δεισ καμια διαφορ λιγο σκινι με ζομβι λιγι ιποθεσι και σκοτομο του βοσ τελοσ

Γιατί με είδες να λέω πουθενά ότι οι υπόλοιπες ταινίες Resident Evil (με εξαίρεση της πρώτης live action που είναι όντως καλή) είναι αξιόλογες or smth? To resident evil franchise δεν έχει μονοπώλιο στον τομέα των zombie movies...

Kαι επαναλαμβάνω 1,5 χρόνο μετά και κάποια RE παιχνίδια later ότι η ταινία ήταν απίστευτο fail. Παρόλαυτά επιμένουν να κάνουν και sequel. Μμααλιστα... Those are some million yen down the drain.

νε γτ αν το ρεσ εβολ δν ινε καλο καμια τενια με ζομβι δεν ινε καλι αν βρισ εκινι τι χαμενι σου ορα φερε κ απ δο τελοσ

ιρι σε θαβμαζ γτ απανντασ σομβαρα σ ολα τα ποστσσ μια φορα νομιζ πωσ θα επρεπε να σε ανανκιριζουν αγια

λετε να κσεκινισουμε μοδα; ενυγουεη αφτο π λτ για ροβοτοκινισι μ θυμιζει πολυ τ πεχνιδι οποτε υπο8ετς οτι αποφασισαν ν μμθουν τ πεχνιδι στν κινισι κ οχι αλλες ταινιες ζομβι. ισως στ πλεηστατιον ν μιαζει καλο απο ατμοσφερα αλλα οχι σ τενια (δν ιμε φαν γενικα)

παντοσ κ εμενα μ αρεσ ι προτι τενια κ ι ιπολιπεσ εχν καλτ στατουσ κ ινε γ τρελα γελια ασχχετα απ τ αν κτστρεφν ι οχ το πεχνιδ σοστοσσ;;

Όποιος κατάλαβε τι λένε του αξίζουν συγχαρητήρια :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#414 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 26 September 2010 - 11:58

Ξεθαμένο από το 2007 και απο ότι φαινεται πέρασε στο ψιλοντούκου

Εμένα η μεγαλύτερη βλακεία μου ήταν να τους αποκαλύψω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου και στο τέλος να με κοροιδεύουν γιαυτό που είμαι...

Spoiler:
Αυτά τα παραπάνω μην τα πείτε πουθενά...

Μην ανησυχείς, θα μείνουν μεταξύ μας. Μεταξύ των 1.292 μελών που έχει το forum και όσων το επισκέπτονται καθημερινά χωρίς να είναι γραμμένοι.

Μη μασάς δικέ μου, ο ένας κολλητός μου έτσι είναι και χειροτερα και δεν εχει αφήσει ούτε μία ξανθιά ψυχολόγο να του ξεφύγει (ο καθένας με τα βίτσια του).

Phantom Duck ευχαριστώ...

phm ναι...αφού μου αρέσει η μουσική και μεγάλωσα με αυτήν από τότε αποφάσισα να γίνω DJ και παραγωγός μετά την εγχείρηση.Η καριέρα μου πάει μια χαρά.

Κατι σαν το Beethoven, δηλαδη.

Ναι, ένα και το αυτό

Παρακαλούμε, να 'σαι καλά.

gatoulas κάπως ναι...Και ο Beethoven κι αυτός γεννήθηκε κουφός...αλλά ήταν ιδιοφυής άνθρωπός που χρησιμοποίησε το ξύλο για να "νοιώσει" την μουσική...Το ίδιο κόλπο έκανε και ο Frankie Wilde.

Εβαζε να τον δέρνουν με νότες; :lol::rofl: (ok yeah, I know what he meant, but I couldn't @#$%& resist)

Χωρις να θελω να σε διορθωσω, ο Beethoven δεν ηταν εκ γενετης κουφος, αλλα εχασε την ακοη του σταδιακα απο καποια ασθενεια (η οποια μου διαφευγει αυτη τη στιγμη).

Σημασια εχει οτι εσυ καταφερνεις να πραγματοποιεις το ονειρο σου παρα τις οποιες αντιξοοτητες (και μπραβο σου γι'αυτο).

+1
dj Μην ακούς κανένα

Thnx Guys... :respect:

Φυσικά δεν ακούω κανέναν...(τα ίδια μου είπε και ο Nίκος Πλούμης του Safari FM).;)

Guys... seriously...

:iyaaa::fromabove::nooooo:

Νομίζω πως ουτε εγώ ακουω πια. Πα να χωσω κανα σκρατσάκι.

Edited by Kenny, 07 February 2011 - 16:23.
quote tags fixed

stasou%2520mygdala.jpg

#415 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 September 2010 - 14:19

15:15

Δεν φταίνε οι φιλήσυχοι OP fans που μερικοί κάνουν σαν μικρά παιδιά που τους πήραν το παγωτό :)

Εδώ πέρα δεν είναι ούτε chat room, ούτε OP forum για να έχουμε exclusive (spam) thread για κάθε chapter.

Μπείτε MSN για καμία chatouza ή ελάτε στο channel του anime.gr για να βγάλετε το άχτι σας...

Παρακαλώ το επόμενο post να δίνει ή να σχολιάζει το 598 scanlated chapter

PS: For the post reduction blame Canada
PSS: Αφήστε τα F5 και πάρτε RSS feed τα releases απο mangastream... δεν φταίνε ούτε αυτοί σε κάτι.

15:17

ρε παιδια που ειναι το 598! αντε! αμαν! ελεος! ποσο ακομη θα περιμενουμε? θελω το ONE PIECE 598!!!!!!!!!

Posted Image

#416 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 October 2010 - 17:17

From one piece latest chapter discussion.

About Nico Robin
Spoiler:

:hahaha: That was a hell of a comment :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#417 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 October 2010 - 01:32

Second post for greater justice.

κρατηστε το wan piss σας εξω απο την μαυρη τρυπα. μερικοι εχουμε ευαισθητο στομαχι.

και tenshi, θα υποφερεις.

Συγγνώμη, εσύ δεν είσαι ο ίδιος Serestrum με τα 1000 περίπου post στο onepiece.gr;

Όλοι έχουμε ένα βρώμικο, αμαρτωλό παρελθόν :P

πινω να ξεχασω.

:hahaha: Απλά έλιωσα.

βγηκε το βλαμμενο fandom με τις τσουγκρανες και τα δρεπανια... XD
εχετε το subforum σας... αφηστε τον προδοτη να ζησει...

:hahaha: Δεύτερη δόση Serestrum. :hahaha:

you when watching one piece
Posted Image

and you now
Posted Image

:hahaha::hahaha:

Οοο the epicness.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#418 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 October 2010 - 01:28

Ο φετινός κατάλογος του IKEA μυρίζει περίεργα και διαφορετικά απ ότι συνήθως.....

Δεν μου αρέσει <<

Kαι η κορυφαία απάντηση

Από γεύση πάντως είναι όπως συνήθως. :zombie:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#419 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 October 2010 - 18:21

Aπό το books forever thread

εγω ειπα σε εναν φιλο μου στιν βιβλιοθικι απτο σχολειο βαλε μου ενα βιβλιο κριφα στιν τσαντα μου βαλε ομοσ ξεχασα να το βγαλο απτι τσα. και το γκαβατσοσα:hehehe:

Αυτή είναι η μόνη σου επαφή με τα βιβλία δηλαδή;

εεεεεεεεεεε Ναι <α και δεν ανεφερα το βιβλιο το χαρισα >

:hahaha::hahaha::hahaha: Λιώνωωω

#420 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 October 2010 - 17:12

μαλον ειναι σωστα κ ενδιαφερον (SPOILER)

το 8εμα με την εξυπναδα του ναρουτο ο κισι νομιζω το εχει μαμησει, εχει διαλυσει η κονοχα εχει γινει συνεδριο με τους 5 καγκε που ηταν εκει ο ναρουτο και το ξερει και μετα τα τοσα σοβαρα που ασχολουντε ολοι αυτος ακομα πιστευει οτι το να ψαχνει ζωα στο νηση ειναι s αποστολη που στην αρχη για να παει εκει που κανονικα δεν η8ελε πηγε με ανηπομονεσια οχι για την αποστολη αλλα για να βγει το οραμα του μεγαλου βατραχου σωστο, αυτο που ελεγε οτι 8α τον βοη8ησει ενα χταποδι να ελενξει την αλεπου.
και εκτος αυτου υποτι8ετε οτι οριμαζει, αυτο προσπαθησε να κανει απο τον πειν κ μετα, αλλα φενετε οτι γινετε ολο κ ποιο ηλιθιος κ αφελης.

:blurah5:

Και σε δεύτερο γύρο, το revival του thread του Jiraya και τα ρέστα του warchief

stasou%2520mygdala.jpg