Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Hall Of Fame

• Please log in to reply
577 replies to this topic

#451 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2011 - 18:45

Εν τω μεταξύ, όχι τόσο ως ένα τιτίβισμα διαμαρτυρίας ή εκκλήσεις για «μέτρα αυτοπεριορισμού"ακούγονται από το Τόκιο σταθμοί μεταδίδουν όπως γυαλιά διαφωτιστικό ως τρίο των καυτών πορνοστάρ συμμετέχουν σε μια λεσβία threesome ...

A quote that will go down in history, ladies and gentlemen. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#452 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2011 - 19:35

για να διαλυσω καθε αμφιβολια για τους θεατες: δε σημαινει πως επειδη δεν καταλαβαινεις τη Haibane, εισαι χαϊβανι

Ωραίο λογοπαίγνιο.

#453 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 11:08

ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ!!

Anelis ladies and gentlemen!

NO! THNX Δεν θελω μπραβο you miseunderstood αντε με τις τρυπουλες σου εσυ!
And Jesus didn't call because you suck princess :(

Καλά δε σε είπαμε και καμπούρη :P
Κάποτε θα μεγαλώσουν αρκετά οι τρυπούλες σου και θα φτάσεις κ εσύ μεγαλεία!!
:hihi2:

Eγώ ξανα-άνοιξα πάντως τα snake bites μου γιατί το μετάνιωσα τελικά που τα έκλεισα. γ@μώτο τα έχω ενάμιση χρόνο και έκλεισαν σε μια εβδομάδα, DAYMN!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#454 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 15:04

AHAHAHAHAHAHAA

EPIC POST IS EPIC!!

Ο alxdjo εφαγε permanant ?

περισσότερο για ντεκαπάζ μου κάνει αμα κρίνω απο τα τελευταια του posts

#455 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 00:39

^ Epic indeed :P

A hairy conversation.

Είναι αηδιαστικές, ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν παίζει να γινόμουν ποτέ γάυ.

Τώρα το ότι είμαι κι εγώ αρκούδος σε μπόλικα σημεία του σώματος (:himitsu:) και δεν κάνω κάτι γιαυτό, είναι άλλο θέμα.

Ντάξει δεν έχω και στην πλάτη ούτε στους ώμους και σβέρκο!
Κάτι-λίγο στήθος και κοιλίτσα!! :P

και φυσικά στα καλλίγραμμα μου

Spoiler:
(49 Νο) :P

Οι τρίχες μου όχι μόνο είναι ολόισιες, αλλά και απίστευτα δυνατές.

Τις προάλλες φίλος παρατήρησε πως τρίχα από το σέχυ μπούτι μου είχε διαπεράσει τη φόρμα που φορούσα. !

^Το έχω πάθει κι εγώ αυτό, αλλά σε πιτζάμες. :hahaha:

Κοιτάς ":oo:" αναφωνείς "Magic". :P
Συμφωνώ btw με τον Άγγελο. Τη κληρονομικότητα είναι αυτη ρε παιδί μου. Έχω πάρει την τρίχα, ενώ ο δίδυμος, που είναι λίγο πιο αδύνατος, δεν είναι Αμαζόνιος. :P

Επίσης έχω κληρονομήσει κι άλλο ένα χαρακτηριστικό το οποίο είναι και πολύ cool. Έχω άσπρες τριχούλες στα μαλλάκια (είναι και μακριά). Θέλω να με δω πως θα είμαι στα 25.
Yeah, women, suffer :P
Από τρίχες, αν μη τι άλλο, είμαστε complete.

Κόκκινες τρίχες στα γένια ενώ είμαι full μελαχρινός.:hero:

ξανθες ενω ειμαι τελειως καστανος :hahaha:

Και η θεϊκή απάντηση της madam Iristella
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#456 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 01:37

το καλό της ημέρας : ο Wartchief Θα καεί στη κόλαση
το κακό της ημέρας...πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κακό: θα καώ στην κόλαση, apparently
καλό: πονάει η Erisadesu

i loled so hard XD
Imagination is the only limit!

#457 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2011 - 22:59

για καποιο λογο μου φανηκε πολυ αστειο xD

Posted Image
:hahaha:

ναι αλλά τι είναι;

Αυτό που άκουσες :P

Πω πω ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι νόμιζα

#458 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 21:35

Χαίρομαι που το Bleach δεν απευθύνεται σε εικοσάρηδες αλλά σε ένα ωριμότερο κοινό.

Ε να μην υπάρχει και ένα manga για όσους υποφέρουν από πρεσβυωπία? :hahaha::hahaha::hahaha:

Μπήκα να ρίξω μια ματιά και είδα την ατάκα φάτσα-κάρτα, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ. :hahaha: Because Shueisa cares.

ySss0UF.jpg

#459 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2011 - 16:46

Μόνο που το γαλάζιο δεν έχει καθόλου χλωρίνη και αφήνει τον καπνό να μην αναμιχτεί με ξένες 'ουσίες', όσες γίνεται τουλάχιστον, και να έρθει στο στόμα όσο πιο αυθαρτος, καθαρός γίνεται με αποτέλεσμα και την αρτιότερη κατανόηση των περιπλοκων γευσεων, αν καποιων τον νοιάζει φυσικά.

Posted Image

#460 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:35

KΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΗ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

/Χαζή ερώτηση.
Εμένα ο υπολογιστής μου έχε δύο σκληρούς. Όταν γεμίσει ο ένας, μετά πως πάνε τα δεδομένα στον δεύτερο; Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Ή ενεργοποιείται αλλιώς;

Help...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

πρεπει να ανοιξεις το κουτι και να ακουμπησεις τον εναν πανω στον αλλο. ετσι θα ενωθουν και θα εχεις τον χωρο ενιαιο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:49
EDITED FOR THE GREATER JUSTICE :P

#461 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2011 - 18:25

Χαχαχαχα χρησιμες πληροφοριες στην black hole με παρουσιαστες τον Jiraiya, την Mono και τον Tenshi...

http://www.amazon.com/Feminine-Hygiene-Products-Manly-Manner/dp/0741448890/?tag=oddee-20

:blurah5:

^Ρε παιδί μου είσαι σε έναν καυγά. Και σου ρίχνουν μια μπουνιά και ανοίγει η μύτη σου...Χώνεις μέσα ένα ταμπόν και συνεχίζεις την κλωτσοπατινάδα :hihi2:

and the finishing blow

Στη μπροστά -μπροστά σελίδα του βιβλίου θα γράφει " Από την Μαρία στις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου. ( άντε και στους άντρες) :P

How to become a Ninja using tambons and lip gloss

:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#462 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2011 - 00:09

+1 για τα σωστα ελληνικα που δυστυχως καταστρεψε το ΠΑΣΟΚ την δεκαετια του '80, αν και κατι μου λεει οτι προκειται για typo.. :if: (αναρωτιεμαι αν υπαρχει γραμματοσειρα για να γραφω σε πολυτονικο..)

Τα υπολοιπα που λες περι σπαθιων δεν ισχυουν. Η τεχνη του ιαπωνικου σπαθιου καλα κραταει στην Ιαπωνια, και οι Ιαπωνες κανουν το παν για να την διατηρησουν. Τα καινουργια σπαθια στην Ιαπωνια κοστιζουν απο 8,000 δολλαρια και πανω, κυριως επειδη η ιαπωνικη κυβερνηση για να κρατησει την ποιοτητα υψηλη, εχει βαλει οριο στο ποσα σπαθια μπορει να παραγει ενας σιδηρουργος τον χρονο. Παραδοξως ομως, ενα σπαθι αντικα απ την εποχη των σαμουραι, μπορεις να το βρεις ακομα και με 1000 δολαρια. Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που καθοριζουν την τιμη, οπως π.χ. η κατασταση του. Οποτε δεν ειναι κατι τοσο απλησιαστο το να συλλεγεις τετοια αντικειμενα.

Δυστυχως κυκλοφορουν πολλες υπερβολες και ανακριβειες για τα κατανα στο ιντερνετ. Αν θες μια σωστη και καλη περιληπτικη εισαγωγη, ριξε μια ματια στο thread που εχω ανοιξει στο φορουμ: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1910

Γιατί γράφεις σε μονοτονικό;
Σε ολόκληρο το μήνυμά σου δεν υπάρχει ούτε ένας τόνος...:hiding_something:

:hihi2:
Η πλήρης απαξίωση του μονοτονικού or...:rolleyes:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#463 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 00:51

Συζητώντας για το σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία ,πέφτουμε πάνω στο παρακάτω επικό ποστ, courtsey of Tragic prince

Can somebody fill me in on what happened? κάτι άκουσα αλλά δεν κατάλαβα πολλά....

Third Impact

Spoiler:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#464 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2011 - 20:51

Θα γράψω την απόψη μου περι προπαγάνδας κάποια αλλη στιγμή, υποσχομαι ότι θα το κάνω και ας είναι και το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να διαβάσω φυσική.

Προς Θεού Gbak πάλι καλά που μας υποσχέθηκες ότι θα γράψεις την άποψη σου για την προπαγάνδα γιατί με έτρωγε η αριστερή μου ωοθήκη.

:hahaha::hahaha:

και η συνεχεια του tragic

Κανένας δεν απαντάει σοβαρά σε αυτό το φορουμ, για παραδειγμα δειτε εδώ τι έγινε μόλις αποπροσανατολιστηκε η συζήτηση απο το θέμα με έναν ανεπυτυχές αστείο με οωθήκες πεταχτήκανε όλη οι 'γνωστοί' να το ισοπεδώσουν. Είναι σαν να προσπαθείς να μαζέψεις παιδιά του δημοτικού εδω μέσα.

Spoiler:

:hahaha::hahaha:

#465 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 17:47

Εμείς είχαμε μια τρελόγρια στη γειτονιά που προσπαθούσε να διώξει τα πιτσιρίκια από το δρόμο με την ηλεκτρική κιθάρα του γιου της. :hahaha:

Εμεις ειχαμε 2 κοπελιες στη γειτονια που προσπαθουσαν να διωξουν τα πιτσιρικια απο το δρομο πετωντας τους πετρες, γλαστρες και μπουκαλια. Μια μερα κατεβηκαν με κατι σακουλες πετρες και μας κυνηγουσαν και οποιον επιαναν τον σαπιζαν στο ξυλο. Μετα τις μαζεψε η αστυνομια

Ειρήνη, ομολόγα... ήσουν μία από αυτές; :hahaha:

Θα με έπιανε εμένα ποτέ η αστυνομία;:hehehe:

:hihi2::hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα