Όταν το anime.gr καταστρώνει σχέδια για την εξόντωση μιας κατσαρίδας:
Ξεκινάει με μια έκκληση για βοήθεια του HeLlRaiDeR:
Έχω μια κατσαρίδα που έχει φάει δύο παντοφλιές κάτω από το πλυντήριο και δεν λέει να βγει.Τι στο διάολο τρώνε και είναι τόσο ανθεκτικές;
Μετά αρχίζουν οι προτάσεις:
Ρίξε ασετόν. Δοκιμασμένη λυση και αποτελεσματικότερο και από το ΤΕΖΑ.
Και για να είσαι σίγουρος άναψε και ένα σπίρτο και ρίξτο κι αυτό εκεί
Δεν υπάρχει ασετόν στο σπίτι!
Ti ασετον και πιπε$ του λετε του παιδιου ρε. Οινοπνευμα. Does the job in a few secs.
Αν δεν εχεις ουτε απο αυτο, ξυδακι.
I have i have.BRB:burningbe3:
Sterilium will do the work!!! 
2 σε 1. και δολοφονια κατσαριδας και αποστειρωση!! 
Είχα μόνο καθαρό οινόπνευμα(δεν ήμουν σίγουρος αν κάνει) οπότε έβαλα ξύδι.Λέτε αν έβαζα μπαλσάμικο να ήτανε πιο αποτελεσματικό;
H iristella φαίνεται να είναι η πιο ενθουσιασμένη με την επιχείρηση:
Και μετά ρίξε το σπίρτο.
*φαντάζεται την ιπτάμενη φλεγόμενη κατσαρίδα να πετοβολάει μέσα στο σπίτι*
Κάπου εδώ θα έλεγα κρίμα που θα μαρτυρήσει το ζωύφιο, αλλά για παιδάκια που τσιρίζουν και κατσαρίδες δεν έχω έλεος (ναι τα θεωρώ εξίσου σιχαμένα).
Kαθαρο οινοπνευμα ειναι μια χαρα. Δεν το βαζεις καπου. Την καταβρεχεις με αυτο. Σε 5 δευτερα εχει αρχισει να παραπαταει, σε 10 δευτερολεπτα εχει πεθανει. Με συνεχες βρεξιμο xD
Βγαλτην πρωτα απο εκει κατω (κοπανατο πλυντηριο, κουνα το λιγακι δεξια-αριστερα ξερω γω να βγει και μετα ασε το οινοπνευμα/ξυδι να κανει τη δουλεια.
Έλα όμως που είναι και πονηρή η κατσαρίδα:
Μα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν την βλέπω απλώς ξέρω που είναι.Βασικά είχα την ευκαιρία να την εξολοθρέυσω μετά το second strike αλλά μέχρι να πάω να φέρω χαρτί να την μαζέψω(που να ήξερα ότι είχε κάνει fake death) γύρισα για να την δω να κρύβεται κάτω από το πλυντήριο...
THAT ROACH IS A BLOODY SPY!!

Η συζήτηση ξαφνικά περνάει από τις κατσαρίδες σε πιο σκληρά ζωάκια:
^LOL
Μετά από δύο χαρτάκια βουτηγμένα στο ξύδι η μικρή και ανόητη κατσαρίδα προτίμησε να εγκαταλείψει το ασφαλές κρυσφύγετο της και βγήκε έξω.Ως μεγάλος hater του συγκεκρίμενου εντόμου (όταν μικρός έμενες σε σπίτι δίπλα σε νεκροταφείο μόνο κακές αναμνήσεις μπορούσες να έχεις) προτίμησα να την εξολοθρεύσω βασανιστικά.Δυστυχώς ήτανε πολύ πιο γρήγορη η δράση του οινοπνεύματος από ότι περίμενα.Την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω μικρότερη ποσότητα και σπίρτα.
Πραγματι αυτα τα zombies ειναι πολυ ενοχλητικα και μυριζουν ασχημα (και δε πεθαίνουν με οινοπνευμα)
Yes, they do.
Με μεγαλες ποσοτητες και ενα σπιρτο ισως 
Και ο επίλογος/επιμύθιον:
RIP
Τι RIP μωρε, να καουνε ολες τους στην κολαση 
Λατρεύω αυτό το forum.