Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 03 October 2008 - 16:51
[media]http://www.youtube.com/watch?v=A_YfRwjogfY[/media]
sin and punishment 2 another code 2 YEAH!
Posted 04 October 2008 - 21:02
sin and punishment 2
OMG!!!!

Too good to be true!!!
Κρίμα που δεν έχω Wii!
Posted 06 October 2008 - 12:24

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 27 October 2008 - 16:40
Πραγματικά δέν άντεξα πάνω απο 10 λέπτα, και τόσο που άντεξα είμαι ήρωας... Κανονικά δεν κάνω τόσο bashing σε παιχνίδια που δεν μου αρέσουν, αλλα με το hype που είχε το συγκεκριμένο περίμενα κάτι καλό.

Χίλιες φορές Jump Ultimate Stars στο DS....
Posted 28 October 2008 - 18:30
Posted 03 November 2008 - 12:25
Καλα έκανα που δεν πήρα DS Lite:wis:
NEED..DSi...NOW!
Edit: EU - Spring 2009,με βλέπω να το κάνω import
Guess again, dsi is region locked and not only that but to quote wiki:
The front slot for Game Boy Advance (GBA) cartridges will be removed, thus removing the unit's backward compatibility and its compatibility with accessories that require the GBA slot, such as the Guitar Hero: On Tour grip, which is essential to play the game.
The DSi will also not be compatible with flash carts like the R4 and M3.
Due to the higher power consumption and slimmer profile the battery life is reduced compared to its predecessor, the DS Lite.
DS lite ftw.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 24 November 2008 - 09:58
Το παιχνίδι είναι όπως ήταν στο snes, με τα ίδια γραφικά και gameplay.
Αυτό που έχουν προσθέσει είναι πως μπορείς να έχεις την touch screen για να χειρίζεσαι καλύτερα τους χαρακτήρες στις μάχες, αλλά υπάρχει και η επιλογή, να έχεις αυτό το μενού στην πάνω οθόνη.
Το καλύτερο δεν σας το είπα: η Ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού, έχει επιλογή για Αγγλικά!
Posted 24 November 2008 - 10:53

και ο τύπος δεν απαντά στα email μου... σε καμιά βδομάδα θα τον αναφέρω στο Paypal. Τέσπα Chrono Trigger FTW!!!
Posted 14 December 2008 - 14:13
Posted 15 December 2008 - 14:43
εγω θελω να ρωτισω αν μπορω να παιξω παιχνιδια snes,nes kai N64 στο wii και αν ναι πως?γινεται να τα κατεβασω απο το ιντερνετ ή πρεπει οπωσδηποτε να συνδεσω το wii με το ιντερνετ.μπορω απο το pc?αυτα.
Υπάρχει κανάλι στο wii λέγεται shop channel. Πρέπει να αγοράσεις πόντους είτε με κάρτες της Νιντέντο είτε χρεώνοντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μετά εξαργυρώνεις τους πόντους κατεβάζοντας παιχνίδια. Το wii πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ είτε με δικό του καλώδιο είτε αν έχεις wireless modem.
Σήμερα μου ήρθε το chrono trigger για ds!!! Aπίστευτο παιχνίδι ξυπνάει αναμνήσεις!!! Στην Ευρώπη τελικά θα κυκλοφορήσει 6 Φεβρουαρίου.
Posted 20 December 2008 - 11:23

Πέρσι ανήμερα Χριστούγεννα είχαν δώσει έξτρα το Donkey Kong Country 3 λέτε να έχουμε και φέτος καμια τέτοια έκπληξη;
Posted 23 December 2008 - 18:42
Και ναι η χριστουγεννιάτικη ευχή μου έγινε πραγματικότητα

Όσοι δεν έχετε παίξει Secret Of Mana τρέξτε!!!
Posted 02 January 2009 - 17:25
Είναι λεπτότερο (12% περίπου) αφού απουσιάζει το GBA slot ενώ οι οθόνες του διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερη διαγώνιο, στις 3,25 ίντσες από τις 3″. Επιπλέον ενσωματώνει δυο κάμερες, μια εξωτερική (των 3,0Megapixels, 640 x 480 pixels) και μια “front-face” camera που είναι τοποθετημένη στην κυλινδρική άρθρωση, στην “εσωτερική” πτυχή. Το νέο Nintendo DSi ενσωματώνει επίσης θύρα για κάρτες flash τύπου Secure Digital (SD) αλλά και μνήμη αποθήκευσης.
Φυσικά οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την δυνατότητα browsing (Built-in browser) αλλά και την δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής (Built-in music playback).

Η Nintendo ανακοίνωσε επίσης και την υπηρεσία “DSi Shop“, από όπου οι χρήστες θα μπορούν μέσω WiFi να αγοράζουν και να κατεβάζουν περιεχόμενο, συμπεριλβανομένων ενός browser και ενός “DS Ware” παιχνιδιού. Μάλιστα, η Nintendo θα προσφέρει δωρεάν hotspots τα οποία ονομάζει “Nintendo Zone” και στα οποία οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται ασύρματα δωρεάν. Στο DSi Shop θα μπορούν να χρησιμοποιούνται οι Nintendo Points (όπως είναι τα Wii Points), 1000 εκ’ των οποίων θα προσφέρονται δωρεάν με την αγορά της συσκευής (έως το 2010).

Το νέο Nintendo DSi θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό φινίρισμα τη 1η Νοεμβρίου και θα κοστίζει $178.[media]http://www.youtube.com/watch?v=UOu5qhWsd_s[/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=w5qKkkFKp5g [media]http://www.youtube.com/watch?v=apNd2w8AQD0[/media][/media]

Posted 02 January 2009 - 22:39
Τnx.